تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام . ببینم کسی رو یا مغازه ای رو تو تبریز میشناسین که با قیمت ارزون بازی 360 بده ؟ البته به جز 40 ستون ! در ضمن اگه میشه قیمتش رو هم بگین ...
به جز 40 ستون خیر جایی نیست. اما اگه عجله نکنید حداکثر تا 2 هفته اولین فروش خودمون رو با قیمت باور نکردنی و کیفیت باز هم باور نکردنی عرضه می کنیم. ;)

از نظر کیفیت و قیمت من بهتون قول 100% میدم .
در ضمن بنده فردین هستم :smile:

شرمنده فردين جان من اشتباهي نوشتم

والا من که یه لوح RE5 شما رو امتحان کردم خوب بود . ولی هفته پیش ۵ تا بازی خریدم هیچ کدوم رو باز نکرد . نمیدونم با ۴x رایت کردین یا چی که فرچ و فرچ صدا میده و Clean Disk و .. دفعه اخرمون بود ، ممنون :mad:.

من كه تا حالا 7 تا بازي از pinata گرفتم مشكلي نداشتن.

به جز 40 ستون خیر جایی نیست. اما اگه عجله نکنید حداکثر تا 2 هفته اولین فروش خودمون رو با قیمت باور نکردنی و کیفیت باز هم باور نکردنی عرضه می کنیم. ;)

اینطوری باشه رو من حتما حساب کن ! خسته شدم از بس از اینترنت خرید کردم :biggrin1:

سلام . اقا پس چی شد ؟! کی میای به اقا فردین

عجله نکنید ، در حال پایان سازی مراحل ساخت سایت اش هستیم .

پس از تکمیل شدن کار ، اطلاع رسانی میشه . بزودی .. Stay Tuned :love:

فردین جان انشاالله کی شروع می کنی؟؟؟من اولین مشتری!
در ضمن محمدی هر بازی رو چند می ده؟؟کیفیتش هم خوبه؟؟
دوستان یه اطلاع کلی بدم از روند کارمون تا شما هم در جریان باشید. الان داریم روی سایتمون کار میکنیم که میتونید از لینک زیر وارد سایت بشید.

http://matrixgame.ir/

از طرف دیگه طبق برنامه ریزی های شده 27 ام این ماه من عازم تهرانم تا آخرین کار های باقی مونده رو انجام بدم. بعد از بازگشتم انشاالله کار رو شروع می کنیم و در خدمت شما عزیزان خواهیم بود.

-------------------------------------------

در مورد آقای محمدی من نمیتونم چیزی بگم چون بالاخره اونم واسه خودش فروشنده است هر گونه صحبت من باعث بد بینی نسبت به خودم میشه. بازی هاشم 4000 تومن هستن.

فقط در آخر اینو میتونم بگم که اگر یک باز کیفیت کاری ما و قیمتامون رو ببینید برای همیشه مشتری میشید، چون تا کنون هیچ کس با این کیفیت تولید نکرده. ;)

موفق باشید. :rose:

دوستان جاسپر پریمیوم رو 365 خریدم تبریز دیروز.

خوش به حالت . من پارسال خریدم ... شاید باورت نشه ارکید رو خریدم 500 تومن !:( .. .. ..
کسی از قیمت دسته و کابل HDMI 2 خبری داره ؟ (البته ارزون باشه + ادرس هم بدین)

در ضمن آقا فردین یه کاری کن زود بیا :biggrin1: .... سایتت هم رفتم ولی نیومد !؟!

سلام.
من تازه اين تاپيك رو ديدم.
من خودم اهل اروميه هستم.
ميگم تو اروميه جز بازي نما و پاساژ نگين جايي رو مي شناسيد كه بازي xbox 360 بفروشه؟
راستي اگه كسي اروميه هست و اگه E3 رو مي خواد مي تونه يا از من بگيره يا از مغازه ي بازي نما (خيام جنوبي).
راستي كسي هست باهاش بازي تبادل بكنم؟

در ضمن آقا فردین یه کاری کن زود بیا :biggrin1: .... سایتت هم رفتم ولی نیومد !؟!

آخه چون داریم سایت رو میسازیم هی تند تند باز و بسته میشه تا بالاخره کامل شه.

ميگم تو اروميه جز بازي نما و پاساژ نگين جايي رو مي شناسيد كه بازي xbox 360 بفروشه؟
نه:biggrin1:
راستي اگه كسي اروميه هست و اگه E3 رو مي خواد مي تونه يا از من بگيره يا از مغازه ي بازي نما (خيام جنوبي).
می فروشی یا قرض می دی؟؟؟
بازینما چند می فروشه؟
اگه شما می فروشی چند می فروشی؟
.....یاشا....

e3

نه:biggrin1:

می فروشی یا قرض می دی؟؟؟
بازینما چند می فروشه؟
اگه شما می فروشی چند می فروشی؟
.....یاشا....

1.اگه بخاي مي فروشم اگه بخاي قرض مي دم.
2.بازي نما اصلشو مي فروشه:يعني با عكس و ليبل و جعبه ي مخصوص.:15.000
3.من كپي مزنم:6.000 حالا كه همشهري هستيم 5.000
4.راستي نگفتيد كسي با من بازي تبادل نمي كنه (تو اروميه)؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or