تاپیک XBox 360 داران دانشجو

سلام به همه
من هم دانشجوی مکانیک حرارت سیالات هستم ترم 3 و 39 واحدم پاس کردم گیمر تیرم مخصوصا Counter strike و KZ2 الانم معلوم نیست دانشجو کجام چون قزوین دانشجو بودم امسال شهر ری قبول شدم ولی شهرری چون اولین سالی که مکانیک آورده دارن انتقالم میدن و من هم دارم دعا میکنم بفرستنم تهران جنوب TJ :biggrin1: چون کرج دور (تو رو خدا دلتون نسوخت) گیمر تیرم هستمو قصد دارم تا آخر عمرم بمونم;)
آرزوی موفقیت و یکم سواد دارم برا همه دانشجو ها

تایپکه جالبیه منم دانشجوی ترم 5 معماری هستم ‍(حالم به هم می خوره ازش) به گیم علاقه داره ولی نه به عنوانه عادت روزمره مثله غذا خوردنو خوابیدن....... در حد تعادل ولی همینجوریشم کلی سر کوفت میخورم خانواده اصلا از گیم خوششون نمی یاد به امید اونروزی که یک گیمر سرشو با افتخار جلوی خانوادش بلند کنه الهی امین

چقدر اینجا رشته مکانیک هستا !!!
من هم امسال قبول شدم دانشگاه رشته مکانیک ،ولی نمیرم چون حالم از مکانیک بهم میخوره:دی
سال دوم دبیرستان هم که رفتم مکانیک به خاطر رفقا بود ،چه کار کنیم دیگه خراب رفاقتیم :دی

من دانشجوی نرم افزار هستم (ترم 3) و بازی تفریح اولمه. تا موقعی هم که میل به بازی کردن داشته باشم و ازش لذت ببرم بازی میکنم. تا همین یکی دو سال پیش سرکوفت خیلی میخوردم ولی دیگه الان کسی چیزی نمیگه چون واسشون عادی شده.:biggrin1: (البته منم خیلی فرهنگ سازی کردم:biggrin1:)
با اینکه ترم سختی در پیش رو دارم تازه میخوام PS3 هم بخرم.:biggrin1: و بسیار مفتخرم از این بابت.:biggrin1:
اینم داستان زندگی من بود.:biggrin1:

منم امسال صنایع فیروزکوه قبول شدم و فکر جمع کردن نیستم هیچ....3 ماه گلد و 3ماه adsl رو دوباره شارژ کردم
.............
اون 12 سال جاش جدا بود (تازه پاره وقتم هست میتونم راحت تر بخونم)

سلام منم ترم 5 مهندسی عمران هستم دانشگاه آزاد ضمنا تا حالا فقط یه درس سه واحدی رو افتادم اصلا بازی مزاحم درست نمیشه اگه برنامه ریزی عالی داشته باشی نمونه میخوای داداش خود من ریاضی کاربردی صنعتی شریف هست ولی خوره need for speed shift هست ارشد هم mba دانشگاه تهران قبول شد دوره دبیرستان خوره gran tourism 4 بود و onimasha و خیلی بازی های دیگه اما از درسش عقب نموند گول این حرفا رو نخور بازی کاری با درست نداره اگه برنامه ریزی کنی. از بین دستگاه ها wii و ps3 ندارم که ایشالا ps3 رو در آینده استاد میکنم .

آخرین ویرایش:
دانشجو کامپیوتر دانشگاه رودهن :biggrin1:
ترم اول مشروط ترم دوم ......
360 ps3 wii
همینم باعث شد مشروط بشم :((:cheesygri

نگو اين رو for god sake .(تو رو خدا)
به هركي تاپيكو نشون بدم همه رو ناديده ميگيره ميگه بيا اين يكي مشروط شده . اون وقت وا ويلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or