تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

سلام
من حدودا 8-9 ماه پیش یه لپتاپ Dell 1558 Studio گرفتم که یه مشکلی داره.....گاهی اوقات وقتی که دارم ازش استفاده میکنم تو نت باشم یا افلاین فرقی نداره نشانگر موس بزرگ میشه و بعد از یه مدت هنک میکنه!!
یه بار پیغامش رو تو Task Bar دیدم که نوشته بود درایور کارت گرافیک شما لحظه ای از پاسخگویی بازماند! بنظرتون مشکل از درایور کارت گرافیکه؟ یا خود کارت گرافیک مشکل داره؟
کارت گرافیکش هم ATI هست....

سلام
نمیدونم اینجاجاشه این سوال یا نه! اما
من با لبتاب و کامپیوتر برای انتقال اطلاعات از کابل شبکه استفاده میکنم
کامپیوتر شبکش 1گیگه و لبتاب 100مگ سرعت انتقال 10مگ هستش
حالامشکل اینه
باهمین کامپیوتر و باهمین تنظیمات با لبتاب دیگه که شبکش 1گیگه سرعت انتقال فکرکنم بزور5مگ بود
موضوع چی؟

امروز کارت گرافیکمو بردم خونه دوستم و تست کردم .موقع اجرا COD MW2 دماش به 91 رسید ولی اصلا صدا نمیداد(صدای خیلی کم اونم چون کیس باز بود).
فکر کنم دیگه مشکل از پاورم باشه.درسته؟؟؟
http://www.irupload.ir/images/uh254wfup12hiox4smm.jpg

بازم خیلی زیاده عزیزم، MW2 که اصلا فشاری نمیاره روی گرافیک، دماش معلومه که خیلی بالاست، با Crysis تست کن مطمئن شیم.

سلام
من حدودا 8-9 ماه پیش یه لپتاپ Dell 1558 Studio گرفتم که یه مشکلی داره.....گاهی اوقات وقتی که دارم ازش استفاده میکنم تو نت باشم یا افلاین فرقی نداره نشانگر موس بزرگ میشه و بعد از یه مدت هنک میکنه!!
یه بار پیغامش رو تو Task Bar دیدم که نوشته بود درایور کارت گرافیک شما لحظه ای از پاسخگویی بازماند! بنظرتون مشکل از درایور کارت گرافیکه؟ یا خود کارت گرافیک مشکل داره؟
کارت گرافیکش هم ATI هست....
اگر درایور گرافیکت رو آپدیت کنی میشه نتیجه رو دید و نظر داد که از درایور هست یا تراشه، ولی این پیغاما واسه نراشه های موبایل AMD خیلی هم غیر طبیعی نیست،

سلام
نمیدونم اینجاجاشه این سوال یا نه! اما
من با لبتاب و کامپیوتر برای انتقال اطلاعات از کابل شبکه استفاده میکنم
کامپیوتر شبکش 1گیگه و لبتاب 100مگ سرعت انتقال 10مگ هستش
حالامشکل اینه
باهمین کامپیوتر و باهمین تنظیمات با لبتاب دیگه که شبکش 1گیگه سرعت انتقال فکرکنم بزور5مگ بود
موضوع چی؟

موضوع اینه که اون یکی لپ تاپ مدل LAN ش تفاوت داره و نمی تونه سرعت درست شبکه ی کامپیوتر شما رو تشخیص بده و سرعتش رو کم می کنه،

اگر می تونی از یه کابل Cat 6 Cross/Back to Back Patch استفاده کن، شاید اونیکی کامپیوتر هم تونست سرعتش رو به 1000 Mbps برسونه.

اگر درایور گرافیکت رو آپدیت کنی میشه نتیجه رو دید و نظر داد که از درایور هست
یا تراشه، ولی این پیغاما واسه نراشه های موبایل AMD خیلی هم غیر طبیعی نیست،
ممنون از شما ولی قسمت دوم حرفتون رو متوجه نشدم؟! AMD ؟!
ضمنا اگرممکنه بفرمایید که چطور باید اپدیتش کنم؟ برم تو سایتش یا باید برم اپدیت درایور رو از سایت دل بگیرم؟

سلام
امروز داشتم هاردمو دفرگمیکردم بعدش بدونه هیچ مشکلی دفرگمنت تموم شد و کامپیوترو خاموش کردم
دو ساعت بعد که کامپیوترو روشن کردم دیدم درایو D رو نشون نمیده حالم گرفته شد ریستارت کردمو بایوسو یه ریست کردم ولی دوباره درایو D رو نشون نمیده فقط C رو نشون میده!!!!!
بعدش س دی ویندوز 7 رو گذاشتم بعد از بوت شدن موقع نصب ویندوز درایو D و C رو یکی نشون میده و مینویسه که فضای پارتیشن بندی نشده!(80 گیگه هاردمو نشوه میده)
ولی تو خوذه ویندوز فقط درایو c که 20 گیگرو نشون میده
همه ی سیم هارو هم چک کردن مشکلی ندارن
هاردمم 80 گیگه حالا چیکار کنم؟کلی اطلاعات مهم تو اون درایو دارم!
هاردمو الان 6 سال میشه خریدمو خیلی قدیمی هست
لطفا کمک کنید
پیشاپیش ممنون

Crisis Warhead رو رو سیستم خودم تست کردم همون دموی اولش داشت میترکید رفت تو بازی هم همینجوری.
وقتی صدا میره بالا کلیک که میکنم میاد پایین ولی اگه کلیک نکنم همینجوری صدا میده البته بیرون از بازی و تو محیط ویندوز.

ممنون از شما ولی قسمت دوم حرفتون رو متوجه نشدم؟! AMD ؟!
ضمنا اگرممکنه بفرمایید که چطور باید اپدیتش کنم؟ برم تو سایتش یا باید برم اپدیت درایور رو از سایت دل بگیرم؟
منظورم این بود که سری تراشه های گرافیک لپ تاپ AMD بعضی وقتا از این مشکلا دارن و با آپدیت بایوس معمولا برطرف میشه

اگه از سایت سازنده بگیری خیلی بهتره.

سلام
امروز داشتم هاردمو دفرگمیکردم بعدش بدونه هیچ مشکلی دفرگمنت تموم شد و کامپیوترو خاموش کردم
دو ساعت بعد که کامپیوترو روشن کردم دیدم درایو D رو نشون نمیده حالم گرفته شد ریستارت کردمو بایوسو یه ریست کردم ولی دوباره درایو D رو نشون نمیده فقط C رو نشون میده!!!!!
بعدش س دی ویندوز 7 رو گذاشتم بعد از بوت شدن موقع نصب ویندوز درایو D و C رو یکی نشون میده و مینویسه که فضای پارتیشن بندی نشده!(80 گیگه هاردمو نشوه میده)
ولی تو خوذه ویندوز فقط درایو c که 20 گیگرو نشون میده
همه ی سیم هارو هم چک کردن مشکلی ندارن
هاردمم 80 گیگه حالا چیکار کنم؟کلی اطلاعات مهم تو اون درایو دارم!
هاردمو الان 6 سال میشه خریدمو خیلی قدیمی هست
لطفا کمک کنید
پیشاپیش ممنون
ممکنه Partition Table هاردت خراب شده باشه یا هاردت در آستانه وفات باشه، بهتره با Partition Magic چک کنی ببینی می تونه پارتیشن ها رو درست نمایش بده یا مرمت کنه یا نه

Crisis Warhead رو رو سیستم خودم تست کردم همون دموی اولش داشت میترکید رفت تو بازی هم همینجوری.
وقتی صدا میره بالا کلیک که میکنم میاد پایین ولی اگه کلیک نکنم همینجوری صدا میده البته بیرون از بازی و تو محیط ویندوز.
خب همزمان باهاش حرارت کارت رو با GPU-Z چک میکردی ببینی MaX چقد میشه، فک کنم کارتت مشکل حرارتی داره.

• Like
Reactions: Lord Stark
بالای 97 درجه رفت مطمئنم چون Alt+Tab رو که میزدم نمیرفت تو ویندوز.از بازی اومدم بیرون بعد دیدم صداش یکم کم شد ولی فوقش دماش 10 درجه کم شد.ولی خب موقع بازی مصمئنا بالای 97 بود.
پاورمم عوض کردم,کولر مستر 900 وات گرفتم ولی باز مشکل دارم.
البته کامنت شما رو تو اون تایپیک امروز دیدم و من پاور رو دیروز خریدم.(شرمنده)
کارت گرافیک دوستمو میگیرم ببینم باز همین مشکل رو دارم یا نه.شاید مادربرد داغون شده باشه.
CPU هم به شدت کار میکنه.خود به خود

آخرین ویرایش:
سلام
کیس کامپیوتر من برق داره :-/ یعنی به شدت برق داره !!!(بعد از اسباب کشی اینجوری شد)
حتی وقتی کامپیوتر روشن اگه یه هارد اکسترنال با usb بهش وصل باشه هارد روشن میشه!!!
یه پاور هم ترکوند!!! گفتم خوب حتما پاور خراب بوده پاور را عوض کردم بازم مشکل پا برجاست !!
بردمش خدمات کامپیوتری گفت مشکل از سیم کشی منزله ! یکی از دوستام گفت با یه سیم وصلش کن به لوله اب اینکارم کردم ولی وقتی اینکارو میکنم اصلا روشن نمیشه!!!!:d
مشکل چیه ؟؟؟یک ماه هی برق میگیرتم:(
شاید خنده دار باشه ولی یکی از دوستام گفت چون کنتور خونه سه فاز اینجوری میشه:-/
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید کمک کنید!

بالای 97 درجه رفت مطمئنم چون Alt+Tab رو که میزدم نمیرفت تو ویندوز.از بازی اومدم بیرون بعد دیدم صداش یکم کم شد ولی فوقش دماش 10 درجه کم شد.ولی خب موقع بازی مصمئنا بالای 97 بود.
پاورمم عوض کردم,کولر مستر 900 وات گرفتم ولی باز مشکل دارم.
البته کامنت شما رو تو اون تایپیک امروز دیدم و من پاور رو دیروز خریدم.(شرمنده)
کارت گرافیک دوستمو میگیرم ببینم باز همین مشکل رو دارم یا نه.شاید مادربرد داغون شده باشه.
CPU هم به شدت کار میکنه.خود به خود
CPU که توی Crysis 2 فشار زیادی داره، طبیعی هست، ولی دمای کارتت خیلی بالاست، اصلا نباید باهاش کار کرد.

سلام
کیس کامپیوتر من برق داره :-/ یعنی به شدت برق داره !!!(بعد از اسباب کشی اینجوری شد)
حتی وقتی کامپیوتر روشن اگه یه هارد اکسترنال با usb بهش وصل باشه هارد روشن میشه!!!
یه پاور هم ترکوند!!! گفتم خوب حتما پاور خراب بوده پاور را عوض کردم بازم مشکل پا برجاست !!
بردمش خدمات کامپیوتری گفت مشکل از سیم کشی منزله ! یکی از دوستام گفت با یه سیم وصلش کن به لوله اب اینکارم کردم ولی وقتی اینکارو میکنم اصلا روشن نمیشه!!!!:d
مشکل چیه ؟؟؟یک ماه هی برق میگیرتم:(
شاید خنده دار باشه ولی یکی از دوستام گفت چون کنتور خونه سه فاز اینجوری میشه:-/
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارید کمک کنید!

پاورت اگه از این تقلبیا باشه نمیشه روش حساب کرد، یا پاور تقلبی می خری نشتی برقی داره، یا یکی از قطعات داخل کیست با بدنه اتصال کوتاه هست و برق میده

باید قطعات رو یکی یکی از داخل کیس باز کنی ببینی کی نشتی برق قطع میشه.

با سلام خدمت دوستان....یه سوال داشتم در مورد اینکه الان یه چند ماهی هست که هر وقت بازی میکنم 30 دقیقه که میگذره از بازی میپره بیرون یا هنگ میکنه ....البته فقط من موقع بازی کردن این مشکل برام پیش میاد اینم بگم که تو همه بازیها اینجوری میشه....کارتم ATI 5770 هستش .....ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام خدمت دوستان....یه سوال داشتم در مورد اینکه الان یه چند ماهی هست که هر وقت بازی میکنم 30 دقیقه که میگذره از بازی میپره بیرون یا هنگ میکنه ....البته فقط من موقع بازی کردن این مشکل برام پیش میاد اینم بگم که تو همه بازیها اینجوری میشه....کارتم ATI 5770 هستش .....ممنون میشم راهنمایی کنید
احتمال داره از پاورت باشه، یا تقلبی هست یا توان مورد نیاز کارت گرافیکت رو نداره.

• Like
Reactions: dr.ice
سلام.
یه مشکلی برای مانیتور سیستم یکی از دوستانم پیش اومده ، مدل دقیق مانیتور رو نمیدونم ، فقط میدونم که LG 19 اینچ هست و LED backlight
اینجوری که دوستم میگفت ، خط های موج دار افقی (مثل موج دریا) به صورت ثابت روی تصویر پدیدار شدن و این خط ها به رنگ بنفش و سبز هستند و همچنین ظاهرا این مشکل ظرف مدت کمتر از 1 روز پدیدار شده چون تا 24ساعت قبل تصویر بدون هیچگونه مشکلی نمایش داده میشده
همچنین این مشکل بعد از خروج از بازی GTA ایجاد شده.
کارت گرافیک = XFX Geforce 9600GSO 2GB
مشکل از مانیتور هست یا کارت گرافیک یا ...؟
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید

CPU. موقعی هم که تو اینترنتم به شدت کار میکنه و 100 % میشه
اصلا موقعی که مودمم رو روشن میکنم سریع CPU کار میکنه و کارت گرافیک داغ میکنه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or