تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

قبلا هم گفتم با توجه به توضیحاتت به نظر میاد کارت مشکل داره !
برای تست هم میتونی از msi AfterBurner و بخش Kombustor استفاده کنی !
سلام
چقدر جالب!!!!!!!!
همین کاریو که گفتی پری روز کردم با kombuster و کم کردن سرعت فن ها از after burner دمای کارت رو تا 90 درجه ی سانتی گراد بردم ولی هیچ مشکلی پیش نیومد من الان هنگ کردم مشکل دیگه از چی میتونه باشه؟
آقا من اعصابم دیگه داره نابود میشهدوباره همین کارو کردم صفحه سفید شد و مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم بعد یه بار بوت شد ولی تا صفحه ی start windows nomally.. اومد خودش ریست شد و چیزی بالا نیومد کلا post هم نیومد(فک کنم دمای vga بالا بود اونطوری شد تا خنک شه ولی مطمئن نیستم) بعد سیستم یکی 2دیقه خاموش کردم دو باره رفتم تستو گرفتم و دمای کاردت رو تا 90-91 بردم اما هیچی نشد ...یه بار دیگه دیشب داشتم cod4 آنلاین بازی می کردم که یه لحظه صفحه سفید شد ولی دو باره بر گشت اصلا نمی دونم این لامصب چشه.دوستان گارانتی vga فک نکنم زیاد مونده باشه به نظر شما ایراد 100درصد از vga هست؟

آخرین ویرایش:
حدود 2 ماه هستش ولی در تعجبم چرا کامپیوترم هنوز نسوخته اینم مشخصات
CPU:E5200
VGA:AMD 5770
RAM:4GB
HDD:W,500
POWER:GREEN 600
MOTHERBOARD:GA-EP31-DS3L GIGA
اول از همه بهتره یه پاور دیگه برای تست پیدا کنی تا به یه نتایجی برسیم !
فقط نمیدونم فن CPU رو هم چک کردی ببینی کار میکنه یا نه ؟
سلام
دوستان این سیستم ما صدا ازش میاد ناجور خیلی رو اعصاب هست .صدای تقریبا" شبیه جیر جیر کردن هست ولی جالب اینجا هر موقع مثلا" تو مرورگر غلتک موسر میچرخونم صداش بیشتر میشه
:|
مشکل چیه؟؟ (از هارد نیست مطئنم)
ممنون
احتمالا از فن کارت گرافیک هستش میشه با تمیز کردن پره هاش ، روغن کاری و... از سروصداش کم کرد ولی بعید میدونم کاملا بی صدا بشه منظور اگه بعد از سرویس فن به نتیجه نرسیدی تنها راه تعویض فن یا فن و هیت سینک با هم هستش ! (اگه گیر بیاد)
آقا من اعصابم دیگه داره نابود میشهدوباره همین کارو کردم صفحه سفید شد و مجبور شدم سیستم رو ری استارت کنم بعد یه بار بوت شد ولی تا صفحه ی start windows nomally.. اومد خودش ریست شد و چیزی بالا نیومد کلا post هم نیومد(فک کنم دمای vga بالا بود اونطوری شد تا خنک شه ولی مطمئن نیستم) بعد سیستم یکی 2دیقه خاموش کردم دو باره رفتم تستو گرفتم و دمای کاردت رو تا 90-91 بردم اما هیچی نشد ...یه بار دیگه دیشب داشتم cod4 آنلاین بازی می کردم که یه لحظه صفحه سفید شد ولی دو باره بر گشت اصلا نمی دونم این لامصب چشه.دوستان گارانتی vga فک نکنم زیاد مونده باشه به نظر شما ایراد 100درصد از vga هست؟
شما قبلا گفتی رو سیستم دیگه هم تست کردی و این مشکل باز پیش اومده در نتیجه درصد مشکل دار بودن کارت زیاده دمای کارت هم بالاس با توجه به دمای محیط نهایت بین 75 تا 83 باید باشه ! (برای 5870ـه Ref)
یه چیزی که الان یادم اومد اینه که شما مشخصات یا خروجی پاورت رو نگفتی !

آخرین ویرایش:
ااحتمالا از فن کارت گرافیک هستش میشه با تمیز کردن پره هاش ، روغن کاری و... از سروصداش کم کرد ولی بعید میدونم کاملا بی صدا بشه منظور اگه بعد از سرویس فن به نتیجه نرسیدی تنها راه تعویض فن یا فن و هیت سینک با هم هستش ! (اگه گیر بیاد)
گرافیک رو چک کردم قبلا" مشکلش نبود

شما قبلا گفتی رو سیستم دیگه هم تست کردی و این مشکل باز پیش اومده در نتیجه درصد مشکل دار بودن کارت زیاده دمای کارت هم بالاس با توجه به دمای محیط نهایت بین 75 تا 83 باید باشه ! (برای 5870ـه Ref)
یه چیزی که الان یادم اومد اینه که شما مشخصات یا خروجی پاورت رو نگفتی !

ممنون از راهنماییت
الان که میگی اون قضیه رو میگم آره ولی مشکل اینه که گارانتی که می برم باید سیستم اونا به مشکل بخوره تا قبول کنن. اون سیستم دیگه هم هنگ کرد ولی صفحه سفید نیومد.(سیستم که کارتو روش تست کردم)
بعد بگم که دمای کارت رو خودم بردم بالا یعنی دور فن رو از after burner کم کردم و همون طور که گفتم یه بار شد یه بار نشد بعد یه نکته ای هم که بود کارت خودش دماش که به 90-91 می رسید اتومات دور فن رو می برد بالا(با اینکه من دستیش کرده بودم) بعد یکی دو درجه که دماش کم میشد دوباره سریع ول می کرد(میومد رو تنظیمات من) .ولی انگار بعضی وقتا یادش میرفت که سرعت فنا رو زیاد کنه(ولی من خودم حواسم بودو سرعت فنرو کم و زیاد می کردم که دما بالای 91-92 نره) حالا نمی دونم چی بود دقیقا برای همین سری دوم زیاد دمای کارت رو 90 نگه نداشتم و بی خیال شدم.(ترسیدم یهو یه آسیب خفن ببینه و قبولم نکنن دیگه...)
حالا من اصل مشکلم اینه که چجوری سریع سیستم رو به اون حالت مشکل دار ببرم؟

راستی الان که فکر می کنم این نرم افزارا فقط دمای gpu رو نشون میده شاید عیب از یه جای دیگس ...... یه چیز جالب دیگه اینه که این vga من سیستم کولینگ خود گیگابایت روشه (کولینگ خود AMD نیست) مثلا طراحیش کارا تره.....
مدل پاورمم اینه Green GP580B
ولی من یه مشکلی هم که دارم با اون یه باریه که صفحه سفید اومد و رفت یعنی چی؟ میشه اصلا؟
حالا در کل اگر راهی سراغ داشتید بگید ممنون.

سلام خسته نباشید دوستان...

من قبلا با توجه به راهنمایی دوستان کارت گرافیک 7750 رو خریداری کردم اونموقع cpu x3 450 داشتم که 1.5 مگ کش داشت و دوستان گفتن جلوی کارکرد بهتر گرافیک رو میگیره من دیروز یه سی پی یو fx 4100 گرفتم که 12 مگ کش داره و 3.6 فرکانس هستشه ولی تو هیچکدوم از بازیها تاثیری دیده نمیشه به محض اینکه در کرایسیس یا تام رایدر Antialias رو روشن میکنم به شدت افت فریم پیدا میکنه.. تورو خدا راهنماییم کنید من بخاطر گرافیکم رفتم اینو خریدم ولی الان اصلا تغییری نمیبینم

سلام خسته نباشید دوستان...

من قبلا با توجه به راهنمایی دوستان کارت گرافیک 7750 رو خریداری کردم اونموقع cpu x3 450 داشتم که 1.5 مگ کش داشت و دوستان گفتن جلوی کارکرد بهتر گرافیک رو میگیره من دیروز یه سی پی یو fx 4100 گرفتم که 12 مگ کش داره و 3.6 فرکانس هستشه ولی تو هیچکدوم از بازیها تاثیری دیده نمیشه به محض اینکه در کرایسیس یا تام رایدر Antialias رو روشن میکنم به شدت افت فریم پیدا میکنه.. تورو خدا راهنماییم کنید من بخاطر گرافیکم رفتم اینو خریدم ولی الان اصلا تغییری نمیبینم

دوست عزیز توقت رو از کارت گرافیکت بیار پایین! این کارت برای رزولوشن های پایین و تنظیمات پایین یا متوسط طراحی شده، تنظیمات AA برای کارتهای گرافیکی قدرتمند مثل 7850 یا GTX 660 و بالاتر مناسب هستن و معلومه روی کارت شما افت فریم ایجاد می کنه چون نباید فعال بشه!

پردازنده ی شما هم قطعا تاثیرگذار هست اما نه جایی که قبلش گرافیک گلوگاه شده و کم آورده، جایی که پردازش فیزیک و محاسبات بازی سنگین هست و گرافیک رو می تونه به سرعت تغذیه کنه.

دوست عزیز توقت رو از کارت گرافیکت بیار پایین! این کارت برای رزولوشن های پایین و تنظیمات پایین یا متوسط طراحی شده، تنظیمات AA برای کارتهای گرافیکی قدرتمند مثل 7850 یا GTX 660 و بالاتر مناسب هستن و معلومه روی کارت شما افت فریم ایجاد می کنه چون نباید فعال بشه!

پردازنده ی شما هم قطعا تاثیرگذار هست اما نه جایی که قبلش گرافیک گلوگاه شده و کم آورده، جایی که پردازش فیزیک و محاسبات بازی سنگین هست و گرافیک رو می تونه به سرعت تغذیه کنه.

سلام دوست عزیز....

ممنون از راهنماییتون...سی ÷ی یو من تو بازی کرایسیس 100% همه ی هسته هاش کار میکنه این طبیعیه؟

هارد لپ تاپ من مدتی هست که مشکل پیدا کرده
وقتی میخوام یه موزیک پخش کنم یا یه فیلم HD (و از این قبیل کارها)ببینم چراغ هارد روی لپ تاپ روشن میموند و دیگه چشمک نمیزد
باعث میشد همه چیز برای حدود 1 دقیقه متوقف بشه
هیچ چیز کار نمیکرد حتی موس بی حرکت بود
بعد یا سیستم ری استارد میشد(صفحه آبی)یا سیستم به حالت عادی برمیگشت و همه چیز درست میشد و سیستم دیگه گیر نمیکرد تا این که سیستم آف بشه و دوباره روزی از نو...
این اتفاقات همون اول یعنی زمانی که تازه سیستم روشن شده بود،پیش می اومد و بعد از یک بار گیر کردن یک دقیقه ای یا صفه آبی همه چیز حل میشد
اما دیشب بعد از ری استارت شدن دیگه هر چیزی رو که بخوام بالا بیارم باید یک یا دو دقیقه صبر کنم
بعد دیدم وقتی همه چیز متوقف میشه هارد 100 درصد میشه(از طریق تسک منیجر)
یه چیز دیگه این که وقتی سیستم ری استارت میشه(اکثر مواقع)یه نوشته میاد که Bootable device پیدا نشد!
منم فقط دیسک ویندوز رو میزارم و فقط ری استارت میکنم و ویندوز دوباره بالا میاد!

هارد لپ تاپ من مدتی هست که مشکل پیدا کرده
وقتی میخوام یه موزیک پخش کنم یا یه فیلم HD (و از این قبیل کارها)ببینم چراغ هارد روی لپ تاپ روشن میموند و دیگه چشمک نمیزد
باعث میشد همه چیز برای حدود 1 دقیقه متوقف بشه
هیچ چیز کار نمیکرد حتی موس بی حرکت بود
بعد یا سیستم ری استارد میشد(صفحه آبی)یا سیستم به حالت عادی برمیگشت و همه چیز درست میشد و سیستم دیگه گیر نمیکرد تا این که سیستم آف بشه و دوباره روزی از نو...
این اتفاقات همون اول یعنی زمانی که تازه سیستم روشن شده بود،پیش می اومد و بعد از یک بار گیر کردن یک دقیقه ای یا صفه آبی همه چیز حل میشد
اما دیشب بعد از ری استارت شدن دیگه هر چیزی رو که بخوام بالا بیارم باید یک یا دو دقیقه صبر کنم
بعد دیدم وقتی همه چیز متوقف میشه هارد 100 درصد میشه(از طریق تسک منیجر)
یه چیز دیگه این که وقتی سیستم ری استارت میشه(اکثر مواقع)یه نوشته میاد که Bootable device پیدا نشد!
منم فقط دیسک ویندوز رو میزارم و فقط ری استارت میکنم و ویندوز دوباره بالا میاد!
به نظر میاد خراب شده یا داره نفسای آخر رو میکشه بهتره از اطلاعاتت یه Backup بگیری و برای اطمینان رو یه PC (بعد از Format) تستش کنی تا وضعیتش مشخص شه !

سلام
dvd drive کامپیوترم درش بازو بسته میشه ولی وقتی cd یا dvd میزارم توش هیچ کاری انجام نمیده! (چند وقت پیش اینجوری شد)
من زیاد با dvd drive کار ندارم مشکل من اینکه دیروز خواستم ویندوز نصب کنم وقتی میرم تو بوت منو dvd drive رو میشناسه ولی ویندوز رو نمیخونه!
dvd drive سوخته ؟ یا مشکل چیزه دیگه ای؟
وقتی میرم تو device manager هم درایو رو شناخته ! uninstall کردم یه بار دیگه نصبش کردم بازم درست نشد!
چه کنم؟

سلام
dvd drive کامپیوترم درش بازو بسته میشه ولی وقتی cd یا dvd میزارم توش هیچ کاری انجام نمیده! (چند وقت پیش اینجوری شد)
من زیاد با dvd drive کار ندارم مشکل من اینکه دیروز خواستم ویندوز نصب کنم وقتی میرم تو بوت منو dvd drive رو میشناسه ولی ویندوز رو نمیخونه!
dvd drive سوخته ؟ یا مشکل چیزه دیگه ای؟
وقتی میرم تو device manager هم درایو رو شناخته ! uninstall کردم یه بار دیگه نصبش کردم بازم درست نشد!
چه کنم؟
میتونه از لنز باشه (مرخص شده) یا یه مشکل ارتباطی با Main داره (کابلاش رو چک کنی هم برق هم دیتا) ، در کل برای اطمینان باید رو یه سیستم دیگه تست بشه تا وضعیتش مشخص شه !

به نظر میاد خراب شده یا داره نفسای آخر رو میکشه بهتره از اطلاعاتت یه Backup بگیری و برای اطمینان رو یه PC (بعد از Format) تستش کنی تا وضعیتش مشخص شه !

سلام.
آقا برای منم تقریبا یه همچین مشکلی پیش اومده بود ... وسط کار یهو ویندوز هنگ میکرد، بعد چند ثانیه درست میشد، اما الان دیگه وقتی تو ویندوز میرم کامل هنگ میکنه و دیگه جز ریستارت کردن کاریش نمیشه کرد، البته اگه بره تو ویندوز، امروزم دیگه طوری شد که دیگه تو ویندوز نمیره، یعنی هارد نیمسوز شده درسته؟ دیگه نمیشه از اطلاعات یه بک آپ گرفت؟

سلام.
آقا برای منم تقریبا یه همچین مشکلی پیش اومده بود ... وسط کار یهو ویندوز هنگ میکرد، بعد چند ثانیه درست میشد، اما الان دیگه وقتی تو ویندوز میرم کامل هنگ میکنه و دیگه جز ریستارت کردن کاریش نمیشه کرد، البته اگه بره تو ویندوز، امروزم دیگه طوری شد که دیگه تو ویندوز نمیره، یعنی هارد نیمسوز شده درسته؟ دیگه نمیشه از اطلاعات یه بک آپ گرفت؟
برای شما هم همینطور ممکنه خراب شده باشه یا در حال خراب شدن باشه (البته با توجه به توضیحاتت به نظر میاد وضعش خیلی خرابه) برای Backup از اطلاعات هم بهتره رو یه سیستم دیگه امتحان کنی شاید بتونی به محتویات داخلش دسترسی پیدا کنی !

سلام دوستان، من دیشب ویندوزم رو عوض کردم (ویندوز7 نصب هست)و حالا مشکلی دارم:
1: ویندوز، هدفونم رو شناسایی نمیکنه، حتی اسپیکرها رو هم امتحان کردم ولی باز شناسایی نکرد و بم پیغام میده که هیچ دیوایسی به سیستم متصل نیست، کارت صدا هم نصب هست، همه چیزرو چک کردم، همه چی سرجاشه.
ممنونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or