تاپیک مشکلات سخت افزار و نرم افزار

من با سیستمم بازی های
Indiana Jones Great Circle
Call of Duty Modern Warfare 2 2022
Call of Duty Vanguard
Doom The Dark Ages

به راحتی پلی دادم

الان سر بازی Mafia old Country سیستمم خبر نمی کنه ، وسط بازی ناگهان ریست می شود . دلیلش چیه ؟ چرا دمای cpu به بالا ۹۰ می رسد ؟ تنظیمات روی medium گذاشتم ولی فرقی نکرد . درایور آپدیته ، ویندوز آپدیته .
مشخصات کامل سیستمت رو بنویس

• Like
Reactions: Thundersky
مشخصات کامل سیستمت رو بنویس
SSD 500G × 2

Ram 16G × 3

Power green 1200

GPU 3080 ISUS STRIX

CPU 9700K INTEL

MAINBOARD Z370 ISUS GAMING

کیس بردم تعمیرگاه

فعلا معلوم شده واتر کولر cpu خرابه و نیاز به سرویس و تعمیر داره

پاور هم آسیب دیده !!!! و نیاز به تعمیر داره

@IMANOKA

آخرین ویرایش:
SSD 500G × 2

Ram 16G × 3

Power green 1200

GPU 3080 ISUS STRIX

CPU 9700K INTEL

MAINBOARD Z370 ISUS GAMING

کیس بردم تعمیرگاه

فعلا معلوم شده واتر کولر cpu خرابه و نیاز به سرویس و تعمیر داره

پاور هم آسیب دیده !!!! و نیاز به تعمیر داره

@IMANOKA
خب دیگه هر وقت درست شد دوباره تست کن.

• Cool
دوستان من داشتم فورتنایت میزدم دوبار صفحه آبی مرگ اومد و کامپیوتر ریست شد ،
البته که همیشه با سیم یو اس بی اینترنت گوشیو میدم به کامپیوتر میخوام بدونم این مشکلی ایجاد میکنه؟ چون تو گیم آفلاین که مشکلی نداشتم و حتی تست هم کردم اتفاقی نیوفتاد
ولی خب بوق سلامت میزنه کامپیوتر ، بنچمارک هم میگیرم مشکلی نیست تو سیستم ، بنظرتون میتونه مشکل سخت افزاری باشه یا نرم افزاریه و باید بگردم دنبالش ؟
البته اضافه کنم که حدود ۲ ساله حتی آنتی ویروس خود ویندوز هم غیر فعال کردم برای بازی و برنامه های کرکی

• Like
سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
بازی فورتنایت که اجرا میکنم این اخطار میده
1.jpg

حتی این فایل igd10iumd64.dll دانلود کردم و ریختم تو پوشه سیستم 32 ولی باز هم اخطار میده
بازی کلا پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم اخطار میده

• Like
درود دوستان باگ آپدیت win 11 که چند وقت پیش باعث خرابی ssd میشد رفع شده ؟
امروز اپدیت زدم دانلود و ری‌استارت شد گفت باید scan disk بشه الان ۳ ساعت روی fixing مونده 😐 بینشم برق قطع شد 😑

ویرایش:
خب ویندوز بالا اومد ssd هم سلامته #:-S

آخرین ویرایش:
  • Like
من این مشکل رو تو قسمت مشکلات کرک بازیا گفتم دوستان راهنمایی کردن گفتم اینجا هم بگم اساتید اهل فن هم نظر بدن :
دوستان ما یه مشکلی داریم سیستم i5 نسل 12 16 گیگ رم و گرافیک 3060 هست. نفر فیفا 23 بازی میکرده بدون مشکل. ویندوز هم متاسفانه 11 . از وقتی بلک اوپس 6 رو با اون کرک داغونش ریخت بنده خدا مشکل دار شد. اوایل وسط بازی میپرید هی بیرون کرش میکرد. بعدم ویندوز بلو اسکرین میداد. نفر پاک میکنه بلک اوپس رو کلن قیدشو میزنه. این قصه به فیفا 23 هم سرایت میکنه و همین پترن رو برا فیفا هم بوجود میاره. بنده خدا دیگه میزنه ویندوز رو عوض میکنه و دوباره 11 میریزهو ولی بلو اسکرین ها همچنان هست گهگاهی. اینو چه کنیمش؟ من خودم گفتم ویندوز 10 بزنه.
اخیرا هم گاها سیستم بالا نمیاد و باید باتری بایوس یه بار دربیاد دوباره جا بخوره تا سیستم بالا بیاد . باتری بایوس هم نو هست.
تاپیک بقل دوستان احتمال دادن اسلات رم یا خود رم ، مادربورد و یا هارد باشه

• Like
سلام من یه ssd pny cs900 2tb خریدم ولی سرعت نوشتنش خیلی پایینه 10 تا 30 مگ . اولش تا 500 میره بعد میاد پایین راه حلی داره ؟
بعضی ssd های اقتصادی بخاطر محدودیت کش، کنترلر و نداشتن DRAM این مساله در انتقال طولانی و فایل‌های حجیم درشون طبیعی هست.
یه راه‌حلش اینه چند ثانیه انتقال رو متوقف کنی تا کش خالی بشه اینطوری سرعت برمیگرده

• Like
Reactions: amir4829
من این مشکل رو تو قسمت مشکلات کرک بازیا گفتم دوستان راهنمایی کردن گفتم اینجا هم بگم اساتید اهل فن هم نظر بدن :
دوستان ما یه مشکلی داریم سیستم i5 نسل 12 16 گیگ رم و گرافیک 3060 هست. نفر فیفا 23 بازی میکرده بدون مشکل. ویندوز هم متاسفانه 11 . از وقتی بلک اوپس 6 رو با اون کرک داغونش ریخت بنده خدا مشکل دار شد. اوایل وسط بازی میپرید هی بیرون کرش میکرد. بعدم ویندوز بلو اسکرین میداد. نفر پاک میکنه بلک اوپس رو کلن قیدشو میزنه. این قصه به فیفا 23 هم سرایت میکنه و همین پترن رو برا فیفا هم بوجود میاره. بنده خدا دیگه میزنه ویندوز رو عوض میکنه و دوباره 11 میریزهو ولی بلو اسکرین ها همچنان هست گهگاهی. اینو چه کنیمش؟ من خودم گفتم ویندوز 10 بزنه.
اخیرا هم گاها سیستم بالا نمیاد و باید باتری بایوس یه بار دربیاد دوباره جا بخوره تا سیستم بالا بیاد . باتری بایوس هم نو هست.
تاپیک بقل دوستان احتمال دادن اسلات رم یا خود رم ، مادربورد و یا هارد باشه

روی pc باید قطعات دونه دونه تست کنید ببینید کدوم مشکل داره

اگه پردازنده گرافیک داخلی داره اول از همه گرافیک باز کنید و تست بگیرید
اگه بازم روی ویندوز مشکل داشتین احتمال خیلی خیلی زیاد گزینه بعدی رم هست
رم تک اسلات ببندید و تست بگیرید اگه بازم مشکل داشت اسلان رم و خود رم عوض کنید بازم تست کنید
من احتمال پایینی میدم ssd باشه
وقتی بلواسکرین میده یه فایل log روی درایو ویندوز ایجاد میشه و اون رو هم باز کنی شاید کمکی بکنه و علت بلواسکرین بنویسه

در کل دنبال جواب قطعی توی انجمن نباشید و باید قطعات دونه دونه تست بشن

من شخصا رم و گرافیک محتمل تر میدونم که یکیشون مشکل پیدا کرده باشه

سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید
بازی فورتنایت که اجرا میکنم این اخطار میده
View attachment 391172

حتی این فایل igd10iumd64.dll دانلود کردم و ریختم تو پوشه سیستم 32 ولی باز هم اخطار میده
بازی کلا پاک کردم دوباره نصب کردم باز هم اخطار میده

یور
مشکل حل شد دوستان
حتی با نصب مجدد ویندوز و نصب مجدد بازی هم مشکل حل نشد و بلاخره با نصب درایور قدیمی انویدیا حل شد
آپدیت جدید درایور انویدیا مشکل داشت

• Like
بچه ها من‌یه مشکل عجیبی دارم
یه هارد اگسترنال وسترن دیجیتال دارم. این خوب بود بعد چند وقتیه هر بار میزنمش به لپ تاپ روشن میشه و کامل چراغش هم هست ولی بالا نمیاد. باید چند بار بکنم بزنم تا بالا بیاد. بعد اصلا دیگه قطع نمیشه وقتی بالا بیاد فقط همون اولش بالا نمیاد.
کسی تجربه مشابه نداشته؟

• Like
بچه ها من‌یه مشکل عجیبی دارم
یه هارد اگسترنال وسترن دیجیتال دارم. این خوب بود بعد چند وقتیه هر بار میزنمش به لپ تاپ روشن میشه و کامل چراغش هم هست ولی بالا نمیاد. باید چند بار بکنم بزنم تا بالا بیاد. بعد اصلا دیگه قطع نمیشه وقتی بالا بیاد فقط همون اولش بالا نمیاد.
کسی تجربه مشابه نداشته؟
مال من اینطوری شد کابلشو عوض کردم اوکی شد.

درود

مادربرد من نهایت فرکانس رم در حالت عادی و بدون اورکلاک 3200 پشتیبانی میکنه اما رم های 3200 ی که دارم توی بایوس و ویندوز فرکانسشون روی 2133 هست

حالا من رفتم از بایوس دستی فرکانس رم رو از Auto گذاشتم روی 3200 و الان روی 3200 دارن به طور ثابت کار میکنن، این کار درسته؟ ایرادی نداره دستی تغییر دادم و گذاشتم روی 3200؟

آیا باید حتما برای استفاده حداکثری از سرعت رم حتما گزینه XMP رو فعال کنم؟ یا همینجور خودم دستی تنظیم کردم کافیه؟ کدومش بهتره؟

XMP دقیقا چجوری کار میکنه؟ آیا اورکلاک میکنه رم رو؟ استفاده ازش تو دراز مدت طول عمر رم رو پایین میاره؟

============

Motherboard: ASUS Prime B760-PLUS D4
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 32GB (2x16GB) DDR4 3200

آخرین ویرایش:
دوستان من پاورم

Raidmax SCORPIO SERIES 835W 80 PLUS Bronze ATX12V v2.3 and EPS12V Power Supply | RX-835AP-S​

هستش تو فکر خرید کارت گرافیک 5070 هستم فقط یه جایی خوندم atx 3 و 3.1 باید منبع تغذیم داشته باشه الان داره یا نه؟
اگه نه تبدیلی چیزی هست بشه atx 3.1 تبدیل کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or