تاپیک PS3 داران گیلان

• Thread starter Thread starter finix
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

finix

کاربر سایت
سلام به دوستانه خودم
اين تاپيكو جهت اشنايي بيشتر دوستان گيلاني PS3 دار زدم
و نظر دوستانو در باره بازيهايه PS3 بدونيم:p:cheesygri:love:

Last edited by a moderator:
من والا خودم ps3 ندارم ولی رفتم یه بار اشکان کامپیوتر و mgs4 رو بازی کردم واقعا عالی بود حیف ps3 کپی خور نشد من تو نسل قبل هر سه شماره mgs رو رفتم کاشکی این شماره واسه x360 هم بیاد

سلام بر همگی

من هم از رشتم ، دنبال بازی فیفا 2009 ps3 می گردم ، تو تهران اکثر فروشگاههای معروف رو گشتم ، نوش رو بهم 20.000 تومان قیمت دادن ولی چون Fifa10 تو راهه جایی نداشتن، اگه بازی fifa09 رو کسی داره حاضرم با قیمت توافقی ازش بخرم

برام پیام بذارید

موفق باشید

دوستان گلم منم از رشتم.من pes2009 بازی می کنم بیشتر و منتظرم pes10 هم هرچی زود تر بیاد بازی اویل 5 و آندر گراند کاور رو هم دارم اویل 5 رو هم تو سر رییس آخر رفتم -راستی بازی دست 2 کجا دارند تو رشت قیمت چند یه بازی خیلی ناز معرفی کنین مرسی

تعویض بازیPS3

سلام دوستان من هم در رشت هست. من بازی fifa09 و GTA IV و کشتی کج 2008 و , UNCHARTED 1 و UNDER COWER 2 را دارم. و مایلم با دوستانی که بازیهای دیگری دارند تعویض کنم. در صورت تمایل به من میل بزنید و شمارتون رو بذارین تا باهاتون تماس بگیرم.
ممنون:)

سلام بر دوستان همولایتی :biggrin1: .
بچه ها شما بازی ها رو از کجا تهیه میکنید ؟
جایی واسه تعویض بازی هم تو رشت هست ؟
قیمتا حدودا چنده ؟

اقا منم از رشتم شما دستگاهتونو كجا خريدين وضع قيمت بازي ها چه طور كجا تهيه ميكنين؟
من که دست دوم از یه نفر خریدم بازی والا سعی کن از همین سایت تهیه کنی.زودتر پرمیوم بشو تو بازارچه همین سایت تاپیک بزن برای خرید یا فروش فلان بازی.هم سریع میفروشی هم سریع میخری در حد یکی دو روز کارت راه میوفته.رشت همه گرون میفروشن تهران رفتن هم که صرف نمیکنه.از سایت بخر.عاقلانست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or