تاپیک Xbox 360 داران خوزستان

سلام بچه ها.امیدوارم حال همگی خوب باشه.هرکس که تو اهواز هست و آرشیوی غنی از بازیهای xbox360داره اگر واسش مقدور هست اقدام به فروش بازی با قیمت مناسب کنه.فکر میکنم این کار به نفع همه باشه.چون دیگه کسی مانند سرزمین و امتحانی نمیتونن سرمون کلاه بزارن یا به عبارتی مجبور نیستیم واسه یه بازی 4-5تومن بیشتر از قیمت واقعی پیاده بشیم.حالا یه نفر که امکاناتش رو داره پا پیش بزاره و این مسوولیت خطیر رو گردن بگیره:cheesygri

سلام بچه ها.امیدوارم حال همگی خوب باشه.هرکس که تو اهواز هست و آرشیوی غنی از بازیهای xbox360داره اگر واسش مقدور هست اقدام به فروش بازی با قیمت مناسب کنه.فکر میکنم این کار به نفع همه باشه.چون دیگه کسی مانند سرزمین و امتحانی نمیتونن سرمون کلاه بزارن یا به عبارتی مجبور نیستیم واسه یه بازی 4-5تومن بیشتر از قیمت واقعی پیاده بشیم.حالا یه نفر که امکاناتش رو داره پا پیش بزاره و این مسوولیت خطیر رو گردن بگیره:cheesygri
سلام من اینکارو میکنم ولی همونطوری که میدونی آرشیوم زیاد نیست؛ بزای ها رو رو Foji میدم 5 تومن و رو Safe Data میدم 3800 تومن
اگه بچه های اهوازی بیان همشون و با هم مثلا یه قرار بزاریم میتونیم هم همدیگرو بشناسیم، هم با هم بازی و فیلم مبادله کنیم و حتی میتونیم تعداد بالا DVD DL بخریم تا کمترین قیمت برامون بیفته
موفق باشید

آخرین ویرایش:
ساسان پشت تلفن می گفت چرا نمیای سر به تاپیک بزنی...خب منم چند تا خبر توپ داشتم اومدم بگویم تا تاپیک زودتر به جریان بیفتد.

------
X360 من هفته پیش برای اولین بار Rings of Death Solution شد ! منم دیگه وقتی 3 چراغ قرمز رو دیدم داشتم از حال می رفتم ولی خلاصه معلوم شد مشکل از طرف خودم بوده است ! چند تا از سیمهای اتصال به دستگاه مانند فیش آداپتور را درست نصب نکرده بودم اونم به دلیل اینکه داشتم به یک چیز دیگر فکر می کردم.خلاصه ختم به خیر شد.
اما بشنوید از ساسان که همان شب بابت این مورد کلی راهنمایی م کرد.X360 درست ساعت 00:00 ( :biggrin1: ) سر بازی BioShock و در مکان خاصی هنگ کرد و 3 چراغ قرمز داد ! این ساسان ِ قاتی هم اینقدر باهاش ور رفت که دیگه سیستم عامل دستگاه بالا نیومد و روی همون 3 چراغ باقی می ماند هنگام روشن کردن ! تا بدین لحظه هر راهکاری که به ذهنتان برسد را به مرحله عمل رسانده ولی ... ولی فایده ای نداشته است.:((

------
ارسلان ، خیر سرش هفته پیش برای اولین بار رفت داخل Live بازیهای DiRT ( رکوردی ) , Gears of War , Call of Duty 3 رو انجام داد اما بدون iXtreme نصب کردن روی کنسولش ! قبلا" من و دوستان بهش توصیه کرده بودیم که حتما برای لایو بازی کردن باید اون را نصب کند ولی کو گوش شنوا.خب ارسلان جون شما هم یقینا" دستگاهت در سری جدید بن کردن کنسولها توسط مایکروسافت بن خواهد شد.

------
برای دوستانی که خبر ندارند می گویم. iXtreme رو سرزمین 10000 تومن می گیرد تا نصب کند ولی ساسان با قیمتی به مراتب کمتر این کار رو انجام می دهد.برای حضور در لایو و آنلاین بازی کردن با کنسول نصب این فرمور اجباری است !

------
فعلا" کابل VGA نخرید ! این خبری بود که احسان به من داد.خودش میاد و توضیح میده چرا این حرف رو زده است.

------
یک سوال : کدومتون گوشی دارد و به کلاس کونگ فو هم می رود ؟:biggrin1: من رو از SMS زدن توبه کار کرد با اون پیامک ِش.

الان که دارم این پست رو میزنم بدانید و باخبر باشید که ارسلان دیوانه شده است ! :)

-------
دوستان من قصد خرید xbox 360 دارم پیشنهاد میدید از کجا بخرم. سرزمین خوبه یا نه؟ تا چه قیمت خوبه؟ریجن
بهترین جا برای ریجن J همین سرزمین است.بقیه جاها شاید دستگاه دسته دوم بهت بیندازند.
قیمت الان کنسول رو ندارم ولی فکر کنم تا 460 اومد پایین.حالا شما هم یکسری بزنید اونجا.;)

فعلا" کابل VGA نخرید ! این خبری بود که احسان به من داد.خودش میاد و توضیح میده چرا این حرف رو زده است.
تو شیکر خوردی اینو اعلام کردی!
اما هر کی یه کابل VGA نو اصل مایکروسافت نصف قیمت بازار میخواد یه ذره صبر کنه!
ارسلان هم همین الان بن شد!:cheesygri
منم که سرما خودرم اساسی الان افتادم تو خونه چشمم هم داغون شده!:((
به هر حال;).
مدرسه ها داره کم کم شروع میشه هیچ جوریم نمیشه جلوی این فاجعه رو گرفت!

بقیه جاها شاید دستگاه دسته دوم بهت بیندازند.
این تیکه که گفتی منظور دار بودا...:biggrin1:
تو شیکر خوردی اینو اعلام کردی!
یه لحظه اشتباهی شیکر رو یه چیز دیگه خوندم :-":biggrin1:
ارسلان هم همین الان بن شد!:cheesygri
:eek::eek::eek:
حالا ما یه چیزی گفتیم تو هم باور کردی.مگه کشکه؟!
مدرسه ها داره کم کم شروع میشه هیچ جوریم نمیشه جلوی این فاجعه رو گرفت!
ای گفتی... فقط 18 روز
دیگه :((
----------
راستی اگه ADSL خوب سراغ دارین که پینگشم خوب باشه معرفی کنید.این هفته می خوام ADSL بگیرم تلپ شم تو
لایو:shrewd:
پ.ن:Bioshock=Red Lights Solution?

آخرین ویرایش:
یک سوال : کدومتون گوشی دارد و به کلاس کونگ فو هم می رود ؟:biggrin1: من رو از SMS زدن توبه کار کرد با اون پیامک ِش.

اگه با کلاس رفتن من مشکلی داری بگو تا عوضش کنم.:cheesygri
ببینم برا چی از پیامک فرستادن توبه کار شدی مگه پیامک خوشکله چش بود:biggrin1:
اصلا براچی گوشیتو میدی دست ساسان sms بفرسته:punish: مگه خودش گوشی نداره.
پیشنهاد میکنم هر کی که سنش 15 یا کمتر از اونه بره کونگ فو یا تکواندو.

من امروز صبح بعد از مدت زیادی توانستم Dead Rising , البته BioShock رو بازی کنم.الان خیلی جو زده شده ام و ممکن است کار دست خودم بدهم !

------
این تیکه که گفتی منظور دار بودا...
والا خودم هم چندبار خوندمش نفهمیدم این مورد منظوردارش چیه.میخوای بگی من گفتم اگر از سرزمین نگیرید دستگاهتون سریع 3 چراغ میده چون دست دوم است ؟ اصلا" از هر جا خواستید X360 Premium J بگیرید ، به من هیچ ربطی ندارد.اگر دلتون خواست از تهران سفارش بدهید NextGen یا تکاوچ گیمز یا West یا یگانه براتون بفرستد.یا اصلا" برید از دوبی بخرید.یا بروید آمازون سفارش بدهید کنسول آکبند براتون بفرستند...

راستی اگه ADSL خوب سراغ دارین که پینگشم خوب باشه معرفی کنید.این هفته می خوام ADSL بگیرم تلپ شم تو
لایو
دائما" یادم می رود بروم شماره راصد رو بردارم ولی یک شماره رندی داشت که یادم مونده : 3330525 یا 3360525 ...یکی شون راصد ِه !
بعدا" تو که هر شب میشینی زاغ سیاه GS بالاهای سایت رو داخل Xbox.com چوب می زنی میخوای بری تلپ شی ؟ :laughing: ولی انصافا" در کارت مهارت داری.دیشب آمار اشکان رو برام رو کرد حسابی لذت بردم.عجب DieHard یی است این بشر !:biggrin1: واجب شد حتما" چند دست باهاش بزنم تا این تابستان تموم نشده است ولی همیشه گفتم و بازم میگم در مقابل مهارت و شگردهای من هیچ است !:biggrin1::-" ( نروید خبرش کنید بیاد پستم رو ببینه بنم کنه ! )

------
اگه با کلاس رفتن من مشکلی داری بگو تا عوضش کنم.
ببینم برا چی از پیامک فرستادن توبه کار شدی مگه پیامک خوشکله چش بود
نه مشکل ندارم.فقط تکواندو می رفتی بهتر بود.
شما برای من SMS زدید یا مرثیه فرستادید ؟ دلم کباب شد با اون پیامک ِتون !

نه مشکل ندارم.فقط تکواندو می رفتی بهتر بود.

برا چی تکواندو مگه کسی رو داری که میره تکواندو بذار یه چیز درباره تکواندو بت بگم که زانوهاتو
خراب میکنه البته یه چیز بت میده سرعت پای فوق العاده بالا ولی به قیمت خراب کردن زانوهات و داخل تکواندو بدن خیلی قوی نمیشه چون 90 درصد رو پاها کار میکنن ولی کونگ فو این طور نیست.ولی باید یه چیز رو اعتراف کنم که تکواندو رو بیشتر دوست دارم ولی بخاطر ضررش نرفتم.

از بچه ها واقعا عذر میخوام که تاپیک رو منحرف کردم.
اما این تاپیک از اول منحرف بوده و خواهد بود:biggrin1:

به احتمال 90% از GOW بوده!
بابا کی گف من بنیدم؟(فعل رو داری:biggrin1:)
الکی شایعه درست نکنین.
همین امروز هم با NIK(امیر) و Rainbow و Dirt farzad fighter زدیم . خیلی حال داد.
ولی دقیقا همون آخرای Lap که داشتم اول میشدم اینترنت DC شد :((
والا خودم هم چندبار خوندمش نفهمیدم این مورد منظوردارش چیه.میخوای بگی من گفتم اگر از سرزمین نگیرید دستگاهتون سریع 3 چراغ میده چون دست دوم است ؟ اصلا" از هر جا خواستید X360 Premium J بگیرید ، به من هیچ ربطی ندارد.اگر دلتون خواست از تهران سفارش بدهید NextGen یا تکاوچ گیمز یا West یا یگانه براتون بفرستد.یا اصلا" برید از دوبی بخرید.یا بروید آمازون سفارش بدهید کنسول آکبند براتون بفرستند...
باشه بابا حالا چرا میزنی :blushing:
دائما" یادم می رود بروم شماره راصد رو بردارم ولی یک شماره رندی داشت که یادم مونده : 3330525 یا 3360525 ...یکی شون راصد ِه !
بعدا" تو که هر شب میشینی زاغ سیاه GS بالاهای سایت رو داخل Xbox.com چوب می زنی میخوای بری تلپ شی ؟ :laughing: ولی انصافا" در کارت مهارت داری.دیشب آمار اشکان رو برام رو کرد حسابی لذت بردم.عجب DieHard یی است این بشر !:biggrin1: واجب شد حتما" چند دست باهاش بزنم تا این تابستان تموم نشده است ولی همیشه گفتم و بازم میگم در مقابل مهارت و شگردهای من هیچ است !:biggrin1::-" ( نروید خبرش کنید بیاد پستم رو ببینه بنم کنه ! )
اونو دیگه Bخیال . همین فردا دارم میرم برا گرفتن مودم parsonline

بابا کی گف من بنیدم؟(فعل رو داری)
کار احسان بود ! ( احسان حال کردی فروختمت !:biggrin1: )

باشه بابا حالا چرا میزنی
وقتی قاتی بکنم اینجوری میشم.حرف الکی نزن تا منم اینطوری نشوم.

همین فردا دارم میرم برا گرفتن مودم parsonline
رفاتک ! ساسان تحویل بگیر !:)

از بچه ها واقعا عذر میخوام که تاپیک رو منحرف کردم.
اما این تاپیک از اول منحرف بوده و خواهد بود
و من از صمیم قلب برای شما عزیزان دعا می کنم تا به صراط مستقیم هدایت شوید.:biggrin1:

-----
Mr.Boss ! نمی دونم دیگه چکار کنم.یکجوری با ساسان هماهنگ کن که بروید بازار برای DvD خام فوجی.اگر میخوای دوباره من بهش زنگ بزنم و SMS بفرستم تا استادتون ، یاورت رو استاد کنه ! :laughing:
من چهارشنبه-پنج شنبه می روم بازار بزرگ.هر کسی می خواست بیاید با هر وسیله ارتباطی ( SMS , Off IM , PM ) خبر بدهد.

برو بچز اهواز کسی بازیهای زیرو برای فروش یا تعویض داره یا نه اگه خواست تعویض کنه بازیها ییرو که میخواد بگه
THE ORANGE BOX
HALO3
NINJA GIDEN1
CRACK DOWN
VIRTUA FIGHTER 5
MASS EFFECT
NARUTU
ROCK BAND یا GITAR HERO
BURNOUT PARADISE
ACE COMBAT
FORZA 2
RGR 4
PRO STREET
FEAR
روی هر DVD هم که باشه عیبی نداره (اعم از VERBATIM.HP.MEMOREX.FUJI,....)فقط SAFE DATA نباشه که وحشتناک آشغاله
یسری از بازیارو داشتمو بازی کردم ولی حالا میخوام داشته باشمشون

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or