تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

دوستان اون مشکل فریز شدن(صفحه سیاه میشه و میپره)از زمانی شروع میشه که من یه ویدئو رو تو اینترنت میبینم. ارور Display driver stopped responding and has successfully recovered
http://up.iranblog.com/images/zs62wmstskns8wdxtv80.jpg
گشتم اینو پیدا کردم ولی هر کاری میکنم مال من این گزینه ها رو نداره(درایور-کنترل سنتر و ... رو هم آخرین ورژن رو دانلود کردم)
http://www.sat4u.org/showthread.php?p=5867978#post5867978
فردا میرم کیسمو عوض میکنم یه پاورم میگیرم ببینم درست میشه.

با سلام به همه دوستان و اساتید محترم !!!
بعد از 1 ماه بررسی و تحقیق در خصوص مشکل پنجره ی مرگ یا آبی سیستم به این نتیجه رسیدم که مشکل من با این پنجره مرگ فقط و فقط سیستم عامل بوده و بس !
خدا نگذره از این شرکتهای مضخرف !هر کی از خونه باباش فرار کرده شده کپی پیس کننده ویندوز شده!
داستان این بود که من موقعی که سیستم عامل ویندوز 7 سرویس پک 1 اومد رفتم از یه فروشگاهی خرید کردم !حدود قیمت هم 5 تومن برای یه سی دی ویندوز !فروشنده میگفت که همه ویندوزهای 7 تو این هست و حدود 8 نوع نمیدونم شاید بیشتر تو یک دیسک ناین هست !منم سی دی رو خریدم و بعد از اون هر موقه سیستم رو با این ویندوز بالا می اوردم و نصب میکردم بعد از مدت کوتاهی مشکل پنجره مرگ یا همون پنجره آبی رو داشتم !از 2 مدل ویندوز استفاده میکردم که هر 2 مدل ویندوز این مشکل رو داشت!بعد از این داستان برگشتم به مدل قدیمی ویندوز خودم و بعد از نصب این ویندوز قدیمی 7 64 بیتی دیگه هیچ مشکل مشاهده نشد !حدود 3 هفته تست کردم و مشکلی ندیدم !معمولا پنجره ارور آبی همیشه در زمانی که سیستم به حالت استن بای میرفت می اومد و باعث دردسر میشد و اگر سیستم رو ریست نمیکردم دور فن سی پی یو خیلی بالا میرفت به طوری که صدا به طور کامل گوش رو اذیت میکرد !(اول یه م ریدر داشتم که به اون شک کردم که شاید از اون باشه اما متوجه شدم که مشکل از این نیست )
در کل من مجبور شدم خودم دست به کار بشم و یک ویندوز کاملا اورجینال 7 64 بیتی سرویس پک 1 دانلود کردم که حدود 4.3 گیگ بود (من موندم تو اون سی دی که من گرفتم چطور توی یک دی وی دی ناین 8 ویندوز جا داده بودن)بعد هم با فعال ساز مورد نظر کرک کردم !حدود 2 ماهی هست که هیچ اروری نیست و هیچ مشکلی هم مشاهده نشده ! گفتم شاید یه تجربه باشه برای دوستان که در خرید سیستم عامل نهایت دقت رو بکنن و به هیچ عنوان نسخه های دستکاری شده رو نخرن چون باعث بروز مشکلات خواهد شد خصوصا در سیستمهای جدید !

عکسهای مربوط به پنجره آبی !:

http://up.iranblog.com/images/s3f0c5fqt4cilnblbpd.jpg

http://up.iranblog.com/images/39j3delybooosy53qx2.jpg

ممنون از اطلاع رسانی، من همیشه به دوستان توصیه می کنم نسخه های دستکاری نشده و حتی بدون کرک رو بخرن و بعد خودشون با بهترین کرک موجود اکتیو کنن/

دوستان اون مشکل فریز شدن(صفحه سیاه میشه و میپره)از زمانی شروع میشه که من یه ویدئو رو تو اینترنت میبینم. ارور Display driver stopped responding and has successfully recovered
http://up.iranblog.com/images/zs62wmstskns8wdxtv80.jpg
گشتم اینو پیدا کردم ولی هر کاری میکنم مال من این گزینه ها رو نداره(درایور-کنترل سنتر و ... رو هم آخرین ورژن رو دانلود کردم)
http://www.sat4u.org/showthread.php?p=5867978#post5867978
فردا میرم کیسمو عوض میکنم یه پاورم میگیرم ببینم درست میشه.

این مشکل درایور کارت گرافیک شما با Adobe Flash Player توی Browser شما هست که حالا ممکنه IE باشه یا Chrome یا Firefox ، هر کدوم از اینا هست باید هم اون Flash Player و هم درایور گرافیکت رو آپدیت کنی

البته سایت Adobe بخاطر تحریم بستس و باید با شیلتر بری.

اقا یکی به دادم برسه:((:((:((:((
من که 5770 دارم و مشکل هنگ و stop شدن رو در بازی داشتم (اونم در7)
برای شما دوست عزیز توضیح دادم و گفتید که سری های اول 5770 مشکل داشتن و مال من هم شاید از اونا باشه
اقا خدا نصیب نکنه من امروز درایور جدید رو گرفتم و نصب کردم باهاش یه ذره فیر بازی کردم سالم بود اومدم بیرون از بازی دیدم روی مانیتور کمی پارازیت داره ریست کردم(که ای کاش نمیکردم) وقتی ویندوز welcome رو میگه سریع این صفحه ظاهر و باید ریست کنم(کلا ویندوز کامل بالا نمیاد) همش اینطوریه
pnhqs7vhjs0p0ix2sxg.jpg

الانم که اینا رو میگم با safe mode هستم و از این طریقم نتونستم درایور رو پاک کنم
لطفا کمکککککککککک:((:((:((:((:((
ببقشید که بد افتاده خیلی هل شده بودم

ریختم ولی باز گیر میکنه!!!با فیرفاکس میرم.گیر میکنه مجبورم دستی Restart کنم.
کدوم رو ریختی؟

اگر آپدیت Flash Player رو ریختی که دیگه مشکل از خود FireFox یا درایور AMD هست
FireFox رو Uninstall کن و آخرین نسخش رو از سایت بگیر و نصب کن، توی IE 9 هم امتحان کن ببین همینجوری میشه یا نه

اقا یکی به دادم برسه:((:((:((:((
من که 5770 دارم و مشکل هنگ و stop شدن رو در بازی داشتم (اونم در7)
برای شما دوست عزیز توضیح دادم و گفتید که سری های اول 5770 مشکل داشتن و مال من هم شاید از اونا باشه
اقا خدا نصیب نکنه من امروز درایور جدید رو گرفتم و نصب کردم باهاش یه ذره فیر بازی کردم سالم بود اومدم بیرون از بازی دیدم روی مانیتور کمی پارازیت داره ریست کردم(که ای کاش نمیکردم) وقتی ویندوز welcome رو میگه سریع این صفحه ظاهر و باید ریست کنم(کلا ویندوز کامل بالا نمیاد) همش اینطوریه
pnhqs7vhjs0p0ix2sxg.jpg

الانم که اینا رو میگم با safe mode هستم و از این طریقم نتونستم درایور رو پاک کنم
لطفا کمکککککککککک:((:((:((:((:((
ببقشید که بد افتاده خیلی هل شده بودم

درایوری که عامل ایجاد این BSOD هست درایور AMD Over Drive هست، کارتت رو احیانا اورکلاک که نکردی؟؟

کدوم رو ریختی؟

اگر آپدیت Flash Player رو ریختی که دیگه مشکل از خود FireFox یا درایور AMD هست
FireFox رو Uninstall کن و آخرین نسخش رو از سایت بگیر و نصب کن، توی IE 9 هم امتحان کن ببین همینجوری میشه یا نه

درایوری که عامل ایجاد این BSOD هست درایور AMD Over Drive هست، کارتت رو احیانا اورکلاک که نکردی؟؟
خیر اما این برنامه رو نصب کردم اما اجراش نکردم اتفاقا من همین برنامه رو دان کردم که ببینم چطور کار میکنه؟؟؟؟کاراییش چیه؟؟؟؟؟
تو سیف مود نمیتونم پاکش کنم!!!!!!!

خیر اما این برنامه رو نصب کردم اما اجراش نکردم اتفاقا من همین برنامه رو دان کردم که ببینم چطور کار میکنه؟؟؟؟کاراییش چیه؟؟؟؟؟
تو سیف مود نمیتونم پاکش کنم!!!!!!!
پس مشکل همونه دیگه!، اگه شانس داشته باشی قبل از نصب برنامه خود ویندوز یه Restore Point ایجاد کرده باشه که بتونی از طریق دیسک بوت ویندوز دوباره ویندوز رو به حالت قبل از نصب برنامه دربیاری

برنامه با درایور جدید AMD ناسازگار هست که نباید نصب می کردی. حالا که نصب کردی هم باید به طریق بالا پاکش کنی.

پس مشکل همونه دیگه!، اگه شانس داشته باشی قبل از نصب برنامه خود ویندوز یه Restore Point ایجاد کرده باشه که بتونی از طریق دیسک بوت ویندوز دوباره ویندوز رو به حالت قبل از نصب برنامه دربیاری

برنامه با درایور جدید AMD ناسازگار هست که نباید نصب می کردی. حالا که نصب کردی هم باید به طریق بالا پاکش کنی.
خوب این درایور با amd مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی دیسک بوت رو گذاشتم چطوری میتونم اون برنامه رو پاکش کنم؟؟؟؟؟؟من شاید بخوام فردا پس فردا بدم گارانتی!!!!!!!!مشکل فقط این نیست خیلی من رو اذیت میکنه این 5770

خوب این درایور با amd مشکل داشته؟؟؟؟؟؟؟؟وقتی دیسک بوت رو گذاشتم چطوری میتونم اون برنامه رو پاکش کنم؟؟؟؟؟؟من شاید بخوام فردا پس فردا بدم گارانتی!!!!!!!!مشکل فقط این نیست خیلی من رو اذیت میکنه این 5770
دوست عزیز، برنامه ی AMD OverDrive با درایور جدید گرافیک مشکل داره، همین
یا پاکش کن( که حتما باید Uninstall کنی) یا از همون روشی که گفتم برو
راهش هم سر راسته، آموزش نمی خواد

• Like
Reactions: mb-21
دوست عزیز، برنامه ی AMD OverDrive با درایور جدید گرافیک مشکل داره، همین
یا پاکش کن( که حتما باید Uninstall کنی) یا از همون روشی که گفتم برو
راهش هم سر راسته، آموزش نمی خواد
با تشکر از لطف هایی که به ما میکنید......یه راه به ذهنم رسید!!!!
اگر فایل مورد نظر رو پاک کنم(در درایو c) ممکنه دیگه ویندوز بوت نشه؟؟؟؟؟یا میگید همون روشی که گفتید رو بکنم؟؟؟؟
درضمن دیسک رو گذاشتم و بوت شد همون مرحله اول اون گزینه میاد؟>؟؟؟اگر لطف کنید بگید کدوم مرحله میاد ممنون میشم!!!!

آقا هیچ فایده ای نداشت من ویندوزمم دوباره عوض کردم(64 بیت بود دوباره همون 64 بیت رو ریخدم)
اصلا تو بازی میری هی شروع به افت فریم میکنه! اگه منظورمو بد متوجه میشید ازش فیلم بگیرم بذارم؟

با تشکر از لطف هایی که به ما میکنید......یه راه به ذهنم رسید!!!!
اگر فایل مورد نظر رو پاک کنم(در درایو c) ممکنه دیگه ویندوز بوت نشه؟؟؟؟؟یا میگید همون روشی که گفتید رو بکنم؟؟؟؟
درضمن دیسک رو گذاشتم و بوت شد همون مرحله اول اون گزینه میاد؟>؟؟؟اگر لطف کنید بگید کدوم مرحله میاد ممنون میشم!!!!

نه دوست عزیز، عمدا گفتم باید Uninstall بشه، چون یه درایور سیستمی توی ویندوز نصب کرده که با پاک کردن فایلها از بین نمی ره،

دیسک بوت رو که میزاری باید بعد از رد کردن صفحه ی ورودی که مشخصات کیبورد و زبان رو میپرسه توی صفحه ی بعدی گزینه ی Repair و بعدSystem Restore رو انتخاب کنی تا بهت یه تاریخ برای برگردوندن ویندوز به حالت قبل رو بده، اینجا رو ببین:
windows-7-recovery-disc-1.png

آقا هیچ فایده ای نداشت من ویندوزمم دوباره عوض کردم(64 بیت بود دوباره همون 64 بیت رو ریخدم)
اصلا تو بازی میری هی شروع به افت فریم میکنه! اگه منظورمو بد متوجه میشید ازش فیلم بگیرم بذارم؟

مشکل شما چی بود اصلا؟

دوستان من دوتا دی وی دی رایتر دارم که تا دو- سه هفته پیش بطور کامل و راحت هر دیسکی رو میخودندن و مشکلی نداشتن اما جدیدا هیچ دیسکی رو به راحتی نمیخونن و با کلی تا خیر و هزار بدبختی میخونن نوع کابلشون متفاوته یکی قدیمی و با کابل پهنه یکی هم جدید و با کابل ساتا (اگر اشتباه نکنم) کسی راه حلی برای حل مشکل داره ؟... کلافه شدم کابلا مشکل نداره چون سیستم قادر به شناسایی محتوا دیسکا هستش اما به هیچ عنوان نمیتونه وارد دیسک بشه و جوابی نمیده و هیچ چیز رو اجرا نمیکنه

دوستان من دوتا دی وی دی رایتر دارم که تا دو- سه هفته پیش بطور کامل و راحت هر دیسکی رو میخودندن و مشکلی نداشتن اما جدیدا هیچ دیسکی رو به راحتی نمیخونن و با کلی تا خیر و هزار بدبختی میخونن نوع کابلشون متفاوته یکی قدیمی و با کابل پهنه یکی هم جدید و با کابل ساتا (اگر اشتباه نکنم) کسی راه حلی برای حل مشکل داره ؟... کلافه شدم کابلا مشکل نداره چون سیستم قادر به شناسایی محتوا دیسکا هستش اما به هیچ عنوان نمیتونه وارد دیسک بشه و جوابی نمیده و هیچ چیز رو اجرا نمیکنه
خیلی پیچیده نیست، احتمالا درایوات یه بار مصرف بودن یا لنزاشون رو بخاطر کار زیاد مرخص کردی، درایوات رو عوض کن و امتحان کن. البته اگه مطمنی ویندوزت سالمه.

خیلی پیچیده نیست، احتمالا درایوات یه بار مصرف بودن یا لنزاشون رو بخاطر کار زیاد مرخص کردی، درایوات رو عوض کن و امتحان کن. البته اگه مطمنی ویندوزت سالمه.
اره الان تست کردم میبینم همونیم که یه بار دادم واسه گارانتی و عوضش کردم همون مشکل داره خدایش معلوم نیس چی وارد کردن اون یکی درایورم 4 ساله کار کرده مثل چی هنوز داره جواب میده اما این یکی تعطیله تعطیله بتونم پولم رو پس بگیرم برم یکی دیگه بگیرم شانس اوردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or