تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

منظورم این نیست که ببری گارانتی بگی آقا این خراب شده بیاید گردن بگیرید
منظورم اینه که ببری بگی یه تست بکنن برات، انجام میدن معمولا با هزینه کم چه گارانتی مونده باشه ازش چه نه ( یا ببری مرکز تعمیرات قطعات کامپیوتری چیزی) همه دارن از این دستگاها و انجام میدن

اگه مثلا میبینی روزی یه بار دو بار این اتفاق میوفته یا بیشتر/کمتر، پیشنهاد من اینه که یه مدت بدون واسطه و مستقیم به دیوار وصل کنی کیس رو برای همون مدتی که میدونی ممکنه توش این اتفاق تکرار بشه و مانیتور اینارو از یه پریز دیگه و با هرچی میتونی وصل کن، ببین تو چند روز آینده خاموش میشه یا نه، اگه اوکی نشد بری دنبال تست پاور

یه سوال خیلی بی ربط و رندوم، مادربردت احیانا MSI میان رده نیست؟ مدل دقیقش چیه؟
مادربرد Asus Prime Z690-P D4 عه. مادربرد پرچمداره. کلا یه پریز هم بیشتر ندارم نمیتونم جدا جدا بزنم برق مستقیم. باید با چند راهی باشه. ولی خب برای تست پاور هم میرم انجام بدمش.

مادربرد Asus Prime Z690-P D4 عه. مادربرد پرچمداره. کلا یه پریز هم بیشتر ندارم نمیتونم جدا جدا بزنم برق مستقیم. باید با چند راهی باشه. ولی خب برای تست پاور هم میرم انجام بدمش.
اگه به asus prime z690-p d4 میگی پرچمدار ما در دو دنیای متفاوت زندگی میکنیم متاسفانه و کمکی از دستم بر نمیاد برات

• Smile
Reactions: GPSY
اگه به asus prime z690-p d4 میگی پرچمدار ما در دو دنیای متفاوت زندگی میکنیم متاسفانه و کمکی از دستم بر نمیاد برات
خب سری Z کلا پرچمداره😁 اینو که غلط نمیگم😁 ولی خب آره میدونم نسبت به باقی سری Z خیلی معمولی حساب میاد.

• Smile
Reactions: GPSY
خب, بازی رو دانلود, نصب و تست کردم
نسخه fitgirl بازی رو نصب کردم; نصب حدود 25 دقیقه طول کشید و تمام مدت cpu رو 100% بود و دما هم بین 69-73
تا اینجای کار که بنظر همه چی پایدار و بدون مشکل بود
==========
بازی بدون مشکل اجرا شد
Screenshot 2024-08-21 065914.png

برای تحت لود و فشار قرار دادن سیستمو با اینکه در حال اجرای بازی تحت وب و اجرای اسکریپ های متعدد و همچنین دانلود با IDM بودم, بدون اینکه برنامه ها و script ها رو ببندم تنظیمات گرافیکی بازی رو تا حدی جا داشت و تونستم بالا بردم
Screenshot 2024-08-22 020913.png

حدود یک ساعت بازی کردم, فریم ریت از نظر عددی بالا بود ولی بازی لگ داشت; نمیدونم بدلیل کرک بازی بود, بهینه نبودن بازی, کندی فضای ذخیره سازی(گرچه نا محتمل ه بازی روی یه 970 evo plus 2tb نصب شده و ssd ویندوز 990 pro 2tb هست) , شاید آپیت نبودن درایور گرافیک (560.70) و یا با اینکه در سنگین ترین حالت هم حداکثر 24% از توان سی پی یو استفاده شد, این cpu بود که ناپایدار هست و داره مشکل ساز میشه؟! در هر صورت اطلاعی از دلیل لگ ندارم

Screenshot 2024-08-21 065650.png

Screenshot 2024-08-21 065736.png

امروز هم دوباره گفتم کمی بازی کنم
ولی این بار تنظیمات گرافیکی رو default انتخاب شده خود بازی و فریم ریت رو به اندازه رفرش ریت مانیتور محدود کردم
Screenshot 2024-08-22 022441.png

موقعی که خواستم از تنظیمات گرافیکی اسکرین شات بگیرم بازی کرش کرد!! اطلاعی از دلیل کرش دارید؟
Screenshot 2024-08-22 020639.png

با این کاهش تنظیمات گرافیکی نیم ساعتی بازی کردم, لگ کمتر شد ولی حذف نشد!!!
گرچه بجز اون مورد هنگام اسکرین شات گرفتن, در حین بازی چه نیم ساعت امروز و چه 1 ساعتی که دیروز بازی کردم کرشی نداشتم.

gpu: 4070 ti super

i don't know what you make out of all of this
آخر سی پی یو degrade شده یا نه؟؟؟؟!!!!!!

hmmm
1724358394047.png

کرش که نکرد و به لطف کولر خوب(atmos) تمام مدت تست دما 73-74 بود
ولی مثل اینکه میانگین امتیاز 14700k که بقیه گذاشتن حدود 35000-36000 هست
ویندوز هم 11 هستو نمیدونم چرا 10 زده!
احتمالا با این حساب degradation منتفی باشه
آقا فرشید نظر شما چیه؟

hmmm
View attachment 347318

کرش که نکرد و به لطف کولر خوب(atmos) تمام مدت تست دما 73-74 بود
ولی مثل اینکه میانگین امتیاز 14700k که بقیه گذاشتن حدود 35000-36000 هست
ویندوز هم 11 هستو نمیدونم چرا 10 زده!
احتمالا با این حساب degradation منتفی باشه
آقا فرشید نظر شما چیه؟
تاریخ ثبت امتیازای قبلیو باید چک کنی، احتمال زیاد اونا هم الان دیگه با این بایوس آپدیت های جدید دیگه اون امتیازو نمیگیرن.
من چند ساعت پیش برای 13900K خودمو چک کردم بعد اینکه به تو گفتم cinebench رو, قبلا حدودا 41k بود امتیاز بدون اورکلاک الان با اورکلاک تازه 40k میده، روی stock میانگین 38k/39k با کاستوم لوپ و بدون thermal throttle

به خاطر degradation نیست، سالمه سی پی یوت 100%
dw

• Like
Reactions: Arash-S212
امروز هم دوباره گفتم کمی بازی کنم
ولی این بار تنظیمات گرافیکی رو default انتخاب شده خود بازی و فریم ریت رو به اندازه رفرش ریت مانیتور محدود کرد.

موقعی که خواستم از تنظیمات گرافیکی اسکرین شات بگیرم بازی کرش کرد!! اطلاعی از دلیل کرش دارید؟

با این کاهش تنظیمات گرافیکی نیم ساعتی بازی کردم, لگ کمتر شد ولی حذف نشد!!!
گرچه بجز اون مورد هنگام اسکرین شات گرفتن, در حین بازی چه نیم ساعت امروز و چه 1 ساعتی که دیروز بازی کردم کرشی نداشتم.

gpu: 4070 ti super

i don't know what you make out of all of this
آخر سی پی یو degrade شده یا نه؟؟؟؟!!!!!!

اگه قرار به کرش بود باید همون اولین باری که بازی رو اجرا میکردی و زمان کامپایل شیدرها مشکلش رو نشون میداد. البته که فقط با یه بازی و یک تست نمیشه مطمئن بود، اما حالا احتمالش خیلی کمتره که پردازندت مشکل دار شده باشه.
لگ داخل بازی به خاطر آنریل انجین و مشکلات مربوط به Traversal Stutter و کمی هم Shader Stutter هست.

سلام
لپ تاپم را با کابل hdmi2.1 به مانیتور وصل کردم و hdr را روی مانیتور auto گذاشتم ولی در مواقعی که محتوای hdr پخش میشه hdr اتوماتیک روشن نمیشه و باید دستی روشن کنم مشکل از کجا می تونه باشه؟
مدل لپ تاپ hp zbook g11A
مدل مانیتور xiaomi g pro 27

آخرین ویرایش:
اصلا مطمئن نیستم، اما ممکن مانیتور شما فقط برای HDR کنسولی بهینه شده باشه یا اینکه خروجی ویندوز در هنگام پخش HDR دیتای متفاوتی با استاندارد HDR قابل تشخیص توسط مانیتور داشته باشه.
در کل فرمت HDR در ویندوز هنوز مشکلات سازگاری زیادی داره و بهینه نیست.
اگر علت دیگه ای داشته باشه من اطلاع ندارم.
ممنون. از تنظیمات ویندوز HDR را روشن و روی حالت AUTO گذاشتم ولی همیشه روشن هست چه با محتوای HDR و چه با محتوای SDR. به نظر می رسه مشکل از ویندوز باشه فعلا جوری تنظیمش کردم که تصویرش مورد دلخواهم بشه.

• Like
Reactions: Farshidstar2012
من رفیقم رفته سیستم خریده
بعد براکت کارت خریده براش نصب کردند
حالا مشکلی که هست کارت هم لق میزنه و ته کارت شیب داره به سمت پایین
حالا لق بودنه زیاد مهم نیست ولی این کجی کارت رفته رو مخ
راهکار چیه
photo_2024-08-30_11-03-28.jpg

• Like
Reactions: drak
راهکار چیه
View attachment 348159
میشه گفت بخاطر فاصله زیاد براکت با سطح کفی کیس هست. زیرش هم چون چیزی نیست برای نگه داشتن براکت و کارت به این سنگینی با هیت سینک بزرگ فشار میاد و کم کم باعث شکستگی یا خم شدن براکت فلزی میشه در طی زمان.
-
بهتره یه نگهدارنده (هولدر) برای کارت گرافیک بگیرن و نصب کنن یا اگر پایین تر پنل و جا برای نصب براکت باشه اونجا قرار بدن.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and VICE
میشه گفت بخاطر فاصله زیاد براکت با سطح کفی کیس هست. زیرش هم چون چیزی نیست برای نگه داشتن براکت و کارت به این سنگینی با هیت سینک بزرگ فشار میاد و کم کم باعث شکستگی یا خم شدن براکت فلزی میشه در طی زمان.
-
بهتره یه نگهدارنده (هولدر) برای کارت گرافیک بگیرن و نصب کنن یا اگر پایین تر پنل و جا برای نصب براکت باشه اونجا قرار بدن.
هیت سینک مادربرد یا گرافیک ؟
چون براکت کج نیست فقط گرافیک کجه
هولدری هست بندازه رو براکت ، اندازه نیم وجب بسه

راهکار چیه
View attachment 348159
دوستت اگه دو تا فن دیگه اضافه میکرد احتمالا کیس به پرواز در میومد موقع روشن کردن :D

بگو یه چک کنه ببینه خود براکت لق نمیزنه یکم؟ خود کارت نباید اصلا لق بزنه؛ درست بسته نشده این احتمال زیاد یا براکت عمودی جنسش بده
اگه خودش بسته بگو باز کنه دوباره ببنده، یا اگه جایی براش بستن بگو ببره تحویلشون بده، طولانی مدت شیب این بیشتر میشه + لق بودنش مشکل ساز میشه به خاطر سنگینی کارت

هیت سینک مادربرد یا گرافیک ؟
چون براکت کج نیست فقط گرافیک کجه
هولدری هست بندازه رو براکت ، اندازه نیم وجب بسه
هیت سینک کارت گرافیک.
خب کارت گرافیک سنگینیش فشار آورده به براکت. یدور باید چک شه براکت همونطور که دوستمون گفت.
و بستگی داره چه مدلی باشه. عمودی یا افقی. میشه از عمودی (7.5~12، 19 یا 26 سانتی) هم استفاده کرد برای گذاشتن زیر براکت که بیاد سر جاش.

• Like
Reactions: VICE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or