تاپیک Xbox 360 داران آذربایجان

  • Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام.آقا فردین کجایی داداش.نیستی؟
با همارا 128 میشه لایو بازی کرد؟
کسی امتحان کرده؟
دوستان من یه مدت به علت اسباب کشی نت نداشتم. با 128 میشه اما کمی شاید اذیتت کنه.

فروشگاه محمدی پاساژ چهل ستون
البته همونطور که ایمان جان میدونن من خودم دیگه اونجا نمیرم. (ایمان در جریان هست) و به همین علت تضمین نمی کنم که کی اونجا میخواد براتون آپدیت کنه.

با ایمان دنبال مغازه هستیم. منتظر خبر های خوب باشید.
 
سلام آغالار.
آقا برا من اینترنت 128 صبا نت هستش و ping با آنکارا زدم 90 داد و دان هم 1.56 آیا با اینا می شه لایو بازی کرد؟؟؟ با باکو هم 300-400 جریانه اینا چیه باهم فرق دارن؟ ما تو لایو کجا وصل میشیم؟
 
دوستان کسی تو تبریز دموی مافیا 2 رو دانلود کرده؟؟ من خودم به علت اینکه یه دانلود دیگه دارم و از دمو هم واجب تر هست نمیتونم بگیرمش. اگر کسی گرفته خوشحال میشم از طریق فلش به منم برسونه.
 
سلام . آقا بازیه dead or alive extreme 2 رو تو تبربز از کجا میشه تهیه کرد ؟ مغازه ها فکر نکنم بفروشن
در ضمن آقا فردین اگه بتونم دانلود کنم دموی mafia2 رو بهتون اطلاع میدم .
 
سلام این LIMBO رو از کجا می شه پیدا کرد بیرون می فروشن؟
هزار بار تو تاپیکش بحث شد. این بازی مختص شبکه LIVE هست و نمیتوونید جایی پیداش کنید فقط مجبورید بخرید. مگر اینکه کنسول jtag داشته باشید که اونم الان دیگه شدنی نیست.

سلام . آقا بازیه dead or alive extreme 2 رو تو تبربز از کجا میشه تهیه کرد ؟ مغازه ها فکر نکنم بفروشن
در ضمن آقا فردین اگه بتونم دانلود کنم دموی mafia2 رو بهتون اطلاع میدم .
این بازی واقعا مسخره ترین بازی بود که تو عمرم دیدم. اصلا بازی نگیم بهتره. هیچی نداره. کلا گیم پلی نداره. همش دایالوگه.

در ضمن مافیا 2 رو خودم دانلود کردم ممنون.
 
سلام دوستان من هم اهل تبریزم شما چه فروشگاه معتبری برای کولینگ ÷یشنهاد می کنید؟کدوم ADSL برای بازی تو لایو خوبه میگن با وایمکس نمیشه نه؟
 
سلام آفا فردین.
این تنظیمات ایکس باکس رو با همارا سیستم لطف میکنی(DSN).هر کاری میکنم نمیتونم وصل شم
من و دوستام هیچ تنظیم خاصی نمیزنیم. فقط تنها موردی که هست اینه که یوزر و پسوورد رو به خود مودم دادیم و در نتیجه برای وصل شدن هیچ کانکشنی احتیاج ندارم. به همین ترتیب تنها با وصل کردن یک کابل شبکه به صورت مستقیم از مودم به کنسول، و گذاشتن تنظیمات کنسول روی automatic به راحتی به لایو وصل می شیم.
 
سلام

بچه ها یک سوال


به نظر شما کدوم مغازه بهترین مغازه جهت خرید کنسول است؟

و کدام مغازه بهترین برای بازی هاش ؟

مد نظر ما کنسول ایکس باکس360 است بیشتر

لطفا با دلیل با تشکر
 
Last edited by a moderator:
من و دوستام هیچ تنظیم خاصی نمیزنیم. فقط تنها موردی که هست اینه که یوزر و پسوورد رو به خود مودم دادیم و در نتیجه برای وصل شدن هیچ کانکشنی احتیاج ندارم. به همین ترتیب تنها با وصل کردن یک کابل شبکه به صورت مستقیم از مودم به کنسول، و گذاشتن تنظیمات کنسول روی automatic به راحتی به لایو وصل می شیم.

آره حل شد.مرسی
 
ببخشید آقا فردین شما گفتید این همارا ADSL هاش خوبه میشه بگید پینگ 128 چقدره؟به نظرتون شاتل چطوره؟
والا از سرویس دهی دیگر شرکت ها زیاد خبر ندارم. تا امتحان نکنید نمیشه فهمید پینگشون در چه حده. اگر آشنا دارید که از شرکت های مختلف میگیرن بپرسید.

همارا همیشه پینگش خوب بوده و هست. سابقه نداشته تاحالا در شرایط بد بالای 400 بره. (حداقل برای ما که اینطوری بوده.) در شرایط معمولی هم 300 و خوب هم حدود 250-200 بوده.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or