JAvAD14 کاربر سایت Oct 22, 2012 #46 سلام دوستان گیلانی من بچه رشتم کسی ارشیو بازی کپی ps3 داشت بهم پ.خ بده.(انحصاری ها رو میخوام)منتظرم ممنون
سلام دوستان گیلانی من بچه رشتم کسی ارشیو بازی کپی ps3 داشت بهم پ.خ بده.(انحصاری ها رو میخوام)منتظرم ممنون
wex 360 کاربر سایت Oct 25, 2012 #47 من بچه فشخامم الان مشهدم خیلی آدمای گندی داره + هوای افتضاح گذرتون مشهد افتاد خبر بدین اینجا آشنا باسه بازی و دستگاه دارم.
من بچه فشخامم الان مشهدم خیلی آدمای گندی داره + هوای افتضاح گذرتون مشهد افتاد خبر بدین اینجا آشنا باسه بازی و دستگاه دارم.
AM!R HOS3!N کاربر سایت Oct 28, 2012 #48 کسی میدونه غلامی یا گیم اور واسه دانگرید چه قد میگیره؟؟ ممنون.
P pooyan8683 کاربر سایت Mar 9, 2013 #49 نوشته شده توسط AM!R HOS3!N: کسی میدونه غلامی یا گیم اور واسه دانگرید چه قد میگیره؟؟ ممنون. بیشتر... دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم غ 100تومن یا شایدم بیشتر میگیره# بچه ها منم رشتم اگه کسی پایه بود قرار بزاریم برا تبادل بازی
نوشته شده توسط AM!R HOS3!N: کسی میدونه غلامی یا گیم اور واسه دانگرید چه قد میگیره؟؟ ممنون. بیشتر... دوست عزیز تا جایی که من اطلاع دارم غ 100تومن یا شایدم بیشتر میگیره# بچه ها منم رشتم اگه کسی پایه بود قرار بزاریم برا تبادل بازی
Irisviel Ackerman کاربر سایت Mar 9, 2013 #50 نوشته شده توسط AM!R HOS3!N: کسی میدونه غلامی یا گیم اور واسه دانگرید چه قد میگیره؟؟ ممنون. بیشتر... گیم اور 85 میگیره!
نوشته شده توسط AM!R HOS3!N: کسی میدونه غلامی یا گیم اور واسه دانگرید چه قد میگیره؟؟ ممنون. بیشتر... گیم اور 85 میگیره!
Uzumaki Naruto کاربر سایت Apr 21, 2013 #51 سلام دوستان من هم از رشت هستم فیفا 13 آنلاین هم کسی هست بیاد PSN ID : Rahman-0131
Dunfanbubay کاربر سایت May 4, 2013 #52 سلام همشهری های عزیز کسی پایه Mortal Kombat 9 یا Blur بود خبر بده همینجا خبر بده منتظرم
M mehdibkh کاربر سایت Mar 15, 2014 #54 تو رشت یا انزلی کسی جایی میشناسه که دسته ps3 رو بدم واسه سرویس ؟ Last edited by a moderator: Mar 15, 2014