تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
شما که همه ی موارد رو حذف کردی...:دی خبر ازدواج دختر کوچیکه ی Marty رو که نمیتونن اعلام کنن...:دی
حالا صرف نظر از X360 Slim و یا کنسول دستی , 2 تا بازی هستن که معرفی شون میتونه خبرش از نتال مهم تر باشه!یکی همین Half Life و متعلقاتش(!) , اونیکی هم همین Halo ـه 343 خودمون!فکر نمی کنم خبر دیگه ای در مورد آنونس یه بازی وجود داشته باشه که از نتال مهم تر باشه!
از اونجایی که هم Halo ـه 343 و هم Half Life معرفی شون بعید ـه , منم به همون X360 Slim اعتقاد دارم!که اگه واقعا حقیقت داشته باشه مایکروسافت شاهکار کرده که تا حالا یه عکس هم ازش رو نت پخش نشده!
GTA V . MGS5 بصورت انحصاری یا مثلا خرید یک شرکت بزرگ بازی سازی هم میتونه همونقدر بترکونه.ولی منم شکم بین همیناس که گفتم یا XP یا همون اکس باکس پرتابل :دی .چند وقته یسری خبر درباره تغییر نام xbox هست که شاید بخوان اسم کنسول دستیشون رو ثبت کنن و ....
xbox slim هم یه مدل مادربرد شاتهاش اومد بیرون ولی اون رو گرافیستها هم میتونن طراحی کنن:دی -
یا شایدم xbox360به قیمت 99 دلار:دی (یعنی دنیا میترکه(از خنده:دی))

البته مایکروسافت گفته آنونس هایی که داره بزرگتر از آنونس Natalـه، مستقیم اشاره نکرده که قراره چیزی رو معرفی کنه که از معرفی Natal بزرگتره!
من حدس میزنم:
چند بازی انحصاری جدید + Xbox 360 Slim و باندلش با Natal به قیمت 299$ + 3D + چند بازی نوآورانه برای Natal + چند خبر و معرفی در مورد Xbox LIVE + ریدیزاین داشبورد = Xbox 360 Relaunch

میخوای اسم تاپیک رو عوض کنم، بذارم تاپیک خواب و خیال قبل از E3؟ :دی

این دیگه تهش بود :دی

منم پیش بینی میکنم PS3 به صورت اختصاصی بر روی Xbox 360 عرضه بشه.

گیر نده کیوان :biggrin1: مگه Insomniac مولتی نشد خبرِ مرگش

هیچ کدوم از حدسیات دوستان برای MS بزرگتر از رونمایی NATAL نیست...
هر چی هست باید مثل خود NATAL حرف جدیدی در دنیای بازی های کامپیوتری باشه ، که در این صورت حدس زدنش به این سادگی ها نیست. کنسول Portable چیزی است که خیلی وقته وجود داره و حتی اگر همچین جیزی درست باشه ، به هچی وجه نمی تونه بزرگتر از NATAL باشه...

اصلا شاید سخت افزار نباشه. من هنوز تو فکرم که این LIVE Anywhere چی شد. شاید نسخه تکامل یافته اون باشه. بطوری که ماهیتش کلا تغییر پیدا کرده باشه.

من اصولا دوست ندارم اینجور جاها نظر بدم. چون گمانه زنی در اینگونه موارد کار کاملا بیهوده ای است. کلی انرژی صرف میشه و ذهن خودمون درگیر می کنیم بهم توهین می کنیم که چی! اونم در حالی که فقط 2 روز دیگه همه چیز مشخص میشه. تو این 2 روز هم محض مثال میشه 2 تا کتاب آخر نبرد با شیاطین رو خوند. بعدش هم راحت نشست پای کنفرانس و لذت برد. هیچگونه فشار و جنگ عصبی هم متحمل نشدیم...

اینها رو هم گفتم که کمی ذهن دوستان بازتر بشه و حداقل گمانه زنی های بهتری انجام بدن.

آقا چيزي جز مفتي شدن لايو نيست ! همين الان بهم SMS دادن

اینو خوب اومدی. گور بابای نوآوری. :biggrin1: صدتای NATAL و MOVE و ما فوقهم و ما تحتهم رو به یه بیت LIVE مفتکی هم نمی دم. ( هرچند ، اینم نیست. :biggrin1: )

آخرین ویرایش:
گیر نده کیوان :biggrin1: مگه Insomniac مولتی نشد خبرِ مرگش
مولتی شد ولی انگار IP هایی مثل Resistance متعلق به سونی ـه...

اصلا شاید خواستن با این حرفشون نگاههارو به سمت خودشون جلب کنن.شاید دارن بزرگنمایی میکنن.

شاید می خوان قیمت xbox بیارن رو 100 دلار،هر ایرانی یک xbox :biggrin1:

هیچی با حال تر از انچارد 3 به صورت انحصاری بر روی x360 نیست
خودِ خودشه! :دی اونم وقتی ناتی داگ مالِ سونی هست! :دی
--------
XBOX 360 Slim نِتال باندل به نظرِ من محتمل ترین گزینه هست!
من آنلاین مالتی پلیرِ مجانی میخوام! :دی

خودِ خودشه! :دی اونم وقتی ناتی داگ مالِ سونی هست! :دی
--------
XBOX 360 Slim نِتال باندل به نظرِ من محتمل ترین گزینه هست!
من آنلاین مالتی پلیرِ مجانی میخوام! :دی
خدا را چه دیدی یک وقت ماکروسافت ناتی داگ را خرید(یک چیز گفتم حالا نریزید سرم)

آقا چيزي جز مفتي شدن لايو نيست ! همين الان بهم SMS دادن:biggrin1:
هر چند این درست نیست ولی اگه بشه به صد تای ناتال و بازی انحصاری میارزه! هیچی لایو نمیشه!
البته همین الانش کلی ادم بدون مشکل گولد پولی میخرن و صداشون هم در نمیاد چون ارزش داره.

بندل جدید نتال همراه با پریس هیلتون :biggrin1:

یعنی چی میتونه بزرگتر از ناتال پارسال باشه ؟!! :confused: چه بازارگرمی کرده ...

آره!فقط همینجوری واسه خنده 1 و 2 و 3 و 4 ـش روی کنسول های خانگی سونی اومد 2 تا نسخه هم واسه PSS انحصاری اومد...:دی
گوگولی جان :دی

MGS1 روی PC هم اومد!

MGS: twin snakesفقط واسه گیم کیوب اومد

MGS2واسه XBOXوPC هم اومد

فقط 3 و 4 انحصاری موندن و دو تا بازی PSP

و کلیم متال گیر موبایل اومد و آرکیدشم اومد!

آخرین ویرایش:
گوگولی جان :دی

MGS1 روی PC هم اومد!

MGS: sons of libertyفقط واسه گیم کیوب اومد

MGS2واسه XBOXوPC هم اومد

فقط 3 و 4 انحصاری موندن و دو تا بازی PSP

و کلیم متال گیر موبایل اومد و آرکیدشم اومد!
اون MGS که واسه GC اومد Twin Snakes بود . Sons of liberty همون MGS2 هست . نمیدونم شاید هم اشتباه یادمه ببخشید حوصله گشتن ندارم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or