ببخشید دوستان تو این مرحله ی اول ، پرنده ها رو چطوری می تونیم بکشیم ؟
آخه من تا میخوام بزنمشو سریع مثل شترمرغ می دوند میرن !:biggrin1:
سلام بچه ها من مرحله اتش رو رد کردم فقط می خوام بدونم این اعداد1یا2یا3که زیر سلاح هایی که انتخاب می کنیم نوشته یعنی چی و در قسمت ارایش نیروها دکمه مثلث که نوشته اوپتیموس یعنی چی
دوستان یه مرحله هست که باید از یه گاری حفاظت کنی چه جوری رد کنم و تو قسمت ساختن سرباز این سنگ و ...چه اصولی داره
بچه ها من تو مرحله چهار همون اوايل بازي گير كردم . چهار نفر بهم حمله ميكنن كه دو نفر رو ميكشم ولي دو نفر ديگه ميچسبن بهم نميتونم بكشمشون . تبر هم ندارم . چي كار كنم ؟ خواهشا يكي كمك كنه .
عزيز جان والا من هنوز 15 دقيقه از بازي رو هم رد نكردم تازه اوله بازي هستم . به قرآن هيچ تبر به دستي هم ندارم .به جان خودم روش خاصی نداره باید تبر بدست داشته باشی.
عزيز جان والا من هنوز 15 دقيقه از بازي رو هم رد نكردم تازه اوله بازي هستم . به قرآن هيچ تبر به دستي هم ندارم .
من رسیدم جای اون قلعه ها هر کار می کنم منجنیقمو خراب می کنن چه کار کنم؟تو مرحله 3 یه تبر بدست میاد کمکت وقتی میره یه پرچم جا میزاره که میتونی باهاش تبر دار بگیری.
برو تو درخت تولد و یه تبر بدست بساز برای ساخت تبر بدست باید سنگ و گوشت و 120 تا سکه باید داشته باشی. همون جایی که دو نفر با بیل وایستادن .
من رسیدم جای اون قلعه ها هر کار می کنم منجنیقمو خراب می کنن چه کار کنم؟
بیشت اون تیرای قرمز که آتیش دا رن منجنیقمو خراب می کنن می تونم دعای بارو ن بخونم که منجنیقم آتیش نگیره؟باید تمرین کنی سریع نزدیک کمان دارا بشی که نتونن منجنیقت رو بزنن