تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
اگر این باشه من سکته میکنم .... چشم آب نمیخوره ... مایکروسافت بیاد سونی رو بخره قابل باورتره تا این :cheesygri
با این امید به استقبال E3 میرم ...:biggrin1:
من Shenmue میخوام:bash:...
چیزه ! میگم یهو اومدن گفتن بازسازی Final Fantasy 7 ! فقطوفقط(!) روی Xbox 360 !:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اونایی که می ګن xbox جدید واقعا به ابن فکر نمی کنند که ماکرو برای چی پارسال نتال رو معرفی کرد؟؟؟؟؟
یعنی این شرکت رو اینقدر درپیت تصور کردن که در عرض یک سال کل برنامه ها و بازی های که برای XBOX و نتال می خواد عرضه کنه رو بزاره برای نسل بعد.
در ضمن ماکرو هنوز بخش ګیمش به اندازه ای بزرګ نشده که بتونه یه کنسول دستی رو ساپورت کنه.همین الان برای XBOX360 بازی انحصاری کم میاره چه برسه یه پلتفرو دیګه هم اضافه کنه.
۹۹٪ XBOX اسلیم هست.
شما خوب به اين فکر نمیکنی که نتال فقط واسه اين نسل نيست.

و شما هم اونقدر فکر نمیکنی که این نتال خودش چند سال به عمر این نسل اضافه میکنه و نیازی نیست با وجود اون فعلا کنسول جدید بیاد؟

احتمالا مثل ساله پیش یه بازی رو از انحصار سونی در میاره!!!

و شما هم باز هم فکر نمیکنی اين نسل هم اندازه ای داره..ادم داره حوصلش سر میره.

من فکر کنم پروژه ماکرو واسه نسل بعد باشه ..

PS2 ده سال گزشت و نفس کشید! حالا میگیم چند سالش کنسول های نسل جدید هم بودند! PS3 سال 2006 اومد که PS2 6 ساله بود! پس هنوز یکی دو سالی وقت دارند!

خودشون هم 10 بار گفتند به فکر نسل جدید نیستند! وقتی نتال به عمر 360 اضافه میکنه روی چه حسابی باید دوباره کنسول جدید بدند ؟
اصلا حالا که نتال داره میاد، GeOW 3 هم داره میاد! تمرکز مایکرو هم روی اینا هست برای نسل بعد هنوز آمادگی ندارند! باید بشینند برای نسل بعد هم بازی بسازند که خوب فعلا نمیتونند! (تمرکز روی نتال و GeOW 3 )

احتمالا مثل ساله پیش یه بازی رو از انحصار سونی در میاره!!!
اون که کار هرسالشه و اصلا سورپرایزی در حد نتال نیست! بعد از FF و MGS امسال نوبت چیه؟؟؟؟:دی

mgs هیچوقت کامل در انحصار سونی نبود!
ولی اینکه روی کنسول XBOX360 اومد -اونش خیلی حرفه.خودش کلی وزنه بود برای کنفرانسش!سال قبلش هم FF یو در حالی معرفی کرد من یکی خشکم زد.جدا FFروی x360برای من اصلا باور پذیر نبود
امسال هم یکی از این کارها خواهد کرد!چی باشه،خدا میدونه ولی جدا در حد نتال نیست

آخرین ویرایش:
دقیقا. تازه اسلیم و باندل و اینجور صحبتام نیست. کنسول دستیم به نظر نمیرسه باشه چون به نظرم نه سورپرایز بزرگیه نه بزرگتر از Natal (حداقل به نظر من) پس یه چیزیه که انتظارشو نداریم.
شما که همه ی موارد رو حذف کردی...:دی خبر ازدواج دختر کوچیکه ی Marty رو که نمیتونن اعلام کنن...:دی
حالا صرف نظر از X360 Slim و یا کنسول دستی , 2 تا بازی هستن که معرفی شون میتونه خبرش از نتال مهم تر باشه!یکی همین Half Life و متعلقاتش(!) , اونیکی هم همین Halo ـه 343 خودمون!فکر نمی کنم خبر دیگه ای در مورد آنونس یه بازی وجود داشته باشه که از نتال مهم تر باشه!
از اونجایی که هم Halo ـه 343 و هم Half Life معرفی شون بعید ـه , منم به همون X360 Slim اعتقاد دارم!که اگه واقعا حقیقت داشته باشه مایکروسافت شاهکار کرده که تا حالا یه عکس هم ازش رو نت پخش نشده!
mgs هیچوقت کامل در انحصار سونی نبود!
آره!فقط همینجوری واسه خنده 1 و 2 و 3 و 4 ـش روی کنسول های خانگی سونی اومد 2 تا نسخه هم واسه PSS انحصاری اومد...:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or