تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وجعبه نداره اون هم گفتم گفت خوب 2500میدم اگر قرار باشه جعبه بزارم یک جا ندارم دو طرف خودش بگیره خوب است یا من بازی رو به خاطر یک جعبه 100-200تومانی بدم 3000-3500خوب ارزان میدم تا همه لذت ببرن اگر قرار باشد گران بدم دیگر همین نرم افزار وبازی ها ی رایانه می فروختم کلا همه جنساش عالی است
چه با مرام و قانع کننده :love: خدا نگهشون داره.

عزیز من اینجا دیگه تبریز قدیم نیست. اینجا دیگه اون ملت بی اطلاع نیستن که با این جور چیزا و حرف ها گولشون بزنید. (منظورم این نیست که شما دروغ میگید).
اما این تاپیک جای اینطور کار ها نیست. لطفا مراعات کنید. میخواید منم شروع کنم از فردا بازی هام رو تبلیغ کنم؟ میخواید بنویسم 1 روز بعد از ریلیز بازی من آماده فروش دارم؟ میخواید اصلا مدل دستگاه هامرو هم بنویسم؟

بسه دیگه تورخدا ملت خودشون عقل دارن شما لازم نیست براشون راه و روش نشون بدید.

چه با مرام و قانع کننده :love: خدا نگهشون داره.

عزیز من اینجا دیگه تبریز قدیم نیست. اینجا دیگه اون ملت بی اطلاع نیستن که با این جور چیزا و حرف ها گولشون بزنید. (منظورم این نیست که شما دروغ میگید).
اما این تاپیک جای اینطور کار ها نیست. لطفا مراعات کنید. میخواید منم شروع کنم از فردا بازی هام رو تبلیغ کنم؟ میخواید بنویسم 1 روز بعد از ریلیز بازی من آماده فروش دارم؟ میخواید اصلا مدل دستگاه هامرو هم بنویسم؟

بسه دیگه تورخدا ملت خودشون عقل دارن شما لازم نیست براشون راه و روش نشون بدید.

سلام

1شما که کلا منفی هستید:cheesygri

2-این مغازه من نیست :-"

3-ملت رو همین طوری خا خول فرض می کنند اگر نمی کردند ایکس باکس 230تومانی رو تو تبریز 280-300نمی دادند:evil:

4-تو این تاپیک اثری از تایید شما ندیدم:cool:

5- لطفا می شود بگید جای چهکار هانیست:confused:

6-وجای چه کار ها است :laughing:

سلام شما مغازه پیدا کنی من 240 xbox360 می دم فقط لامثب تو تبریز مغازه نیست که .
ولیعصر کرایه ها بر خیابون 2 ملیون داخل پاساز کمتر ولی مغازه خالی نیست . آبرسان هم که واسه این کار مناسب نیست آخرین امیدم به شهنازه ایشالا اونجا پیدا کنم. لابد اونم می گه 1میلیون:((:((:((

سلام بر احسان عزیز اقا من خودم می خوام ایکس باکس بخرم اگه شما مغازه بزنید دیگه حل است

خوب پاساز سهند بدرد نمی خورد چون اون جابورس این جور چیزا نیست

بهترین جا همین شهناز است حتی خود چهل ستون هم برای افراد زیادی غیر قابل امدن است این طور بگم یک فرد پولدار با پسرش میره بعد یک لحضه چشش به مغازه این جور وسایل می اوفتده برای پسرش می خره حال امکان دارد این مغازه در چهل ستون باشد یا شهناز یا خارج از پاساز خوب معلوم است خارج

اقا اگر همه چیز اماده است و فقط مغازه نیست پس کمی تلاش کن تاپیدا کنی تا ما هم از تهران نخریم وبه قول اقایfardinپولمان رو به هم نوع بدیدم وشهناز بهترین جا است

ممنون arefkarimzadeh.
من همه چیزم حله گیمهاشم می خوام از فردین تهیه کنم اگه تا آخره این ماه بتونم مغازه پیدا کنم که حله تا تابستون شروع نشده و امتحانات تموم نشده. بازم می گردم وقتی افتتاح شد به همه خبر می دم.:exclaim::exclaim::exclaim:

3-ملت رو همین طوری خا خول فرض می کنند اگر نمی کردند ایکس باکس 230تومانی رو تو تبریز 280-300نمی دادند:evil:
من از نظر قیمت کنسول ها هیچ وقت فروشنده های تبریز رو تایید نمیکنم و نخواهم کرد. چون اینا خودشون عرضه ندارن برن دستگاه بیارن. میرن دست به دامن تهران میشن. تهرانی هم که خر نیست بیار قیمت پایین بده به قول خودمون همکاری. فوقش 10 تومن پایینتر میده. (من خودم چون همه مدل این کارار و دیدم و توش بودم)
اینا هم میارن روی همون 30-40 میذارن میفروشن که نتیجه میشه همینی که می بینید.

اما در مورد بازی واقعا ناراحت شدم. بچه های اینجا اونایی که ازاول بودن و من رو می شناسن میدونن اصلی ترین دلیل من واسه این کار چی بود. به جرئت می تونم بگم اولین کسی که رقابت رو به جون فروشنده ها انداخت من بودم. اون موقع که بازی زیر 7 پیدا نمیشد من می دادم 3500 که بعدا به 3 هم تنزل پیدا کرد و درد این قیمت افتاد به جون فروشنده ها. الان همون Play Box 7 تومنی رو روتم ماچ می کنن 2 تومن ازشون بخری :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or