در سال 2005 الکسیس اوهانان سایت ردیت رو ساخت تا با سایت Digg رقابت کنه اما چند سال بعد ردیت، دیگ رو از دور خارج کرد و الان به گفته ی الکسا جز 10 سایت برتر آمریکا، و جهانه.
اما ردیت چیه؟ و چرا باید درش حضور داشته باشیم؟ بذارید بهتون بگم. ردیت جاییه که همه درش هستن. در اصل، ردیت یک سایت News Aggregate بود، و فقط یک صفحه ی اول داشت که مردم در اون اخبار رو سابمیت میکردن و پایینش نظر میذاشتن. اما با اضافه شدن قابلیت اد کردن سابردیت، سایت رشد کرد و رشد کرد.
اما سابردیت چیه؟ به بخشهای سایت ردیت میگن سابردیت. مثل سابفرومهای خودمونه. با این فرق که هرکسی میتونه سابردیت خودش رو بسازه. سابردیتهای دیفالت سابردیتهایی هستن که ادمینهای ردیت به صورت معمولی به همه میدن اما هرکسی میتونه از اون سابردیتها آنسابسکرایب کرده، و به سابردیتهای خودش ساباسکرایب کنه.
همه نوع سابردیتی داریم. از گیم گرفته، تا ملیت محور. چندین کامیونیتی گیم در ردیت وجود داره که برای کاربرهای این سایت مناسبه. دوتا سابردیت مخصوص کشور خودمون داریم. که مهمه به نظرم که حضور ایرانیها درین سایت پررنگ تر شه.
نگران سطح زبانتون نباشید. منهم زمانیکه که برای اولین بار به فرومهای خارجی رفتم سطح زبانم افتضاح بود. ولی در 17 سالگی تافل با نمره ی 95 گرفتم. و ازون زمان با کمک ردیت انگلیسیم و فرانسم که رشته ی تحصیلیمه بهتر شده.
reddit: the front page of the internet
یک مدت فــیلتر بود، دیگه نیست.
بهش بپیوندید.
reddit: the front page of the internet
یک تفر (شاید خودم بودم) سابردیت بازیسنتر رو ساخته اما پرایوتش کرده نمیدونم چرا. پیداش کنید کیه. درضمن، لازم نیست ایمیلتون رو تایید کنید و اینها. سریع رجیستر میکنه. میتونید با یک ایمیل هزاران یوزرنیم داشته باشید.
با اجازه به امید پررنگ شدن حضور ایرانیها در همه جا.