تاپیک XBox 360 داران دانشجو

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
من ديدم تاپيك 360 داران همه ي ايران هست , ولي دانشجو ها ندارن .
اين تاپيك رو زدم تا بدونم كه بچه هايه دانشگاهي هم بازي ميكنن يا نه . اخه من تازه رفتم دانشگاه البته هنوز نرفتم سر كلاس و تازه ثبت نام كردم .همه ميگن ديگه بايد درس بخوني و بازي رو كنار بزاري . اين تاپيك رو ميخوام بهشون نشون بدم تا بفهمن دانشجو هم ميتونه بازيكنه .
اگه ايراد نداره اسم دانشگاه و رشته درسي هم بگيد ممنون ميشم.

خودم: دانشگاه شهرري -رشته برق صنعتي

من کارشناسی فیزیکم ! 13 واحد دیگه لیسانسم رو گرفتم ! 5 ماه دیگه باید کنکور ارشد بدم و توی 3 ماه باید حدوداً 13_15 تا کتاب رو بخونم !!

PS2-360-PSP دارم ! به مرض فنیت هم دچار شدم ! الان هم باید بخوابم ! بجاش دارم پست میدم !! :laughing:

راستی داداشم هم لیسانس آماره ! از امسال میره برای فوق مدیریت !! اونم بازیبازه تیره !! :laughing::-"

منم هم PS3 دارم هم 360 هم PC !
دانشجوی رشته زیست شناسی . 22 ساله .
عزیزم هرکی بهت همچین حرفی زده که باید بری درس بخونی و تفریح و بازی تعطیل مطمئن باش ذهن بسته ای داره .
من هم درسم رو به موقع میخونم هم بازیم رو میکنم . هر چیزی زمان مخصوص خودش رو داره .

من دانشگاه قزوین کامپیوتر درومدم اما آزاد ابهر برق قدرت در اومد رفتم آزاد.علاوه بر دانشگاه بدنسازی رو حرفه ای دنبال میکنم و یه گیمر توپ هستم .:cheesygriتو آواترامم میتونی وسایلامم ببینی.:cheesygriالبته خونه دوستان ps3 هم میزنم:biggrin1: راستی نگن من اول دانشگام نمیدونم چه خبره من ترم 5 هستم:cheesygri

منم خودم ps3 باز هستم البته به خاطر mgs. ولي روم نشد اين تاپيك رو اونجا بزنم چون به نسبت تعداد ps3 بازها كمتره. گفتم ببينم اينجا كسي جواب ميده يا نه

درس و بازی در مقابل هم نیستن میشه با برنامه ریزی به همه چیز رسید!! ( البته فقط شعار بود چون خودم عمل نمیکنم:دی)
من خودم سال 4 عمران هستم به هر حال بازی ترک نشده هنوز:)

من هم خودم الان 1 سال هست که دانشجو رشته عمران هستم و کاملا هم به بازی و درسم میرسم:biggrin1: تاحالا هم نشده که بازی رو بزارم کنار حتی تو زمان امتحاناتم هم روزی 1 ساعت برای تمرکز اعصابم بازی میکردم:biggrin1:تو این یک سال تا حالا نشده که نمرم زیر 16 بیاد و معدلم هم ترم اول 17.5 و ترم دوم 18.10 بوده.
موفق باشید

فقط به خاطر امین:biggrin1:
من تو این 2 ترم 40 واحد پاس کردم و البته هیچکدومش پیش نیاز نبوده چو درصد های کنکورم همه بالای 50 بود:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or