تاپیک رسیدگی به مشکلات اینترنت(ADSL & Dial Up)

من هم همین اتفاق ها برام افتاده.
تو فکرش هستم برم سراغ دایال آپ. ADSL 512 شاتل سرعت دانلود بین 15 تا 25. شبها هم که دیگه ...
آخه من موندم چرا اینها فقط زورشون به این اینترنت می رسه. ( البته کارهای دیگه هم می کنن ولی این یکی ... )

اینا گفتن به خاطر تعمیراته و ما هم باور کردیم!ملت رو ... فرض کردن.جالبه تمام راههای ارتباطی رو بستن.سرویس های میل هم حداقل واسه ی من که کار نمیکنه.سرعت دانلود بالای 100 هم که شده 12!خدا لعنت کنه مردم آزار رو.به خاطر همین ...ها اکانت رپیدشیرم هک شد.جریان ازین قرار بود که وقتی سرعت کم شد مجبور شدم با ...شکن دانلود کنم که البته سرعت چند برابر شد.ولی خب امنیت این جور نرم افزارها 0 هستش و ناغافل رفتم و دیدم که پسورد اکانتم عوض شده و دیگه کار نمیکنه!!!

لعنتی های f**********************
باورتون میشه اینتر نت 2 مگ با 8 کیلو بایت دانلود کنه؟؟؟-تا الان زیر 250 -300 دانلود نمیکردا!
امروز چرا اینجوری شده:((:((:((
یک LOST خواستیم دانلود کنیما!!!
زنگ زدم خونه- اونجا 256-صبا نت دارم- گفتن-رپید بازه-:eek:ولی حیف سرعتم کمه و محدودیت دارم:((
خدایا من LOST میخوام:((

پ.ن:........................................F*

EDITE:256 صبا هم با 8 تا نهایتا 20 دانلود میکنه!بیشتر اوقات روی 10-12 هست -خدا چی کار دارن میکنن اینا

آخرین ویرایش:
من 128 شاتل دارم در کل bc خیلی دیر open میشه نمیدونم چرا
160.gif

زنگ زدم شركت بهش ميگم چرا اشغال اينقدر پشتيباني؟ ميگه نميدونم!ميگه حالا مشكلتون چيه ؟:laughing: گفتم هيچ سرعت دانلودم تك رقميه...ميگه:مشكل همه جا همينه(چه دليل قانع كننده اي!)...گفتم خوب كي درست ميشه؟ با يه پوزخند ميگه:انشالله ديگه 22 مشكل برطرف ميشه...:blushing:

(...)

سرعت من از رپید شیر 130-200 بود ولی از دیروز به 3-4 کیلوبیت رسیده!!!!
هر حجمی هم دانلود می‌شه، رپیدشیر ترافیک رو 10-20 برابر نشون می‌ده که این یعنی Packetها رو Drop می‌کنن و یعنی این کار عمدی هستش.
نه تنها رپید شیر، بلکه از مگا آپلود و Adrive و ... همه‌جا.
ولی سرعت از جاهای دیگه همچنان بالای 100 هستش.
نمی‌دونم هدفشون از این کارا چیه؟؟؟
شانس من همین دیروز پرمیومم رو شارژ کردم:(

گل و بلبل رو داشته باشید برای 2 دقیقه پیشه

این پایینی هم برای 2 هفته پیشه
8332908.png

-پینگم رویایی شده-تو خواب هم نمیتونم تصورش رو بکنم

با VPN میخوای Ping ت بهتر باشه .
بدون V-p دیگه قوقا میکرد- این به قران برکتیه:biggrin1:بدون VP-n -----890هم زدم !!!اینم یک نمونه-الان البته بهرته-اون موقع ظهر بود:دی
اینم Only for U

این پینگ الان خوراک بازی انلاینه-چپ و راست kick out :دی

-در ضمن اون وی پی -دیوانه وار فوق العادست!!!(البته الان واقعا اشغاله:دی)
اینم الان با وی پی n گرفتم

آخرین ویرایش:
کابل جاسک- فجیره قطع است/ اینترنت تا اطلاع ثانوی اختلال دارد​
یک مقام مسئول در شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام خبر قطع کابل جاسک- فجیره، گفت: علت قطعی این کابل هنوز مشخص نیست و اختلال در شبکه اینترنت طی چند روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.

به نوشته روزنامه ایران حسین شفیع افزود: حدود ساعت 18 دوازدهم بهمن ماه، کابل جاسک - فجیره قطع شد و به این ترتیب حدود 30 درصد ظرفیت اینترنت کشور کاهش یافت.

وی افزود: عیب یابی و اتصال دوباره کابل جاسک - فجیره ممکن است چند روز طول بکشد، بنابر این نمی توان زمان دقیقی برای برگشت شبکه اینترنت به حالت عادی عنوان کرد.

شفیع گفت: کارشناسان شرکت ارتباطات زیرساخت در تلاشند تا ظرفیت قطع شده را از دیگر مسیرها تأمین کنند و در این خصوص مذاکراتی با شرکت‌های تأمین کننده پهنای باند صورت گرفته است که امیدواریم در کمترین زمان ممکن، تأمین امکانات یادشده فراهم شود. سخنان شفیع در حالی است که وی عصر روز 12 بهمن ماه علت اختلال در شبکه اینترنت کشور را انجام عملیات توسعه در مسیر تهران - مشهد عنوان کرده بود. شفیع در مورد این اظهارات خود نیز گفت: این دو مشکل (قطعی کابل جاسک - فجیره و بروز اختلال در شبکه بعلت انجام عملیات توسعه تهران - مشهد) تقریباً بطور همزمان اتفاق افتاد و در زمان حاضر مشکل اختلال بدلیل انجام عملیات توسعه برطرف شده است.

دروغ گفتن تو دین اسلام حرام هست یا حلال ؟ من در جریان نیستم ... :smile:
همینطور، توهین به شخصیت ملت که ملت رو خر ( بلا نسبت) فرض کردن هم در دین اسلام چی؟ جزو گناه به حساب میاد یا خیر؟

متن من نه مربوط به دین هست، نه اسلام ... فقط سوال بنده این هست که، اینها مسلمون هستن یا جزو کافرین یا وهابی!

چون ثابت کردن خلاف حرف این مسوول آگاه !!!! در ۵ دقیقه شدنیه ...

فیبرهای کشور درحال حاضر وصل هستند و با TraceRoute گرفتن می‌تونید عبور بسته‌ها رو از همین فجیره مشاهده کنید!!!
این فیبر مثل این‌که فقط روی https (جیمیل) و رپیدشیر و ... (اینو هنوز هم نمی‌دونم چرا!) تأثیر گذاره :laughing:
کسی مجبورش کرده الکی سر هم کنه؟
امروز بخش NOC دیتاسنتر پارس‌آنلاین پردیس بودم که کل شبکه رو مانیتور می‌کنه هیچ گونه مشکلی رو توی شبکه گزارش نمی‌شد!
فقط ریزش شدید روی پورت 443 که مربوط به SSL برای ارتباطات غیر قابل شنود و فایل شیرینگ‌ها.
اگه این‌طوری بخواد بمونه که دانلود بالکل تعطیله. :((
زیرساخت مخابرات هم مسئولش نیست و از لایه‌های بالاتر هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or