تاپیک رسمی خواب و خیال قبل از E3

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت

xbox360logo2.jpg

درود

بلاخره صدایی نیز از جانب مایکروسافت شنیدیم !

مثل اینکه مایکروسافت امسال در صدد ترکاندن Megaton اصلی E3 است ! بمبی بزرگتر از رونمایی Natal در E3 2009 !

طبق ایمیلی که به اعضای Xbox.com فرستاده شده است ، مایکروسافت قول خبری بزرگتر از رونمایی Natal که در سال قبل اعلام شد را در کنفرانس اصلی خود داده است !

در این ایمیل امده است : E3 بزرگترین نمایشگاه بازی است و اینجا جایی است که باید بزرگترین رونمایی ها برای Xbox اعلام شود ! با توجه به رونمایی از Natal در کنفرانس سال گذشته شنیدن چیزی بزرگتر از ان سخت به نظر میرسد ! اما این طور خواهد بود !

" امسال در کنفرانس ما در E3 ما خبر بزرگتری ( BIGGER با حروف بزرگ هم درج کردن ) رو با شما سهیم خواهیم بود ! "

منتظر شنیدن صدای یک بمب اتمی باشید :biggrin1:

منبع

• Like
Reactions: soroushq and ghost
شاید میخوان gt5 رو به صورت انحصاری برای 360 معرفی کنن:biggrin1:

xbox portable این طور که حدس میزنم . اگه اینطور بشه وزنه را خیلی سنگینه میکنه واسه مایکروسافت .

میگم نکنه میخوان 360 جدیدی بدن بیرون کهبعد از داغ کردن بجای 3 چراغ بترکه و صدای بمب اتم بده:دی
اولیش رو هم 14 June میترکونن- 6ماه پیش هم جایی خوندم که گفتن سورپرایز اصلی ما اصلا نتال نیست!

--------------------------------------------------------------
یا GTA جدید رو کاملا انحصاری خواهید دید. یا یه بازی از یه شرکت بزرگ- یا کلا یه شرکت بزرگ رو خواهد خرید(همون اول نسل کپکام راضی شده بود،اگه سر کیسه رو شل کرده بود بازار ژاپن رو گرفته بودا:دی)

پ.ن:توهمات بنده هستا:دی جدی نگیرید

ولی پرتابل هم بدک نیست،برای من سورپرایز نیست حد اقل

آخرین ویرایش:
به هر حال باید منتظر بود و دید ،شاید یه مرورگز واسه X360 باشه .........

اگه اینو بزاره چه شود :biggrin1: احتمالا سرور لایوش میپوکه (نگین بی ربط بود چون سرور های خصوصی براش درست میشه :biggrin1:)
.........................................................................................................................................
اما فک می کنم قراره پنکه خنک کن جدید بزاره برا اونایی که از دست ناتال اتیش گرفتن :biggrin1:

ممکن ایکس باکس اسلیم باشه!!
ولی خدا کنه یه ایکس باکس Portable باشه :)

کنسول دستی بعید می دونم ، اگه میتونست همون Zune HD رو یه کاریش می کرد
احتمالا XBOX 360 مثلا Slim باندل Natal یه همچین چیزی باشه

می گم جریان تیزر رمدی چیه؟به این ربطی نداره؟
هیچ امیدی به مکس پین ساخت سم لیک نیست!؟

بمب؟!:دی
شاید می خوان بگن بازی هاش هم با تلویزیون های 3D امکان پذیره و تازه قدرت استشمام بو و لمس پدیده ها رو هم میشه داشت!:دی
من که نظرم اینه!!!:دی!!!

مطمئنا XBOX جدید!!!

شاید میخوان gt5 رو به صورت انحصاری برای 360 معرفی کنن:biggrin1:

میگم نکنه میخوان 360 جدیدی بدن بیرون کهبعد از داغ کردن بجای 3 چراغ بترکه و صدای بمب اتم بده:دی
اولیش رو هم 14 June میترکونن- 6ماه پیش هم جایی خوندم که گفتن سورپرایز اصلی ما اصلا نتال نیست!

--------------------------------------------------------------
یا GTA جدید رو کاملا انحصاری خواهید دید. یا یه بازی از یه شرکت بزرگ- یا کلا یه شرکت بزرگ رو خواهد خرید(همون اول نسل کپکام راضی شده بود،اگه سر کیسه رو شل کرده بود بازار ژاپن رو گرفته بودا:دی)

پ.ن:توهمات بنده هستا:دی جدی نگیرید

ولی پرتابل هم بدک نیست،برای من سورپرایز نیست حد اقل
قکر کنم به اصلا سورپرایز جدید مایکروسافت درباره ی گیم نباشه وگرنه انقدر روش مانور نمیدادن احتمالن همون Xbox Portable هستش ( XP اسم جالبی میشه ) ....البته برای معرفی xbox جدید خیلی زوده ( حالا فعلا با این نسل کار داریم .)

هیچ امیدی به مکس پین ساخت سم لیک نیست!؟
نه وقتی IPبه فنا بره ،دیگه راه برگشتی نیست!از محصول *R لذت ببر:cheesygri
قکر کنم به اصلا سورپرایز جدید مایکروسافت درباره ی گیم نباشه وگرنه انقدر روش مانور نمیدادن احتمالن همون Xbox Portable هستش ( XP اسم جالبی میشه ) ....البته برای معرفی xbox جدید خیلی زوده ( حالا فعلا با این نسل کار داریم .)
ایول XP هم چیز ملسیه:دی -xbox جدید هم 100 معرفی نمیشه!

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or