تاپیک Xbox 360 داران خوزستان

سلام

چند خبر برای این استان و بخصوص مرکز :

دسترسی به اینترنت هوشمند برای اوّلین بار برای ساکنین مرکز استان; دقیقه ای 5.*

پنجم و ششم آذر همایش امنیت و نفوذگری شبکه با اعطای مدرک دانشگاه شریف (بمدّت 15 ساعت، بهمراه کارگاه آموزشی نفوذگری توسّط گروه آشیانه) برگزار می شود.*

منبع اولیه: ویژه نامه علم روز

*جهت برقراری ارتباط، کافی است شماره 9723400 را وارد و باقی موارد را خالی بگذارید. میزان هزینه مصرفی به قبض تلفن افزوده می شود. اطّلاعات بیشتر را از 3389658 درخواست کنید.

*برای اطّلاعات بیشتر و ثبت نام قبل از انقضای مهلت، با 2223736 تماس بگیرید.

میبینم که کلوپ بچه های اهواز به زیر کشیده شد.

در مورد بازی خریدن هم اینکه این همه راه میکوبی میری سرزمین...بازی رو کپی میده بهت...بدون چاپ، با یه دست خط زشت،اسم بازی رو مینویسه...با چاپ بد جعبه...میده 5 تومن. بعد میری پاساژ نخل..همون بازی با چاپ و کیفیت،میگیری 5 تومن. فرقش چیه به نظر شما؟؟
تازه هم حق انتخاب بیشتری داری...هم میتونی بازیای Silver یا Play Box هم گیر بیاری.
پس فکر کنم بهتر باشه که از نخل بگیری...چون از وقتی من یاد دارم...اونجا مرکز بازی و کنسول بوده.
در ضمن...زیاد نگران نباشید...چون شرکتها متعهد شدند که زیر نظر وزارت ارشاد بازی بدن بیرون با چاپ و dvd نقره ایی و هولوگرام و گارانتی و(نشریه دنیای بازی 15 آذر 87)گزارش کاملش هست ... پس عملا تا چند وقت دیگه این بحث ها تموم میشه.
راستی...این تاپیک فوق منحرفه...یه فکری بکنید.
امشب Prince Of Persia تمام شد.!

آخرین ویرایش:
سلام بعد از یه مدتی دوباره اومدم اینجا.
نمیدونم چرا این تاپیک نمیخواد پیشرفتی بکنه یه 4نفر بیان بازیهاشونو بزارن برا تبادل-تعویض-فروش:confused:و غیره

اقا من این بازیهارو دارم برا فروش یا تبادل طاق هم میزنم با بازیهای دیگه:
dark sektor-turok-gears2-farcry2-defjam icon-assassin-army of two-wartech-ace combat 6-grid-viking-black site-vegas2-devil may cry 4-call of juarez-ironman-dead or alive-saintrow1,2-timeshift-ninjagaiden2-badcompany-hulk-call of duty4-kungfu panda-bourne-brother in arm3-soul calibur IV-burnout paradise-
رجیون هم pal یا free هست.دیسکها هم aeon هست.
Any Question

بازی واسه طاق چی داری؟قیمت بازیهام هم 2تومن هستش یه لیست از بازیهاتو بزار.
تمام بازی هایی که دارمو از نکست جن میگیرم:mad:(مکافات وا ا...)اخه ایکس باکس من خیلی ناز نازو ه :(و اصلا با دیسکهای hp سازگار نیست(یعنی اصلا اجرا نمیکنه):confused:که سرزمین همه بازیهاشو روی hpمیزنه.نمیدونم اشکال از چیه از ایکس باکس من یا از بازیها.:confused:

سلام
من محمد هستم از امیدیه
اکثراً توی فروم اهواز بودم،اصلاً نمی دونستم فروم 360 خوزستان هم هست!
به هر حال درخدمتیم،خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستان خوزستانی هستم...
دوستان کسی Damination رو بازی نکرده؟پیش نمایش ها و تریلرهاش باحال بود،گرافیک بازی هم خوب بود و حتی سبکش خیلی شبیه به GEARS بود ولی متاسفانه اینطور که به نظر میرسه بازی متوسطی از آب دراومد...
به هر حال به نظر شما بخرم یا نه؟

سلام
من محمد هستم از امیدیه
اکثراً توی فروم اهواز بودم،اصلاً نمی دونستم فروم 360 خوزستان هم هست!
به هر حال درخدمتیم،خیلی خوشحالم که در کنار شما دوستان خوزستانی هستم...
دوستان کسی Damination رو بازی نکرده؟پیش نمایش ها و تریلرهاش باحال بود،گرافیک بازی هم خوب بود و حتی سبکش خیلی شبیه به GEARS بود ولی متاسفانه اینطور که به نظر میرسه بازی متوسطی از آب دراومد...
به هر حال به نظر شما بخرم یا نه؟
باورت نمیشه چقدر افتضاحه :sick::sick::sick::sick:
فاجعست :sick::sick::sick::sick::sick:
نگیرش که پولتو ریختی دور ;)

محمد ریپر جان اصلا فکر اون بازی رو نکن.افتضاحه!!:eek:
دوستان من اصلا از این تاپیک خبر نداشتم.بنده مدیریت سایت شباهنگ و در حال حاضر کارمند اونجا هم هستم. سوالی چیزی بود در خدمتیم. واسه چونه زدن نیاید ها:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or