خب ما هم یک سیستم دست دوم خریدیم
چند تا سوال دارم : گرافیک قدیمی خودم که GTX 970 بود موقعه روشن بودن سیستم سرعت فن هاش رو دور 30 درصد بود، وقتی بازی میکردی تا 50 درصد میرفت ولی صدا هم نداشت، وقتی زیاد بازی میکردی مثلا 4-5 ساعت پشت سر هم دمای کارت تا 60 درجه میرفت و کارت هم اتوماتیک سرعتش میرفت رو 70-80 درصد، و خب تو این موقعیت واقعا صدا میداد و مشکلی نبود! ولی الان کارت جدیدی که خریدم بازم GTX970 هست، ولی مشکلی که باهاش دارم اینه اول خیلی صدا میده
یعنی داغون کرده ما رو، حتی رو 30 درصد سرعت فن ها بازم صدا میده
و این که میره رو دور تند خیلی بیشتر صدا میده نسبت به کارت قبلی که داشتم، و مشکل دوم هم اینه کارت اتوماتیک فن هاش نمیچرخن !!!!! یعنی موقعه کار باهاش باید دستی رو از نرم افزار MSI تنظیمش کرد!!! نمیشه مثل کارت قبلی اتوماتیک بشه؟؟!!! بعدش چطوری این صدای فن هاش رو کم کنم؟؟ نحوه پاک کردن فن ها چطوری هست؟!!!
با وجود این که سیستم رو واقعا کار ازش میکشم، و تواین تابستون هم بشدت هوا گرمه نیازه CPU بیشتر خنک بشه!! چند بار سیستم وسط کار خود به خود خاموش شد که دست زدم بغل کیس دیدم انچنان داغ بود که از داغی CPU خاموش شده بود، چطور میتونم دور فن CPU رو ببرم بالا؟>فنش هم از فن های معمولی اینتل هست که موقعه خرید CPU باهاشون هست!!