یعنی چی؟منظورت رو متوجه نمیشم!اون 2012 شو ورداری بهتره که مثلا 2012 رو با 2006 مقایسه کنید و...
یعنی اسم تاپیکو بزار تاپیک طرفدارن Pro Evolution Soccer (پرو باز ها بشتابید)که فیفا بازهایی که عاشق pes بودن و از fifa 2010 به بعد طرفدار فیفا شدن هم بیان و نظر بدنیعنی چی؟منظورت رو متوجه نمیشم!

دوست گلم همه میتونن بیان نظر بدن چه طرفدار های قدیمی و چه طرفدارهای جدید!>:dیعنی اسم تاپیکو بزار تاپیک طرفدارن Pro Evolution Soccer (پرو باز ها بشتابید)که فیفا بازهایی که عاشق pes بودن و از fifa 2010 به بعد طرفدار فیفا شدن هم بیان و نظر بدن![]()
راستش نه:dfifa رو دسکاری میکنم میشه pes 2006دوست گلم همه میتونن بیان نظر بدن چه طرفدار های قدیمی و چه طرفدارهای جدید!>:d
راستی دوست عزیز مگه شما از نسخه ی 2012 پرو خوشت نیومده؟

چطوری این کار رو میکنی!:-oراستش نه:dfifa رو دسکاری میکنم میشه pes 2006![]()
تو ستینگ 2 قسمت اخرشچطوری این کار رو میکنی!:-o
از اونجا میتونی هر بلایی دوس داری سر بازی بیاری:dمن که سر درنیاوردم!:dتو ستینگ 2 قسمت اخرشاز اونجا میتونی هر بلایی دوس داری سر بازی بیاری:d
دوست عزیز نسخه ی اصلی رو میتونی از www.downloadha.com دانلود کنی! فکر کنم واسه فروش هم داشته باشه!از محیط یه نواخت قدیمیش خارج شده اما اندازه زمینش بنظرم کوچیک تر شده همین طور سیستم داوریش خیلی تخیلیه هر چی برخورد انجام میشه رو خطا میگیره
کلا من که حال نکردم حالا نمیدونم چون دمو دسکاری شده بود این جوری بود یا کلا نسخه نهایشم اینجوره
راستی نسخه نهایی رو از کدوم شرکت بگیرم که مطمعن باشم