اقایون خسته نباسید
میخواستم بدونم در حالت عادی استفاده از رمم 48 الی 52 درصد هست میخواستم بدونم نرمال هست ؟
بعد بعضی مواقع میگه low on memory
در حالی که من 4 گیگ رم باس 1600 دارم کاره خاصی هم با پی سی بجز فیلم دیدن انجام نمیدم ولی بشدت هارد داخلیم پره
چیکار باید کنم ؟
علت روشن نشدن واي فاي لپتاب دل ٥١١٠ اينسپايرون رو ميشه بگيد
كار ميكرد كامپيوتررو خاموش روشن كردم ديگه كار نكرد
هر كاري هم ميكنم روشن نميشه
روش روشن كردنشو لطفا بگيد
دوستان من بایوس مادربوردم رو اپدیت کردم ولی سیستمم بالا نمیاد و هی روشن خاموش میشه
مدل بوردم sabertoothx79 هست
ایسوس
کسی میدونه چه باید کرد ؟
=کمک!!=
نمیدونم چی شده کامپیوتر همش هنگ فجیع میکنه !!! ویندوز 8 بود- عوض کردم- 7 ریختم -بایوس مادر بود آپگرید کردم، بازم هنگ ها ادامه داره !!! - هنگ عجیبیه توی این 20 ساله ندیده بودم ! صفحه فریز میشه و فقط با قطع دکمه پاور ریست میشه
حالا داستان چیه !: 2 روز پیش کارت گرافیک جدید رو سیستم گذاشتم، 760 gtx. به جای کارت قدیمی ام که gts 250 بود. یکسری هنگ ها میکرد که رجیستری هارو که پاک کردم و درایور آپگرید کردم بهتر شدند. اما از دیشب که اومدم روی فلاش وینوز 8.1 نصب کنم برای نصب روی سیستم هنگ ها شروع شد. ! هنگ .. هنگ .. هنگ .
من به نظرم رسید که شاید از پاور باشه که نمیکشه ! رفتم پاساژ ایران و مطرح کردم و گفتن که ارور پاور این نیست و پاور ام خوبه و جواب میده !
الته با آپگرید کردن بایوس مادربورد بهتر شده و ویندوز 7 هم که ریخنم بهرت شده اما بازم هنگ میکنه !
حال شما چی توصیه میکنید؟
میتونه از پاور باشه ؟ 530 green
یا کارت گرافیک خرابه؟ 760 gtx asus
یا مادر بورد ایراد داره؟ asus p8p67
یا سی پیو جواب نمیده؟ i3 2120
رم ها که میدونم ایرادی ندارن چون خوب کار میکردند.
خیلی ممنونم اگه کمک کنید
آقا من کجا بفهمم که یه کارت گرافیک از رزولوشن مانیتورم پشتیبانی میکنه یا نه؟
کارت گرافیک: NVIDIA GeForce G210مشخصات کارت گرافیکی و مدل مانیتور رو مقایسه کنید یا همین جا بگید که خودم چک کنم.
میتونه از پاور باشه ؟ 530 green
یا کارت گرافیک خرابه؟ 760 gtx asus
اقا کامپیوترم خود به خود خاموش میکنه
هیچ کاریم نمیکنم باهاش
روشن میکنم میام چهارتا پیج ببینم خاموش میشه
خیلی داره اعصابمو خورد میکنه دلم میخواد از چهار طبقه بندازمش پائین
هیچ فشاری هم نمیارم بهش همیجوری خود به خود خاموش میکنه یا ریست میشه
نمیدونم میشکل از کجاس خواهشا همه موردهایی که احتمال داره مشکل از اون باشه رو بگید ممنون میشم
ینی یه دفه صفحه سیا میشه و ریستارت یا خاموش میشه یا اینکه مینویسه شاتداون و ریستارت بعد خاموش میشه؟
هر حالتی که بگی من دیدم موقع خاموش شدن
ولی بیشتر یا همیه جوری خاموش میکنه یا ریست یعنی چیز خاصی نشون نمیده
چند بار هم اون صفحه آبی رو دیدم نشون داده
بیشتر تو این مدلاس
سلام
ببخشید آفا من یهدیروز نوت بوک گرفتم ولی هر بازی که روش نصب میکنم افت فریم داره حتی pes 2014
مشخصاتشم اینه
ram 8 ddr3
cpu core i7 4500
vga geforce 740m ddr3 2gb
hdd 1tb
خودم فک میکنم از کارت گرافیک onboard استفاده میکنه ولی نمیدونم چطور باید از کارت گرافیک خارجی استفاده کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟