تاپیک Xbox 360 داران اهواز

من دو هفته پیش دادم 12 ولت و x-clamp ,.... و آپدیت انجام دادم به همه خوزستانی ها هم توصیه می کنم قبل بروز مشکلات این کار رو کنند خرجش با هزینه ی ارسال 30 تومان بیشتر نشد!
در ضمن با این آپدیت دیگه تو لایو مشکلی ندارم؟ (چون می خوام اکانت بخرم)

دوستان یه جایی خوندم که مثل اینکه مایکروسافت می خواد برای اشانتیون از 1 تا 4 می که پس فرداست لایو را مجانی می کنه حقیقت داره؟!

من دو هفته پیش دادم 12 ولت و x-clamp ,.... و آپدیت انجام دادم به همه خوزستانی ها هم توصیه می کنم قبل بروز مشکلات این کار رو کنند خرجش با هزینه ی ارسال 30 تومان بیشتر نشد!
در ضمن با این آپدیت دیگه تو لایو مشکلی ندارم؟ (چون می خوام اکانت بخرم)

دوستان یه جایی خوندم که مثل اینکه مایکروسافت می خواد برای اشانتیون از 1 تا 4 می که پس فرداست لایو را مجانی می کنه حقیقت داره؟!
یه حرفهایی هست ولی تایید رسمی نداره...
فعلاً گفتن چند تا بازی...
راجع به مشکل تو لایو هم نمی دونم از کسایی که لایو میزنن بپرس.

یه سوال فنی حرفه ای داشتم:

فریمور 1.51 رو اگه نریزم میتونم ریدیک رو بازی کنم یا اینکه این فریمور برای این هست که اگه بدون 1.51 بازیش کنیم وقتی وصل شدیم لایو بن میشیم یا اگه فریمور رو نریزیم اصلا نمیتونیم بازیش کنیم:confused::-"

اینطور که به نظر میرسه همه سرشون شلوغه نه؟!
بابا E3 نزدیکه و حدسها و گمانه ها هم شروع شده...
به شدت منتظر SC:C م...و البته AW و FORZA 3 و LOST PLANET 2 و احتمالاً MGS4...
خیلی شد نه؟:biggrin1:
خداییش امسال MS منفجر میکنه...

من یه سوال دارم:
اگه 1.51 نریزم میتونم Riddic or H.A.W.X بازی کنم یا نه؟:-"همین هنوز نفهمیدم به هر کی هم میگم جواب راست و ریستی که بم نمیده:mad:

فقط alan wake-mgs4-lost planet 2

میدونی tomb rider جدیده یه جوری شده چطور بت بگم یکم خیلی زیادی:biggrin1:فکری شده به عبارتی حال بهم زن شده دیگه از حالت اکشن خارج شده و به یه بازی فکری تبدیل شده من که اصلا خوشم نیومد:sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::mad::mad:

ارزش وقتی رو که پاش تلف کنی نداره!!!به هیچ وجه.
البته نظر شخصی بود ممکنه یکی دیگه یه چیز دیگه بگه ولی این نظر من بود

دنیا فقط Tomb Rider:Legend همینو بس.

حالا یکی در مورد Xman:Origins بگه چجوریاست؟

اومد تو تاپیک داشتم خفه میشدم بدجور خاک گرفته!!!الان هم با لباس مخصوص و ماسک اکسیژ اومدم تو تاپیک:biggrin1:اصلا نمیشه نفس کشید اینجا:biggrin1:

من یه سوال دارم:
اگه 1.51 نریزم میتونم Riddic or H.A.W.X بازی کنم یا نه؟:-"همین هنوز نفهمیدم به هر کی هم میگم جواب راست و ریستی که بم نمیده:mad:

نه بابا 1.51 نمیخواد که . من از همون موقع که کنسولمو خودم کپی خور کردم که یک سال و نیم میگذره دیگه هیچ تغییری به فریمور یا .... ندادم .
فقط 24 ساعت به نت وصله ، هر چند وقت یه بار هم خودش آپدیت مکنه . همه بازیها هم اجرا میکنه . :biggrin1::biggrin1:

فقط خوراک دانلود Demo بازی . تک مرحله ای :biggrin1:

برو حال کن ما اینترنت مون با فیتیله و نفت کار میکنه:sick::sick: نمیدونم این دو سه روزه هم چ مرگش شده دم و دیقه دیسکانکت میشه.:mad:

میگم شما ADSLتون رو از کدوم شرکت گرفتی شرکتی گه گرفتی سایتی چیزی داره؟شماره شرکته رو بزار برام.با چه سرعتی؟نامحدود یا محدود؟ماهیانه چقدر میدی؟

به شدت دنبال سیزن سوم قهرمانان میگردم(تاکید میکنم بطور وحشتناک) هر کی دارتش یه ندایی هم به من بده

آخرین ویرایش:
دوستای اهواز کجایین په؟
من دوشنبه دارم میام اهواز بازی بگیرم(پیش شباهنگ)
دوشنبه بین ساعت 10 تا 11 هرکی دوست داشت بیاد نخل...
راستی Chronicles Of Riddick هم بازی توپیه حتماً بازی کنید...

دوستای اهواز کجایین په؟
من دوشنبه دارم میام اهواز بازی بگیرم(پیش شباهنگ)
دوشنبه بین ساعت 10 تا 11 هرکی دوست داشت بیاد نخل...
راستی Chronicles Of Riddick هم بازی توپیه حتماً بازی کنید...
دیروز که پیش شباهنگ بودم کلی بازی آورده بود .
قدیمی جدید .

برو حال کن ما اینترنت مون با فیتیله و نفت کار میکنه:sick::sick: نمیدونم این دو سه روزه هم چ مرگش شده دم و دیقه دیسکانکت میشه.:mad:

میگم شما ADSLتون رو از کدوم شرکت گرفتی شرکتی گه گرفتی سایتی چیزی داره؟شماره شرکته رو بزار برام.با چه سرعتی؟نامحدود یا محدود؟ماهیانه چقدر میدی؟

دوست خوبم من سرویس Wireless دارم
سرویس از شرکت راصد میگیرم . دفترش هم امانیه هستش . چند سالی هست که دارم و راضی ام .
3330525 اینم تلفنش
بیشتر نقاط اهواز رو هم پوشش میده .
من خودم از آنتن ( دکل ) پادادشهر استفاده میکنم ، ترافیک خیلی کمتری داره نسبت به دکل زیتون و کیانپارس .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or