تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
من احتمال همون اسلیم میدم با باندل ناتال و تغییر لوگو و اسم Xbox به یک شکل جدید ;)
البته یک احتمال دیگه هم هست نصب win7 روی xbox 360 :laughing:

من احتمال میدم گرینبرگ مُرده :d خبرش رو میخوان تو کنفرانس اصلی بگن :d

این خبرها میتونه خوب باشه:

مایکروسافت دیگر 360 تولید نخواهد کرد و از رقابت کنسولها کنار میره و به دایرکت ایکسش میچسپه و کنسول رو میسپاره به رقبای جاپونیlol

یا ایکس باکس 360 ی که دیگه امکان نداره 3 چراغ بشهlol

غیر قابل هک کردن ایکس باکس lol

ایکس باکس 720 (این امکانش هست خدایی و تنها این میتونه من رو به هیجان بیاره و lol )

اصلا بازی نیست، مطمئن باشید:دی
هر بازی معرفی بشه یا مولتی بشه، بزرگتر از آنونس Natal پارسال نیست!

با توجه به کنسل شدن انونس های VALVe چی بزرگ تر از معرفی HL جدید برای x360 اونم با روابط گرمابه گلستون ماکرو و عمو والی . . . :d

به نظرم کنسول قابل حمل هم نمیتونه بمب خبری بزرگی باشه ! باید یه چیزی مثل ناتال باشه که به هیچ عقل بنی بشری نرسه !

پ.ن : خرید سونی توسط مایکروسافت lol این یه شوخی بعضی پنکه ها جدی نگیرند

اونایی که می ګن xbox جدید واقعا به ابن فکر نمی کنند که ماکرو برای چی پارسال نتال رو معرفی کرد؟؟؟؟؟
یعنی این شرکت رو اینقدر درپیت تصور کردن که در عرض یک سال کل برنامه ها و بازی های که برای XBOX و نتال می خواد عرضه کنه رو بزاره برای نسل بعد.
در ضمن ماکرو هنوز بخش ګیمش به اندازه ای بزرګ نشده که بتونه یه کنسول دستی رو ساپورت کنه.همین الان برای XBOX360 بازی انحصاری کم میاره چه برسه یه پلتفرو دیګه هم اضافه کنه.
۹۹٪ XBOX اسلیم هست.

يا 360slim هستش يا xbox 720 :laughing:

اين حرف به ذهن من هم رسيد.شايد همين باشه.
به ذهنت تبریک میگم!:biggrin1:
------
شاید یک ربطی به Valve داشته باشه.
به هر حال باید صبر کرد.حالا اگه چیزی به این مهمی که میگن نباشه واسه مایکروسافت بد میشه.

همین الان یه چیزی یادم اومد!
فکر کنم میخوان بیان بگن که تمام اون چیزایی که استاد کیج درمورد دروغ بودن کنفرانس پارسال فرمودن حقیقت داشته و شما رو به مدت 1 سال سر کار گذاشتیم. God bless us!:)

خرید سونی توسط مایکروسافت
باز میگفتی نینتندو یه چیزی ! یادمه دروغ اول آوریل هم بود این ! که ماکرو میخواد نینتندو رو بخره !:eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or