تاپیک XBox 360 داران دانشجو

دانشجوي ترم 5 صنايع هستم و حدود 65 واحد پاس كردم.

كلا بازي كردنو دوس دارم اونم با xb360 تازه تاثيري هم رو درسم نذاشته چون به كل از دانشگاه بدم مياد و اگه به خاطر دوستم نبود پامو اونجا نميذاشتم(يعني فقط مواقع ضروري ميرفتم)........ .

ما هم که پیر جامعه ی بازی باز ها هستیم البته جزء پیر ها نه پیرترین.
رشته ی تحصیلی سازنده و نظریه پردازی در RTS گرافیک کامپیوتر زیر شاخه ی کامپیوتر نرم افزار . مقطع دکترا. (البته همه بهم می گن تو با این سنت چرا هنوز درس می خونی مگه کار نداری و راستش خودم هم نمی دونم چرا هنوز درس می خونم.:biggrin1:)

منم ترم 4 میکانیک سیالات هستم. از وقتی چشمام به این دنیا باز شده دارم game بازی میکنم خرید xbox تو درسم نه تنها تاثیری نذاشته بلکه فرقی هم نکرده چون از اول با درس میونه ی خوبی نداشتم ولی تا حالا همه درسا رو باس کردم.

دانشجوی ترم 4 مهندسی صنایع دانشگاه کردستان
خیلی به بازی علاقه مندم
یه مدت کلوپ داشتم فروختمش
به زودی عرضه کنسولهای خام با قیمت های باورنکردنی رو تو سایت را میندازم

منم دانشجوی ترم سوم کاردانی الکتروتکنیک هستم یه ترم دیگه برام مونده
زیاد بازی میکنم به نظر من بازی برا مخ خوبه چون یه مدت کنسول نداشتم درسم افت کرد انواع کنسول ها هم امتحان کردم

چه تعداد دانشجو ها زیاد شد! یه دفعه این پست رو دیدم هیجان زده شدم :دی
منم داشجو سال اول دانشگاه اتومبیل سازی خارکف-اوکراین هستم سال پیش که پیش دانشگاهیمو اینجا بودم با وجود اینکه همه زندگیم ایران بود(X360-ps3)! رو میگم! اما درسا رو با بد بختی پاس کردم حالا امسال هم که قراره x360 رو با خودم بیارم احتمالا درس جایی نداره دیگه تو زندگی:d
دعا کنید در کنار x360 درسامم بتونم پاس کنم! از اون اول زندگیم با گیم بزرگ شدم تا الان هم که خدا رو شکر زیاد تاثیر رو درسم نذاشته

دوستان منم رشته مهندسي برق دانشگاه صنعتي همدان گرايش كنترل قبول شدم ميشم ورودي 89
ولي تنها مشكلم اينه كه نميدونم ميتونم كنسولمو ببرم تو خوابگاه؟ميزارن؟
اگه بخوام برم خوابگاه چجوري ميتونم بازي كنم؟

دوستان منم رشته مهندسي برق دانشگاه صنعتي همدان گرايش كنترل قبول شدم ميشم ورودي 89
ولي تنها مشكلم اينه كه نميدونم ميتونم كنسولمو ببرم تو خوابگاه؟ميزارن؟
اگه بخوام برم خوابگاه چجوري ميتونم بازي كنم؟
فکر نکنم بزارن دوست عزیز...
من جای تو بودم یه PSP ردیف میکردم که همه جا بتونی ببریش...:-"
GOD OF WAR جدید هم که قراره برا PSPبیاد...
البته کنسولای دیگنو نفروش یه PSPردیف کن:d;)

منم دانشجوی رشته مهندسی پزشکی سال دوم از دانشگاه آزاد تبریز هستم...
یک گیمر خالص و البته حرفه ای...:-"
از سه سالگی تا الانم دارم گیم میزنم
از آتاری دستی گرفته تا الان که 360 و PS3 دارم بازی میکنم...:-":-"

جوون همتونم منم دیگه(پارسال ترم بوقی بودم:d)
منم مثل خودتون دیگه درگیر بازی بودم هستم خماهم معلوم نی:d
راستی کاردانی کامپیوتر:>

منم امسال همزمان با دانشجو شدنم در رشته مواد - صنعتي (material) در دانشگاه نجف آباد اصفهان در پي خريد يك عدد xbox 360 هستم .... از رشتم پيداست ديگه معتاد شدم اونم معتاد بازي ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or