تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام گردشلر.من چون تو تبریز گرون میدن از سایت pinata.ir میخرم:cheesygri
در ضمن کسی اینجا تو شریعتی جنوبی زندگی میکنه؟
کی میگه تو تبریز گرون میدن. همون 3تومن میدیم ما ها. مسئله اینه که ما ها خیلی مونده تا به خودمون بیایم و لااقل پولی که خرج می کنیم رو بریزیم تو جیب هم نوعمون. فکر میکنیم چون مثلا سایرین تهرانی تشریف دارن چشم و ابروشون از ما سیاه تره.

کی میگه تو تبریز گرون میدن. همون 3تومن میدیم ما ها. مسئله اینه که ما ها خیلی مونده تا به خودمون بیایم و لااقل پولی که خرج می کنیم رو بریزیم تو جیب هم نوعمون. فکر میکنیم چون مثلا سایرین تهرانی تشریف دارن چشم و ابروشون از ما سیاه تره.
ساغول فردین! لیاقتین وار! :biggrin1:

یاشا کیشی ، خوشوم گلدی اینصافا ، دیل تورکی ، لهجه آذربایجانیدی ، فاسلار دیلینن لهجه البیر آییرمیلار ، بو حسابدان زبان افغانی ، پاکستانی ، ازبکی ، ترکمنی ، قفقازی ، استانبولی واریمیشلار بیز بیلمیردیک !

یاشا کیشی ، خوشوم گلدی اینصافا ، دیل تورکی ، لهجه آذربایجانیدی ، فاسلار دیلینن لهجه البیر آییرمیلار ، بو حسابدان زبان افغانی ، پاکستانی ، ازبکی ، ترکمنی ، قفقازی ، استانبولی واریمیشلار بیز بیلمیردیک !

یاشاسین بوتون تورک میللتی. :peace:

بابا یارو اونجا مونگوله از هیچی خبر نداره می گم واسهاجاره مغازه دارین ؟ می گه نه.بعد خودم میرم از مغازه های اطراف می پرسم تا حالا دوتا تو زیر زمین پیدا کردم که یکیش خیلی بزرگ بود اون یکیشم نرفتم ببینم. به نظر من باید طبقه همکف بگیرم. شما چی فکر می کنیین؟ مشکلم الان فقط مغازست!!!

سلام

من به شما یک جای خوب رو معرفی می کنم واسه بازی واسه دوستام که خریدیم خیلی خوب است قیمتش هم 2500است همون هم کف سهند که وارد میشی راه رو سمت چپ نرم گستر

و اقای شهاب فتاحی من در شهناز هستم(یا همان شریعتی)
مرسی اوم مغازه که میگین گیماش چاپ روی دیسک دارن؟
در ضمن کدوم کوچه هستید؟

سلام

بله چاپ روی دیسک دارن این مغازه اولین سوپر مارکت نرم افزار در ایران است بازی هاش هم خیلی بروز هست همین که اومد این داره خودشون میزنن ومانند این مغازه ها نیست که از یک جای دیگر بخرند

کیفیت دیسکاش است

وجعبه نداره

من 5سال است که از این ها خرید می کنم تا حالا از همه چیزش راضی هستم خدمات وسایر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or