تنها چیز چرتی که توش اینم که چپ های افراطی دارن رفته رفته مودراتور میشن تو همه ساب ها و بی جهت کسایی که تو ساب های مخالفشون فعالیت میکنن رو بن میکنن.دوستان بشتابید که الان دوران طلایی ردیت هست. مطمئنم یکی دو سال دیگه ردیت سقوط خواهد کرد. پس تا گرمه یک لقمه بکنید.
دوست من، هرچی میخواید در مورد چپی ها بگید. ولی آخر این همین یک قاضی چپی بود که ترول بن رو برای دو سه بار لغو کرد!تنها چیز چرتی که توش اینم که چپ های افراطی دارن رفته رفته مودراتور میشن تو همه ساب ها و بی جهت کسایی که تو ساب های مخالفشون فعالیت میکنن رو بن میکنن.
من به دلیل فعالیت تو ساب r/mensrights از ساب r/mademesmile بن شدم وقتی به مودراتور پیام دادم که چرا بنم کردی نوشت no mens allowed و یه ایموجی قیچی کردن آلت تناسلی واسم فرستاد. چند وقت پیش هم یه ساب ساخته بودن با اسم redditbanout2018 که میخواستن هر چی ساب که برای فعالان حقوق مرد ها بود رو کلا ساب های راست گرا و محافظه کار ها رو بن کنن و این ساب بعدا پرایوت شد که مودراتور های فمینیست و چپ لیست میساختن بدن ردیت که بن کنه همه این تاپیک هارو (به جرم Hate Speech) که ردیت اومد خود اینا رو شات دان کرد.
این هیت اسپیچ هم یه عبارت با کلاس برای از بین بردن آزادی بیان هست که چپ ها استفاده میکنن. کافیه یه چیزی بگی یکم بهشون بربخوره تا بریزن رو سرت.
من بیشتر تو ساب های سیاسی و حقوق مردان فعالیت میکنم تنها جایی هست که آدم رو وادار یکنه خوب کند و کاو کنی تا هم با با گرامر خوب جواب بدی و اینکه چسم بسته فقط ساز مخالف نزنی. من تو خیلی از debate ها خوب پیشرفتم تا جایی که طرفم گفت بیخیال هر چی تو میگی )) واقعا این چپ های افراطی صفت NPC خیلی خوب توصیفشون میکنه. از خودشون هیچ تفکری ندارن و هر چی رسانه های سمت خودشون بگه به عنوان فکت جار میزنن؛ که نتیجشم شد آبروریزی رسانه ایی که بازفید دیروز دچارش شد. اونقدر خراب کردن ترامپ ارضاشون میکنه که بی دلیل خبری رو علیه ترامپ کار کردن که از طریق خود مولر (که داره تحقیقات اف بی آی رو دخالت روسیه تو انتخابات آمریکا رو انجام میده) رد شد و آبروشون رفت و مهر تاییدی زد به قضیه فیک نیوز که ترامپ خیلی باهاش مانور میداد.
بنده در بخش میم دارم فعالیت میکنم!دوستان بشتابید که الان دوران طلایی ردیت هست. مطمئنم یکی دو سال دیگه ردیت سقوط خواهد کرد. پس تا گرمه یک لقمه بکنید.
من عضو TD هستم بنظرم یکی از بهترین ساب هاست.خداروشکر کمی به فکر تمیز کردن رددیت افتادن. CringeAnarchy و T_D هم بببندن حله قضیه
دنک یا معمولی؟بنده در بخش میم دارم فعالیت میکنم!
عجبا! میدونی که ترامپ از تو، به عنوان یک ایرانی، متنفره و میخواد سر به تنت نباشه؟من عضو TD هستم بنظرم یکی از بهترین ساب هاست.
هیچ مشکلی توش نمیبینم؛ من از ترامپ بدم میومد از وقتی هم تو ساب های کاسروتیو ها و هم r/politics فعالیت کردم فهمیدم که دموکرات ها چه کصافطی هستند.
موقعی که سهام داو جونز 600 واحد سقوط کرد همه این دموکرات ها خودارضایی میکردن تو r/politics که ترامپ این گند رو ببار آورده یکی میگفت وای خدایا من میترسم به حساب سرمایه هام نگاه کنم و پست مربوط به این اتفاق 80 هزار تا آپ ووت خورده بود. تو این وضع که مارکت خورده بود زمین ترامپ گفته بود آقا برید بخرید بهترین موقعیته و باز چپ ها مسخره کردن.
دقیقا دو روز بعد از افت 600 واحدی سهام داو 1000 واحد رفت بالا؛ کانسروتیو ها تو r/politics در موردش سابمیت زدن ولی تا فیها خالدون داون ووت شد و تاپیک رو فورا مودراتور ها بستن و نوشتن این قضیه بازار سهام ربطی به پالیتیک نداره.
من هم با راست ها و هم چپ ها درگیر بحث شدم؛ همیشه وقتی راست هارو در مورد موضوعی قانع کردم خیلی محترمانه قبول کردند منتها چپ ها همیشه یا بن میکنن یا اینکه دان ووت میکنن و هیچ جوابی ندارن بهت بدن یا بهت میگن چون تو توی T_D فعالیت داشتی پس your argument is invalid and nobody cares about your opinion
به زیبایی تمام identity politics بازی میکنن و میگن چون فلان باور رو داری حق نداری در مورد فلان چیزی دیگه نظر بدی یا حرفت اصلا قبول نیست.
دقیقا عین وضعیتی که در یه کشور (اهمم) برقراره و اگر خط ایدئولوژی خاصی رو دنبال نکنی فورا از حق زندگی هم ساقطتت میکنن.
دیروز فیلمی دادند بیرون که تو یه مدرسه مسیحی پسر هایی که کلاه دونالد رو پوشیده بودند دور یه پیرمرد نتیو امریکن جمع شدن و مسخرش میکنن. و این موضوع تا جایی ترکید که کیثی گریفین که کمدین هست (و قبلا یه مدل وکس از سر ترامپ رو که یعنی من سر ترامپ رو میبرم رو بخاطرش از کار بیکار شده بود و تازه دوباره بهش پلتفرم دادن) اومد گفت این بچه هارو شناسایی کنید و یکی دیگه گفت punch them in the nuts و دقیقا همون مصداق targeted harassment رو در موردشون پیاده کردند .
امروز مشخص شد که خود اون پیرمرده مستقیم رفته بود داخل اون جمع و اون پسرا هم فقط جلوش وایساده بودن و لبخند سارکاستیک داشتن. منتها یه فیلم دیگه هم ازیه دختر دیگه بیرون امد که با چک و گلد یه پیرمرد طرفدار ترامپ رو میزد چون تو دستش پلاکارد داشت و اروم داشت از ترامپ طرفداری میکرد . دو رو بودن ئموکرات ها اینجا مشخص میشه که هیچ واکنشی به رفتار این دختره ندادند ولی اون پسرا رو پیرهن عثمان کردند که طرفدار های ترامپ رو خراب کنن درحالیکه خود اون پیرمرده با طبل رفته بود بین اون پسرای مسیحی طرفدار ترامپ.
رسانه ها یا قوت هر چه تمام دارن بر علیه ترامپ کار میکنن؛ خودتونو درگیر یه اکو چمبر نکنید دوستان. هر دو طرف رو ببینید باعث میشه خیلی خوب بشه قضاوتتون از اتفاقات.
من نمیگم همشون بدن ولی توی ردیت جو خیلی بدی برقراره و دارن چپ و راست ازادی بیان و نقض میکنن این مودراتور ها.دوست من، هرچی میخواید در مورد چپی ها بگید. ولی آخر این همین یک قاضی چپی بود که ترول بن رو برای دو سه بار لغو کرد!
واسه ما ایرانیها چپی ها بهترین افراد هستن. همین اوباما... چقدر برای ایران خوب بود؟ نمیگم چپی ها کاملا خوب هستن، اما از راستی ها خیلی بهترن.
ولی این منز رایت و رد پیل واقعا مزخرفن! حالم ازشون به هم میخوره. 20000 ساله که مردها حقوق اصلی رو دارن. چشمتون کور، تحمل کنید حقوق زنها رو!
پیشنهاد میکنم کمتر برید توی منز رایت و رد پیل. واقعا سرطانن.
دنک یا معمولی؟
عجبا! میدونی که ترامپ از تو، به عنوان یک ایرانی، متنفره و میخواد سر به تنت نباشه؟
داری ما رو ترول میکنی نه؟ چون هیچ ایرانی ای به جد نمیگه "من تو TD فعالیت میکنم"!
@BucketHead دوست من، چند سالته؟ به نظر خیلی بچه میای. وگرنه این حرفها رو نمیزدی. امیدوارم بهت توهین نشه، ولی از حرفهات بوی خامی بلند میشه... یکم کتاب بخون. Das Capital بخون، Mein Kampf بخون، My Red Book بخون... اصلا بیخیال اینها شو. بیخیال سیاست شو. آینده ای نداره. الان تو در وضعیتی هستی که میتونی بری توی تلوزیون نظر بدی، و من نظرت رو بیشتر از خیلی از کارشناسهای آمریکاشناس ایرانی قبول دارم... اما اگر اینطوری پیش بری میندازنت اوین!
سیاست = سرطان.
والا معمولی نمیدونم چیه ولی سابمشن دنک میم و پیودیپای ساب کردم دارم لذت میبرم!دنک یا معمولی؟