تاپیک PS3 داران گیلان

• Thread starter Thread starter finix
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همشهری های عزیزم.
منم یک سالی هست گرفتم. 25 سالمه. بچه ی رشت، خیابان گلسار.
البته فعلا موقتآ رشت نیستم... به زودی برمیگردم به شهر خودم.

سلام به همه گیلانی های خوش قلب
فقط خواستم یه اطلاع رسانی کنم
جمعه ها ساعت 11 شب قرار بچه های کیلزون 2
حتما بیایید خوشحالمون کنید
هر هفته
یادتون نره
یاحق

سلام.من هم PS3 خریدم از یکی از بچه های بازی سنتر .من تا امروز اصلا نمیدونستم چنین تایپیکی هم هست!:d یه چیزی تو گوگل سرچیدم این آدرس هم جزو نتایجش بود!من روی دیسک الان فقط فرقه اساسین : انجمن برادری رو دارم.(روی هارد جهاد3 و PAYDAY رو دارم که از استور خریداری شدن) اسم اکانتم که باهاش آنلاین میزنم EzioAuditore0098 هست.از آبرار های با مرام کسی باران شدید یا شمشیر بهشتی و یا آنچارتد 2 داره به قیمت منصفانه بده به ما؟!یا با بازی ما تعویض کنه!؟این دم عیدی دل ما رو شاد کنین!:)

سلام به همه بچه های همشهریم رشت و کلا گیلان و ایران
میخواستم تو بازارچه کالای خودم بزارم شاید کسی خواست ولی اجازه ندارم باید مقدار نوشته هام زیاد باشه؟ ( راهنمایی کنید تازه امروز ثبت نام کردم نمیتونم تابیک بزنم برای فروش)

امیدوارم خلاف قوانین نباشه ولی دیدم تابیک گیلان هست گفتم بگویم که قصد فروش ps3 160 gig کبی شده دارم بیام خصوصی بدید اگه خواستید بیشتر نمیگم چون اینجا بازارچه نیست

سلام به همه بچه های همشهریم رشت و کلا گیلان و ایران
میخواستم تو بازارچه کالای خودم بزارم شاید کسی خواست ولی اجازه ندارم باید مقدار نوشته هام زیاد باشه؟ ( راهنمایی کنید تازه امروز ثبت نام کردم نمیتونم تابیک بزنم برای فروش)

امیدوارم خلاف قوانین نباشه ولی دیدم تابیک گیلان هست گفتم بگویم که قصد فروش ps3 160 gig کبی شده دارم بیام خصوصی بدید اگه خواستید بیشتر نمیگم چون اینجا بازارچه نیست

درود.
برای پست دادن در بازارچه فقط باید با پرداخت مبلغی به عضویت Premium در بیاین.
ایجاد تاپیک در بازارچه هیچ ربطی به تعداد پستها نداره.
موفق باشی آبرار :دی

سلام همگی منم بچه رشتم ps3 40 داشتم فروختم میخوام slim بگیرم به نظر شما غ.ل.ا.م.ی خوب میده بعد قیمت ریختن بازی تو هارد چند می گیره؟؟/:)

سلام همگی منم بچه رشتم ps3 40 داشتم فروختم میخوام slim بگیرم به نظر شما غ.ل.ا.م.ی خوب میده بعد قیمت ریختن بازی تو هارد چند می گیره؟؟/:)

شما همونی نیستی که دستگاه رو گذاشته بودی پیش فروغی برای تست؟! غ.ل.ا.م.ی خوب نمیده!

آره میخواستم ببینم دوباره از غ.ل.ا.م.ی بگیرم یا نه می ارزه برم تهران؟

خب قیمت ها رو بسنج ببین اینجا چند میگه .تهران رو هم بسنج ببین اونجا چند میدن!بعد هم میتونی اگه اشنا داری پول بفرستی براش بره بخره برات بعد تیپاکس کنه که هزینش 7000 تومان میشه از تهران به رشت.یا خودت بری که پول بلیت رفت و برگشتت حدود 20000 تومان میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or