اقا من اينا رو دارمبرو بچز اهواز کسی بازیهای زیرو برای فروش یا تعویض داره یا نه اگه خواست تعویض کنه بازیها ییرو که میخواد بگه
THE ORANGE BOX
HALO3
NINJA GIDEN1
CRACK DOWN
VIRTUA FIGHTER 5
MASS EFFECT
NARUTU
ROCK BAND یا GITAR HERO
BURNOUT PARADISE
ACE COMBAT
FORZA 2
RGR 4
PRO STREET
FEAR
روی هر DVD هم که باشه عیبی نداره (اعم از VERBATIM.HP.MEMOREX.FUJI,....)فقط SAFE DATA نباشه که وحشتناک آشغاله
یسری از بازیارو داشتمو بازی کردم ولی حالا میخوام داشته باشمشون
اقا من اينا رو دارم
HALO3
MASS EFFECT
BURNOUT PARADISE
ACE COMBAT
شما چي داريد؟
ليست ميكني؟
تو چند سالته که اینجوری حرف میزنی؟!!پ تو چند سالته!این دیگه سوال کردن داره.
بازیها بین 4-5 تومن هستش. داخل اهواز بهترین جا همون سرزمین رایانه س ولی به نظر من یا شاید خیلی های دیگه از نکست جن بگیری خیلی بهتره.
اینم سایتش خودت بر نگاه کن
www.nextgen.ir
اینا نمی دونن با یه دختر چطوری برخورد کرد بی تربیت.ا اونم با یه دختر اهوازی که دیگه بدتر:cheesygriتو چند سالته که اینجوری حرف میزنی؟!!
خودم تا حالا از نکست جن گرفتم.مدتیه اهواز نبودم خواستم بیام گفتم بدونم از کجا باید بگیرم. تا جایی که م میدونم قیمتا هم یکم اینور اونور میشه بخصوص شهرستانها.مثلا توی اراک بازیای 360 بین 9-15 تومنه!

ولی به جاش رو PS3 تمومش کرد :biggrin1:DMC 4 رو نتوانست روی کنسولش تموم کنه ...
با این یکی موافق نیستم.چون اگه پیش بهزاد (داداش کامبیز) رفته باشی بازی ها رو با پک و چاپ روی دیسک 5 هزارتومن (یعنی همون قیمت سرزمین ) میده و مهمتر اینکه بازیاش ماله شرکت پرتو هستن و دیسک هاشم HP ان.این سرزمین هم چندبار مارو مجبور کرد که هی کلی راه رو برگردیم تا دیسک خراب رو عوض کنیم و... تازه حال ندارم هر دفعه از شهدا تا بازار بزرگ رو پیاده برم:biggrin1:چون در هر حالتی خرید از پاساژ نخل را به هیچکدام از رفقام پیشنهاد نمیکنم
من یکبار BurnOut : Revenge رو ازش خریدم 7000 تومن به همراه یه کابل VGA برای X360 ـم که 30 هزار تومن حساب کرد.همون بازیه هم باعث بن شدن من از لایو شد !مغازه بهزاد هم طبقه پایین گوشه سمت راسته.همون جا که LCD میفروشن یه تیکه از مغازه بهزاد اونجاست