تاپیک درخواست و مشکلات درایور کارت گرافیک (VGA)

سلام
کارت گرافیک من 8500gt جیفورس هست.
تو این سایتا که میرم باید چی رو دانلود کنم؟#-o

فرقی نمی کنه،اون درایور تمام کارتای سری 6 تا 500 رو پشتیبانی می کنه

میشه بگی چجوری باید نصبش کنم؟
تو کدوم پوشه؟
فایل دانلود رو که اجرا میکنم این آدرس رو نشون میده
C:\NVIDIA\DisplayDriver\262.99\WinXP\English")
بعد ok رو که زدم بعد یه مدت پیام خطا میده.
rtzz73a0s069tszkld5y.jpg
عزیز این درایور برا کارت 580 هست فقط ،یه نگا به توضیحاتش می کردی خب

باید نسخه ی 260.99 رو دانلود کنی.
شانس شما این دفه نسخه ی آخری فقط برای کارت 580 زده شده بود اونم واسه اینکه تازه اومده ،وگرنه بیشتر نسخه های درایور Nvidia برای همه ی کارتان

Last edited by a moderator:
میشه بگی چجوری باید نصبش کنم؟
تو کدوم پوشه؟
فایل دانلود رو که اجرا میکنم این آدرس رو نشون میده
C:\NVIDIA\DisplayDriver\262.99\WinXP\English")
بعد ok رو که زدم بعد یه مدت پیام خطا میده.
rtzz73a0s069tszkld5y.jpg

دوست عزیز
من جواب شما رو اشتباه داده بودم که سریع درستش کردم اما شما همون جواب من رو دیدی.
262.99 برای 580 هستش همونطوری که یکی از دوستان گفت.
شما همون 260.99 رو بگیر.

دوستان بنده لپ تاپ asus n61jv دارم,و گرافیکش geforce gt325m cuda هست ویندوزمم win7 64 bit کسی درایورشو میتونه برام بزاره؟همه جارو گشتم اما پیدا نکردم,ممنون
ورژن 260 یا 262 رو
راستی من از کجا ورژن cpu رو ببینم؟

رو my computer کلیک راست کن بعد properties رو بزن . اونجا نوشته

اینم درایور گرافیکت.لینک مستقیم

واسه بقیه دوستان هم ورژن 260.99 رو برای هر سیستم عاملی (هم لپتاپ و هم pc )میتونن از اینجا دانلود کنن. لینک مستقیم

اینم واسه کارتای ati ورژن 10.11 . لینک مستقیم

رو my computer کلیک راست کن بعد properties رو بزن . اونجا نوشته

اینم درایور گرافیکت.لینک مستقیم

واسه بقیه دوستان هم ورژن 260.99 رو برای هر سیستم عاملی (هم لپتاپ و هم pc )میتونن از اینجا دانلود کنن. لینک مستقیم

اینم واسه کارتای ati ورژن 10.11 . لینک مستقیم
خیلی خیلی ممنون:)

با سلام .
میخواستم بدونم (چون سایت NviDia قاطی کرده _ برای ایراـــــــــــنــــــــــ) ، آخرین درایور برای GTX 480 چیه ممنون میشم لینک مستقیم دانلود هم برای Windows Se7en 64bit هم بذاره ، ممنون ....

ممنون عزیزم، هی گفتم نوشته 259.22، ولی از بس تو درایورای 196 کار کردمه این ورژن 200 به بالا به نظر یه طوری نوشته شدنه:d

آقا من یه مشکلی دارم، نمیدونم چرا از وقتی کارت جدیدمو نصب کردمه سیستمم یه جور دیگه میاد بالا، اولین تصویری که همیشه موقع روشن کردن سیستم نمایش داده میشد تصویر مخصوص مادربورد بوده ولی حالا بعد از اون تصویر یه تصویر دیگه هم میاد که اون بالا سمت راست یه هلال و در انتهاش یه ستاره داره، بعد از نمایش این تصویر وارد لیست سیستم عاملا میشه، در ضمن من برای نصب کارت جدید تنها کاری که کردم شناسایی کارت گرافیک و نصب درایورش بوده، دیگه تو بایوس و سایر تنظیمات هیچ دستی نبردمه، حالا فقط میخوام بدونم چه کارایی لازمه و چه مراحلی رو باید طی کنم تا نصب کارت گرافیک کامل باشه و بالاترین کارایی رو داشته باشه، از تنظیمات خود Nvidia هم سردر نمیارم، تو کنترل پنل انویدیا چه تغییراتی باید داد؟

آقای ناظم شما پست منو حذف کردین؟ نمیدونم سوال پرسیدن مگه اشکلی داره ؟ خب بگید من این سوالو کجا بپرسم؟
وقتی Pc رو با VGA به LCD TV Samsung وصل می کنم توی TV میگه این حالت پشتیبانی نمیشود! گرافیکم هم ATI Radeon HD 2600 هست و درایورش هم آپدیته

ویرایش: شرمنده، خب نمیدونستم منتقل شده!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or