تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام به همه
دوستان یکی از دوستای من لپتاب خریده با مدل ASUS G56JK VGA 4GB 850GTM 12GIG I7
حالا ما هر بازی نصب میکنیم اولش با 60 فریم راحت اجرا میکنه ولی بعد نیم ساعت فریم میاد زیر 10 (توی همه بازی ها )
از گرمای گرافیک و سی پی یو نبود تست کردیم نهایت تا 7 بالا میره
از ویندوز و درایور ها نبود 2 بار عوض کردیم
بازی ها رو ادد میکنیم به انویدیا " تو مود HIGH PERFORMANS میزاریم و...
بازم همون مشکل رو داره
خواهشن راهخنمایی کنین ممنون

دوستان من هارد اکسترنال My Passport دارم
جدیدا بار اول که میزنم به سیستم سرعت انتقال در حد، کیلو بایت هستش
اما وقتی دوباره قطع میکنم و وصل میکنم سرعتش درست میشه
اینو با چه نرم افزاری Repair کنم؟
کلا چند ماهه خریدم

سلام ، قبل از بالا اومدن ویندوز سیستم پیام CPU Over Temperature میده . ولی یه مدت که خاموش میکنم دوباره میام روشن کنم سیستم رو بدون مشکل لود میشه .
دقیقاً بعد از ارور Over Temperature داخل بایوس دمای CPU رو چک میکنم 65 درجه سانتی گراد نشون میده .
مشکل از چیه ؟

سلام به همه... خسته نباشی
من بعد قطع برق موس و کیبوردم از کار افتادن, یعنی سیستم بالا میاد اون موقع کار نمیکنن, اما زمان در حال بالا اومدن هست مشکلی نداره, حتی وقتی با دکمه دلیت میرم قسمت تنظیمات اونجا هم مشکلی نداره, اما وقتی صفحه دستاپ بالا میاد اون موقع کار نمیکنن... نمیدونم مشکل کجاست, چند بار هم ریستارد کردم حتی خاموش,باز درست نشد...
اگه میتونید کمک کنید,با تشکر

من یه مشکلی لپتاپم پیدا کرده که تو نرم افزار های سنگین و بازیا از GPU استفاده نمیکنه، تو تنظیمات هم میزنم از High performance processor استفاده کنه اما تو بازیا و نرم افزارا Nvidia GPU Activity همیشه روی None هست. کسی این مشکل بهش برخورده؟ راه حلی واسش هست؟
مشکل از کجا میتونه باشه؟

خوب انگار کسی اینجا حال جواب دادن رو ندارن پس من اونای رو که کمی در موردش اطلاع دارم جواب میدم
دوستان من هارد اکسترنال My Passport دارم
جدیدا بار اول که میزنم به سیستم سرعت انتقال در حد، کیلو بایت هستش
اما وقتی دوباره قطع میکنم و وصل میکنم سرعتش درست میشه
اینو با چه نرم افزاری Repair کنم؟
کلا چند ماهه خریدم
منم یه هارد اکسترنال داشتم تو این وضیعت(کمی خرابتر) که با low level format کردن درست شد شما هم یه تست بکن

سلام ، قبل از بالا اومدن ویندوز سیستم پیام CPU Over Temperature میده . ولی یه مدت که خاموش میکنم دوباره میام روشن کنم سیستم رو بدون مشکل لود میشه .
دقیقاً بعد از ارور Over Temperature داخل بایوس دمای CPU رو چک میکنم 65 درجه سانتی گراد نشون میده .
مشکل از چیه ؟
شما حتما از بایوس یا از ویندوز از طریقی سیستم رو طوری تنظیم کردین که وقتی دمای اون به شماره تایین شده مثل 70 درجه برسه ریستارت شه این حدث منه بایوس رو به دفالت برگردون با f7

سلام
مانیتورم بعد از اینکه وارد یه بازی شدم خود به خود خاموش روشن میشه مدلش: LG W2086T
مشکلش چیه؟
شاید مانیتور شما از ابعادی که بازی اجرا میشه ساپورت نمیکنه برو تنضیمات بازی رو پیدا کن اغلب توی پوشه my doctoment هستن با اسم config اون رو با نوت پاد باز کن و ابعاد بازی رو بزار 1024*768 درست میشه

سلام سال نو مبارک
دوستان این دو تا CPU چقدر فرق میکنن؟فرقشون تو کار خیلی چشمگیر؟و از همه مهمتر از نظر قیمتی چقدر تفاوت دارن؟
Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz

Intel Core i5 3210M 2.50GHz up to 3.10 GHz

سلام
با هم فرق دارند ولی اونقدر ها نیست که بشه به راحتی احساس کرد
از قیمت خبری ندارم ولی از بنچمارکهای که دیدم اگه سی پی یو شما Intel Core i5 3210M هست ارزش ارتقا به Intel Core i5 3230M رو نداره (ارزش هزینه کردن . چون تفاوت محسوسی رو احساس نخواهید کرد )
ولی اگه توی انتخاب این دو شک دارید که خوب مسلما 3230 بهتر هست و از اونجای که این سی پی یو ها برای لپتاب هستن پس سعی کنید از بین این دو کانفیق لپتابی رو انتخواب کنین که فاکتورهای دیگه انها بهتر باشه (یعنی سی پی یو ها رو در یک حد بدونین)

سلام به همه... خسته نباشی
من بعد قطع برق موس و کیبوردم از کار افتادن, یعنی سیستم بالا میاد اون موقع کار نمیکنن, اما زمان در حال بالا اومدن هست مشکلی نداره, حتی وقتی با دکمه دلیت میرم قسمت تنظیمات اونجا هم مشکلی نداره, اما وقتی صفحه دستاپ بالا میاد اون موقع کار نمیکنن... نمیدونم مشکل کجاست, چند بار هم ریستارد کردم حتی خاموش,باز درست نشد...
اگه میتونید کمک کنید,با تشکر
احتمالا موقعی که ویندوز میاد بالا درایور های موس و کیبوردت نصب نمیشه برای همین ویندوز شناسایی نمیکنه! از یه موس و کیبورد دیگه استفاده کنید.
این کار هم تست کنید کلا موس و کیبورد از کیس جدا کنید و کامپیوتر رو روشن کنید وقتی که ویندوز لود شد موس رو با تک تک پورت ها تست کنید ببینید پایین دسکتاپ میزنه installing Device Driver یا نه.
من یه مشکلی لپتاپم پیدا کرده که تو نرم افزار های سنگین و بازیا از GPU استفاده نمیکنه، تو تنظیمات هم میزنم از High performance processor استفاده کنه اما تو بازیا و نرم افزارا Nvidia GPU Activity همیشه روی None هست. کسی این مشکل بهش برخورده؟ راه حلی واسش هست؟
مشکل از کجا میتونه باشه؟
ورژن جدید درایور انویدیا با عدد 347.88 منتشر شده. آپدیت کنید ببینید درست میشه یا خیر. البته من نمیدونم برای لپ تاب هم ورژن درایور منتشر میشه.

ی مشکل عجیب با dvd rom دارم
هرچند وقت ی بار میزارم سی دی رو تا 5 دقیقه چراقش چشمک میزنمه بعد دیگ نمیزنه و دی ویدی رو نمیخونه
ولی وقتی کیس رو باز میکنم کابلاش رو قطع و وصل میکنم درست میشه!(البته امروز هرچقدر این کارو میکنم هیچ تاثیری نداره! :(

احتمالا موقعی که ویندوز میاد بالا درایور های موس و کیبوردت نصب نمیشه برای همین ویندوز شناسایی نمیکنه! از یه موس و کیبورد دیگه استفاده کنید.
این کار هم تست کنید کلا موس و کیبورد از کیس جدا کنید و کامپیوتر رو روشن کنید وقتی که ویندوز لود شد موس رو با تک تک پورت ها تست کنید ببینید پایین دسکتاپ میزنه installing Device Driver یا نه.

ورژن جدید درایور انویدیا با عدد 347.88 منتشر شده. آپدیت کنید ببینید درست میشه یا خیر. البته من نمیدونم برای لپ تاب هم ورژن درایور منتشر میشه.
به ورژن جدید هم آپدیت کردم درست نشد مخصوص لپتاپ هم بود.
ویندوز رو عوض کردم درست شد!

سلام

یه سوال داشتم من مدل مانیتورم lg e2040 و فکر کنم رزولیشنش 900*1600 کارتم هم 970 (سیستمو تازه بستم به غیر مانیتور)

ولی تو بازیا رزولیشن بالاتر هست که انتخاب میکنم مینویسه خارج از محدوده ولی رزولیشن 1080*1920 رو قشنگ اجرا میکنه ساپورت میکنه full hd رو؟یا تا همون 900*1600

و یه سوال دیگه در اجرای بازی watch dogs فن خیلی صدا میده مشکلی نداره

دمای کارت تا 62 میره و cpu هم بین 64 مدل cpu هم 4460 تنظیمات هم رو ultra تقریبا 113 فریم میگیرم

شرمنده سوال زیاد پرسیدم یکمی اماتورم

سلام

یه سوال داشتم من مدل مانیتورم lg e2040 و فکر کنم رزولیشنش 900*1600 کارتم هم 970 (سیستمو تازه بستم به غیر مانیتور)

ولی تو بازیا رزولیشن بالاتر هست که انتخاب میکنم مینویسه خارج از محدوده ولی رزولیشن 1080*1920 رو قشنگ اجرا میکنه ساپورت میکنه full hd رو؟یا تا همون 900*1600

و یه سوال دیگه در اجرای بازی watch dogs فن خیلی صدا میده مشکلی نداره

دمای کارت تا 62 میره و cpu هم بین 64 مدل cpu هم 4460 تنظیمات هم رو ultra تقریبا 113 فریم میگیرم

شرمنده سوال زیاد پرسیدم یکمی اماتورم
:-/:|:|:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or