drak
کاربر سایت
لپ تاپ کلا دماش بالا تره خیلی، یعنی 90 درجه هم نرمال حساب میشه براش تو گیمدوستان این دمایی که شما میگید برای لپ تاپ هم اوکیه؟؟ یعنی بین ۶۰ الی ۷۰ باشه به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟
لپ تاپ کلا دماش بالا تره خیلی، یعنی 90 درجه هم نرمال حساب میشه براش تو گیمدوستان این دمایی که شما میگید برای لپ تاپ هم اوکیه؟؟ یعنی بین ۶۰ الی ۷۰ باشه به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟
اره کاملا درسته منم سر همین که دماش زیاده دلم نمیاد ۶۰ فریم بازی کنم. یه سوال دیگه لپ تاپم یه دکمه داره که سرعت فن لپ تاپ رو تا آخر بالا میبره اگه زمان زیادی فن توی بالاترین سرعتش کار کنه امکان داره بسوزه؟لپ تاپ کلا دماش بالا تره خیلی، یعنی 90 درجه هم نرمال حساب میشه براش تو گیم
کلا چون کوچیک تره کارتت هیت سینکش و یه فن کمتر داره طبیعیه تا این دماها بره ولی اگه بخوای بیاریش پایین در حد دمای آکبندش بشه بهترین کار اینه که ببری جایی برات خمیر عوض کنن یا خودت عوض کنی حداقل تا 80 میاره پایین hotspot رو حدودا و 60 و خورده ای دمای معمولیشوآقا واقعا ممنونم.ست کردم خیلی دما بهتر شد.دمای gpu از ۷۴ دیگه بالاتر نمیره ولی hotspot تا ۹۹ ۱۰۰ میره.بنظرت بعدا فن خوب بگیرم کنار کارت بزارم یا فن خود کارتمو عوض کنم؟
شانسیه این موضوع بیشتر، بهتره فقط موقع پلی کردن گیمای سنگین استفاده کنیاره کاملا درسته منم سر همین که دماش زیاده دلم نمیاد ۶۰ فریم بازی کنم. یه سوال دیگه لپ تاپم یه دکمه داره که سرعت فن لپ تاپ رو تا آخر بالا میبره اگه زمان زیادی فن توی بالاترین سرعتش کار کنه امکان داره بسوزه؟
سلام احتمالا کولر cpu دستکاری نشده اخیرا؟ من این مورد رو زیاد دیدم که وقتی خنک کننده درست نصب نشده باشه این اتفاق میوفتهدوستان سیستم قدیمی دارم یه مشکل پیدا کرده اخیرا ( دو روز پیش )دکمه پاور رو که میزنم تا میاد ویندوز بالا بیاد سریع خاموش میشه و دوباره استارت میخوره که باز دوباره خاموش و این روند کلا تکرار میشه
نه اصلا دستکاری نشدهسلام احتمالا کولر cpu دستکاری نشده اخیرا؟ من این مورد رو زیاد دیدم که وقتی خنک کننده درست نصب نشده باشه این اتفاق میوفته
کلا کار خاصی چند روز اخیر اگه انجام دادی بگو
CD یا فلش USB نصبی ویندوز داری؟ اگه بتونی یکی جور کنی خوب میشه بوت کنی نصب ویندوز رو ببینی موقع بوت کردن محیط نصبی ویندوز از رو فلش یا دیسک هم ریستارت میشه یا نهنه اصلا دستکاری نشده
فقط احساس می کنم ممکنه بخاطر بازی vampire surviver باشه چون از وقتی اون نصب کردم و بازیش کردم این شکلی شده
الان کلا درحد ۳ ثانیه کیس روشن میشه و دوباره خاموش و این روند تکرار میشه احتمالا سخت افزاری هست احتمالا از پاور باشه چون مشخصه بهش برق نمیرسهCD یا فلش USB نصبی ویندوز داری؟ اگه بتونی یکی جور کنی خوب میشه بوت کنی نصب ویندوز رو ببینی موقع بوت کردن محیط نصبی ویندوز از رو فلش یا دیسک هم ریستارت میشه یا نه
اگه با اون اوکی باشه و خاموش روشن نشه ممکنه ویندوزت خراب شده باشه و از اول نصب کنی اوکی شه
من یه مادربرد MSI داشتم که دقیقا همین مشکل براش پیش اومد سال پیش، مشکل من آخرش مشخص شد که از همون مادربرده ولی خب مورد با مورد فرق دارهالان کلا درحد ۳ ثانیه کیس روشن میشه و دوباره خاموش و این روند تکرار میشه احتمالا سخت افزاری هست احتمالا از پاور باشه چون مشخصه بهش برق نمیرسه
ممنون بابت راهنماییمن یه مادربرد MSI داشتم که دقیقا همین مشکل براش پیش اومد سال پیش، مشکل من آخرش مشخص شد که از همون مادربرده ولی خب مورد با مورد فرق داره
یه دور کابل 16 پین مادربرد و 8 پین سی پیو رو در بیار دوباره جا بزن ببین تغییری نمیکنه؟ احتمالش هست که از پاور باشه ولی خب معمولا پاور آخرین چیزیه که خراب میشه سر همین گفتم اول همه چیزای دیگه رو چک کنی
معمولا اکثر تعمیر کارای کامپیوتر یه دستگاه ارزون مثل این دارن برای تست کردن پاور راحت و با هزینه کم برات تستش میکنن اگه تصمیم گرفتی ببریش بیرون،
آره برای همین گفتم دقیقا که اول ببری تست کنی، منطقی نیست اصلا همینطوری پاور خریدنممنون بابت راهنمایی
فردا تستش می کنم اگه درست نشد میبرم تعمیر کار اما قبلش بهتره حد اقل بدونم مشکل از چیه تا الکی کلی هزینه واسم در نیارن
امروز بردم تعمیر کار اشنا هم بود ، مشکل از پاور بوده و چند تا از خازناش سوخته بودن تعمیر کرده ۳۹۰ تومن هم هزینش شدآره برای همین گفتم دقیقا که اول ببری تست کنی، منطقی نیست اصلا همینطوری پاور خریدن
من معمولا اینطور مواقع کامل همه چیزو در میارم و رو کارتن خود مادربرد یا رو میز همه چیزو بیرون از کیس اسمبل میکنم دوباره از بیخ و فقط مهم ترین قطعات حیاتی رو وصل میکنم که مطمئن بشم اتصال کوتاهی چیزی پیش نیومده باشه تو کیس، اگه تو هم راحتی با انجام اینطور کارا پیشنهاد میکنم همینکارو بکنی یه دور و رو میز هم رم ها رو در بیار یه دور دیگه دوباره جا بزن هم کارت گرافیک هم تموم کابلا رو یه دور دوباره وصل کن فقط هم کابل VGA مانیتور رو وصل کنی و روشن کنی ببینی چی میشه، اگه بازم ایراد داشت ببر همون پاور رو برات تست کنن، اگه پاور سالم بود احتمال 99% مادربرده.
الان تقریبا 50-50 عه بین مادربرد و پاور اینطور مواقع که موضوع حرارت نیست
سلام دوباره !معمولا تو متنی که روی صفحه آبیه میاد پایینش مشکلی که پیش اومده رو مینویسه احیانا عکسی چیزی نگرفتی ازش؟( مهم ترین راه برای پیدا کردن ایراد همینه)
مدل لپ تاپ چیه و چه صدایی میده موقع روشن کردن
سلامسلام دوباره !
اون سری ویندوز رو از هارد ssd به هارد عادی انتقال دادم تا همین ۱ ساعت پیش مشکلی نداشت ،که وسط فیلم نگاه کردن صفحه بازم گیر کرد بعد از لب تاب صدای یه چیزی تو مایه های که هد هارد از کار بیوفته اومد ( دراز کشیده بودم و لب تاب رو سینم بود واسه همین واضح بود ) بعد ریستارت شد و این صفحه آبی اومد بازم ریستارت شد و همون پیغام وهمون روند تکراری ریستاد و آبی
یادم رفت بگم الان یادم اومد قبلا این جریان اجرا شد که ویندوز رو ssd بود قاب زیر باز کردم دوباره ssd رو درآورد جا زدم درست شد !!.سلام
احتمال خیلی زیاد یکی از رم ها یا جفتش خرابه اگه دوتا داشته باشی روی لپتاپ
اگه میتونی بازم ویندوز رو اجرا کنی تو قسمت سرچ بنویس Windows memory diagnostics و گزینه ی Restart now and check for problems رو بزن
ریستارت که شد باید یه صفحه آبی خاص بیاره برات از اونجا گزینه ی تست Standard رو انتخاب کن از منو و تست رو استارت کن و بزار حداقل ۲ تا pass بره ببین چی میشه
اگه ویندوز هیچجوره بالا نمیاد سعی کن با سی دی ویندوزی فلش بوتیبلی چیزی یه دور دیگه ویندوز رو بزنی بعد تست و انجام بدی
اگه ایرادی باشه احتمال زیاد همون دقایق اول بهت میگه تو قسمت Status و اون متن "No Problems have been detected" به یه جمله ی دیگه تغییر میکنه و عملا میگه بهت که مشکل پیدا کرده
چه اوکی بود چه اوکی نبود نتیجه رو اینجا بگو حتما بهم