تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قیمت در همون حد خواهد بود. ;) حالا امیدوارم قیمت مواد اولیه گرون نشده باشه. در کل در همین رنج خواهد بود.

بابا چرا دارین منو شکنجه ی روحی میدین !! من که رفتم سایت (دو باره سه باره و...) ولی نیومد ! حالا میشه اینجا قیمت رو اعلام کنین ؟؟ در ضمن من یسری گیم تو لیست خرید دارم که فقط به خاطر شما منتظر موندم :biggrin1: .. تا کی میاین ؟

بابا چرا دارین منو شکنجه ی روحی میدین !! من که رفتم سایت (دو باره سه باره و...) ولی نیومد ! حالا میشه اینجا قیمت رو اعلام کنین ؟؟ در ضمن من یسری گیم تو لیست خرید دارم که فقط به خاطر شما منتظر موندم :biggrin1: .. تا کی میاین ؟

از صبرتون بی نهایت ممنونیم انشالا از خجالتتون در میایم. :smile:

همونطور که گفتم تا آخر این ماه کار ها رو کلا تمومش میکنم که از هفته اول و دوم مرداد شروع کنم به تکثیر و تحویل. نمی خوام سر سری شروع کنم تا کیفیتمون بیاد پایین. قبول دارم سخته من خودمم تو این مدت وقت سر خاروندن رو هم نداشتم. اما بالاخره جواب میگیریم.

با تشکر.

از صبرتون بی نهایت ممنونیم انشالا از خجالتتون در میایم. :smile:

همونطور که گفتم تا آخر این ماه کار ها رو کلا تمومش میکنم که از هفته اول و دوم مرداد شروع کنم به تکثیر و تحویل. نمی خوام سر سری شروع کنم تا کیفیتمون بیاد پایین. قبول دارم سخته من خودمم تو این مدت وقت سر خاروندن رو هم نداشتم. اما بالاخره جواب میگیریم.

با تشکر.

ایول ... خیلی ممنون :love:

1.اگه بخاي مي فروشم اگه بخاي قرض مي دم.
2.بازي نما اصلشو مي فروشه:يعني با عكس و ليبل و جعبه ي مخصوص.:15.000
3.من كپي مزنم:6.000 حالا كه همشهري هستيم 5.000

پیام خصوصیت رو چک کن.

فردین نزدیک 2 هفته است کنسول گرفتم بازی کم دارم ولی می خوام صبر کنم و از شما بگیرم!
فقط سریع تر!

بشین اچیومنت هاشون رو باز کن ما هم کم موندیم.

بچه ها به کمک خدا فردا عازم تهرانم که کارا و وسایل نهایی رو تهیه کنم. انشالا به قوت الهی از هفته بعدی که از تهران برگشتم پاسخ گوی عزیزان خواهم بود.

بابت صبر واقعا از همتون متشکرم.

فردین جان چی شد؟
سنه متلیخ ها!:biggrin1:
منتظریم...:-"
سلام

به کی از دوستان که پیام خصوصی زده بود گفتم. الان همه چی آماده است. فقط منتظرم که آرشیو بازی ها به دستم برسه. طرف کمی بد قولی کرده. اما تا چند روز میام همین جا خبرشو میدم.

دوستانی که قصد خرید دارن همین جا لیست در خواست هاشون رو برای من پیام خصوصی کنن.

خوب ممنون از صبر دوستان.

بالاخره فروشگاه ما هم به راه افتاد. زیاد روی عناوین قدیمی مانور ندادم تا کامل بشه، اما اینقدری قدیمی هست که اگه چیزی خواستین آماده کنم براتون. عناوین جدید هم از این به بعد بر روی سایت اپدیت شده و آماده فروش خواهد بود.

نکته: نکته ای هنوز توی سایت اعلام نکردم اینه که در صورت خرید 5 عدد بازی یا بیشتر به دلخواه مشتری:

1- پول پیک یا پست به عهده من هست.

2- قیمت بازی ها از 3000 تومان محاسبه خواهد شد.

برای دیدن لیست بازی ها و خرید به سایت زیر مراجعه کنید. یا در همین سایت به من پیام خصوصی کنید.

http://www.matrixgame.ir/store

با تشکر. :rose:

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فردین جان تبریک می گم.

می شه بگین از چه دیسکی برای بازی های xbox استفاده می کنید؟
بازی ها دارای قاب و کاور و لیبل هم هستند؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
فردین جان تبریک می گم.

می شه بگین از چه دیسکی برای بازی های xbox استفاده می کنید؟
بازی ها دارای قاب و کاور و لیبل هم هستند؟
دیسکامون همه Verbatim هستن. سرعت رایتمون 2x و در بعضی مواقع 1x هست که با تمامی درایو ها سازگار باشه.

در ضمن در مورد سوالتون در باره کاور و لیبل عرض کنم که من دارم با بهترین عناوین تهران و ایران رقابت می کنم پس نگران هیچی نباشید. چیز سختی هم نیست، میتونید یه بار امتحان کنید.
اگر راضی نبودید دیگه خرید نکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or