تاپیک طرفدارن Pro Evolution Soccer 2012 (پرو باز ها بشتابید)

m2relax

کاربر سایت
سلام بر دوستان پرو باز حرفه ای! این تاپیکو زدم چون جای خالیش خیلی حس میشد! خب دوستان گل طرفدار پرو 2012 میتونن نظرات رو در این تاپیک قرار بدن! یه خواهشی هم از فیفا باز های گل دارم نظر بدین ولی توهین نکنین فکر نکنم کار خیلی سختی باشه با تشکر از همتون!;)

طبق آمار منتشر شده در فروش بازی ها در انگلیس PES2012 تونست خودشو به رتبه ی 5 برسونه! امیدواریم طی روز های آینده رتبه اش بهتر بشه!:x

یعنی اسم تاپیکو بزار تاپیک طرفدارن Pro Evolution Soccer (پرو باز ها بشتابید)که فیفا بازهایی که عاشق pes بودن و از fifa 2010 به بعد طرفدار فیفا شدن هم بیان و نظر بدن;)
دوست گلم همه میتونن بیان نظر بدن چه طرفدار های قدیمی و چه طرفدارهای جدید!>:d
راستی دوست عزیز مگه شما از نسخه ی 2012 پرو خوشت نیومده؟

از محیط یه نواخت قدیمیش خارج شده اما اندازه زمینش بنظرم کوچیک تر شده همین طور سیستم داوریش خیلی تخیلیه هر چی برخورد انجام میشه رو خطا میگیره
کلا من که حال نکردم حالا نمیدونم چون دمو دسکاری شده بود این جوری بود یا کلا نسخه نهایشم اینجوره

راستی نسخه نهایی رو از کدوم شرکت بگیرم که مطمعن باشم

از محیط یه نواخت قدیمیش خارج شده اما اندازه زمینش بنظرم کوچیک تر شده همین طور سیستم داوریش خیلی تخیلیه هر چی برخورد انجام میشه رو خطا میگیره
کلا من که حال نکردم حالا نمیدونم چون دمو دسکاری شده بود این جوری بود یا کلا نسخه نهایشم اینجوره

راستی نسخه نهایی رو از کدوم شرکت بگیرم که مطمعن باشم
دوست عزیز نسخه ی اصلی رو میتونی از www.downloadha.com دانلود کنی! فکر کنم واسه فروش هم داشته باشه!

دوستان گل لطفا اینقدر این PES رو نکوبید!اصلا اینکه میاد و میگید که فیفا بهتره کار اشتباهیه! چون PES در سبک آرکیده و فیفا در سبک شبیه ساز! PES شرکت سازندش شرقیه و فیفا شرکت سازندش غربیه! در فیفا توجه به ظاهر و رنگ و لعاب و امکانات بازی بیشتره ولی در PES تمام نو آوری و اتفاق و لذت فقط داخل مستطیل سبز هستش به خاطر همین کونامی به لایسانس ها زیاد توجه نمیکنه چون فقط داره یه سبکی میزنه که از فوتبال فقط لذت برد نه شبیه ساز فوتبال! به خاطر همین این دو بازی دارای دو سبک متفاوت هستن و بنده شخصا با PES خیلی حال میکنم!:d​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or