تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

برای شما هم همینطور ممکنه خراب شده باشه یا در حال خراب شدن باشه (البته با توجه به توضیحاتت به نظر میاد وضعش خیلی خرابه) برای Backup از اطلاعات هم بهتره رو یه سیستم دیگه امتحان کنی شاید بتونی به محتویات داخلش دسترسی پیدا کنی !
تازه این چیزایی که گفتم در مقابل اتفاق دیروز چیزی نیست : دیروز بعد از چند دقیقه یهو چراغ هارد روشن میموند و یه سوت ممتد میزد که از اسپیکر مادربورد نبود! نفهمیدم آخر فک کنم برای هارد بود اون صدای سوت، فکر کنم زیادی داغ میکرد! دیگه هیچ امیدی بهش نیست؟:(

سلام دوستان، من دیشب ویندوزم رو عوض کردم (ویندوز7 نصب هست)و حالا مشکلی دارم:
1: ویندوز، هدفونم رو شناسایی نمیکنه، حتی اسپیکرها رو هم امتحان کردم ولی باز شناسایی نکرد و بم پیغام میده که هیچ دیوایسی به سیستم متصل نیست، کارت صدا هم نصب هست، همه چیزرو چک کردم، همه چی سرجاشه.
ممنونم

الان درست بنده متوجه نشدم. شما ویندوزت صدا داره؟ و فقط هدفون رو شناسایی نمی‌کنه؟ یا کلا صدا ندارید؟

در کل شما ساندت انبرد هست یا غیر انبرد

تازه این چیزایی که گفتم در مقابل اتفاق دیروز چیزی نیست : دیروز بعد از چند دقیقه یهو چراغ هارد روشن میموند و یه سوت ممتد میزد که از اسپیکر مادربورد نبود! نفهمیدم آخر فک کنم برای هارد بود اون صدای سوت، فکر کنم زیادی داغ میکرد! دیگه هیچ امیدی بهش نیست؟:(
در مورد Backup گفتم تنها راه تستش رو یه سیستم دیگه هستش ، در مورد تعمیر هم بستگی به نوع خرابی داره اگه کنترولر باشه مشکل خاصی نیست و راحت تعمیر میشه و اگه مشکل از قسمت های مکانیکی یا حالت بدتر پلاتر و... باشه درصد تعمیرش پایینه بهتر بگم ارزش نداره !

سلام من امروز یه گرافیک تازه که از یکی از دوستان تو اینجا گرفتم رو خواستم نصب کنم رو مادربورد وصل کردم کابل برق 6 پینی هم وصل کردم کابل DVI مانیتور هم وصل کردم رفتم باز کردم هیچی!

صفحه ی سیاه میاد BIOS رو هم نشون نمیده چه برسه به Windows الان با گرفیک آنبورد مادبورد دارم اینارو مینویسم !

من چی کار کنم ؟!

یه بار گرافیک On board هم از BIOS قطع کردم اونم نشد !

بعد initdisplay تو قسمت Advance Setting BIOS رو رو چی بزارم تست کنم PCI-e داره On board داره PEG و PEG 1 داره !

چیزای دیگه ای هست تست کنم ببینم کدوم کار میکنن!؟

لطفن یکی جواب بده من الان 2-3 ساعته بدبخت شدم باو!

لطفنننننننننن

قبلا کارتی رو اسلاتی که گرافیک نصب کردی بوده؟
شما کارت رو روی یه سیستم دیگه تست کن در صورت سالم بودن مشکل از مادربرده احتمالا

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:15 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان، من دیشب ویندوزم رو عوض کردم (ویندوز7 نصب هست)و حالا مشکلی دارم:
1: ویندوز، هدفونم رو شناسایی نمیکنه، حتی اسپیکرها رو هم امتحان کردم ولی باز شناسایی نکرد و بم پیغام میده که هیچ دیوایسی به سیستم متصل نیست، کارت صدا هم نصب هست، همه چیزرو چک کردم، همه چی سرجاشه.
ممنونم
شما جدبدترین درایور کارت صدات رو از سایتش بگیر
درایور قبلی آنیستال کن بعد ریست
حالا درایوری که دانلود کردی نصب کن و ریست

قبلاً روش یه 4890 وصل کرده بودم 2-3 روز پیش درآوردم فروختم تو این 2-3 روز از آنبورد اتفاده کردم الان اینو وصل کردم اینگونه شد مشکل از مادربورد نمیتونه باشه قبلاً همه چی کار میکرد!

اصلاً بعد از اینکه وصل میکنم هیچ صدای اروری از مادربورد نمیاد مثل اینکه بوت آپ میشه مانیتور نشون نمیده اون بخش INIT Display هستش فکر کنم ولی چون می ترسم عوض کنم باز نشه بعد دوباره باتری رو در بیارم ( 2 باز 30 دقیقه در آوردم ) می خوام ببینم PIG چیه بزارم میاد بالا یا نه!

سلام من امروز یه گرافیک تازه که از یکی از دوستان تو اینجا گرفتم رو خواستم نصب کنم رو مادربورد وصل کردم کابل برق 6 پینی هم وصل کردم کابل DVI مانیتور هم وصل کردم رفتم باز کردم هیچی!

صفحه ی سیاه میاد BIOS رو هم نشون نمیده چه برسه به Windows الان با گرفیک آنبورد مادبورد دارم اینارو مینویسم !

من چی کار کنم ؟!

بعد initdisplay تو قسمت Advance Setting BIOS رو رو چی بزارم تست کنم PCI-e داره On board داره PEG و PEG 1 داره !

لطفنننننننننن
شما از سلامت کارت اطمینان داری ؟ اگه جواب مثبته کارت رو درست تو اسلاتش جا میزنی ؟

من یه مشکل بسیار عجیب دارم......وقتی سیستم رو روشن میکنم...یه چند ثانیه سیستم روشن هستش بعد از حدود 10 ثانیه یه حالت ریستارت مانند میشه و سیستم اصلا بالا نمیادش

اول فکر میکردم مشکل از گرافیک باشه ولی اون رو کامل درآوردم اما بازم اونطوری شدش.......میتونه مشکل از مادربرد باشه؟؟

تا اونجایی که طرف میگه آره !

میگه که تا قبل از فرستادن کار میکرده !

تو بخش PCI-e 2.0 16X وصل میکنم اره میدونم همونجا باید وصلش کرد مثل همون 4890 قبلیمه همونطور که گفتم هیچ صدایی از مانیتور نمیاد ( مثلاً من گرافیک آنبوردشو قطع کردم وقتی بوت کردم صدای بیب بیب مادربورد میومد ) ولی این فنش کار میکنه صدا نمیده مانیتور هم NO Signal نمیده!

http://forum.bazicenter.com/members/86115/

آدرس طرف!!!

من یه مشکل بسیار عجیب دارم......وقتی سیستم رو روشن میکنم...یه چند ثانیه سیستم روشن هستش بعد از حدود 10 ثانیه یه حالت ریستارت مانند میشه و سیستم اصلا بالا نمیادش

اول فکر میکردم مشکل از گرافیک باشه ولی اون رو کامل درآوردم اما بازم اونطوری شدش.......میتونه مشکل از مادربرد باشه؟؟
این مشکل جدیدا پیش اومده یا... ؟
تا اونجایی که طرف میگه آره !

میگه که تا قبل از فرستادن کار میکرده !

تو بخش PCI-e 2.0 16X وصل میکنم اره میدونم همونجا باید وصلش کرد مثل همون 4890 قبلیمه همونطور که گفتم هیچ صدایی از مانیتور نمیاد ( مثلاً من گرافیک آنبوردشو قطع کردم وقتی بوت کردم صدای بیب بیب مادربورد میومد ) ولی این فنش کار میکنه صدا نمیده مانیتور هم NO Signal نمیده!

http://forum.bazicenter.com/members/86115/

آدرس طرف!!!
شما برای اطمینان خودت کارت رو ، رو یه سیستم دیگه تست کن بعد مشخص میشه که مشکل از کارت هستش یا چیز دیگه !
طبق توضیحاتی که میدی چند تا حالت داره ممکنه کارت تو اسلات درست جا نمیره ، خود اسلات مشکل داره یا در نهایت خود کارت مشکل داره !

من چی کار کنم ؟!

در ضمن یک بار هم کابل رو به پورت VGA مانیتور وصل کن.

لطفنننننننننن

متاسفانه مدل دقیق مینت رو نگفتی. ولی در کل Advance Setting BIOS هم بزارش روی PCI-e اگر در تنظیمات مادربردت گزینه به نام Disabale onboard VGA داره خاموشش کنن. F10 بزن سیو کن بیا بیرون. ببین مادربردت بیزر داره که صدا بده، اصلا صدا میده؟

بعضی از VGA ها دیر سوئیچ می‌کنن شاید باید یه خورده صبر کنی. نوع پاورت چی هست؟ ایا کانکتور 6 پین رو خودش هست یا بهش اضافه کردی؟

در اخر هم مدل دقیق کارتت رو بگو و اینکه چند پورت 6 پین بهش میخوره

آخرین ویرایش:
رویه پاور 3 تا پورت PCI-e داره یکی 8 پینه 2 تا 6 پینه!

توی Advance BIOS روی PCI-e هست میخوام الان یه PEG رو هم امتحان کنم نمیدونم چیه یکی توضیح بده!

Onboard رو هم قطع کردم یه بار نشد!!!

مادربرد هم بیزر داره بیز هم میده ولی موقع گرافیک صدایی نمیده!

همین؟!

حتماً باید یه مشکلی باشه !!

راه حل BIOS ای نداره!؟!؟! :(
دوست عزیز شما داری از این فاصله درخواست کمک و راهنمایی میکنی انتظار نداشته باش کَسی که سیستم شما رو از نزدیک ندیده و دقیقا از وضعیت مشکل خبر نداره بتونه دقیق بگه مشکل از چیه !
احتمالات گفته شد دیگه توضیح خاصی نداره مگر اینکه خودت یه پیشرفتی در مورد مشکل داشته باشی تا بشه ادامه داد !
PEG هم یعنی PCI Express Graphics وقتی رو این حالت قرار بگیره یعنی Bios میگرده دنبال کارت گرافیک فقط تو اسلات PCI-E (یا تو اولویت قرار میده) کلا این آپشن زمانی مد نظر قرار میگیره که یه کارت گرافیک دیگه تو اسلاتی غیر از PCI-E هم باشه (Main و کلا سیستم های قدیمی) در غیر اینصورت هیچ فرقی بین تنظیمات PCI و PEG نیست !

آخرین ویرایش:
PEG is PCI-E Graphics

اسلایت کارتت رو یه تمیز بکن و ببین گرد و خاک نداشته باشه. یک کارت دیگه بنداز رو سیستمت ببین تصویر میده یا اینکه این کارتت رو یک جا دیگه ببر تست کن.

چون این جوری فایده ای نداره، و فقط مجبوری کارتت رو، روی یک سیستم دیگه تست کنی اگر تصویر داد پس مشکل چیز دیگه هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or