این تاپیک هم برای دوست داران GTA San Andreas ایجاد کردم تا با هم مولتی پلیر بازی کنیم.
برا مولتی پلیر کردن بازی باید برنامه ی زیر را دانلود کنید.
Grand Theft Auto San Andreas Mutiplayer Software :
Send Space Link
Speedyshare Link
پسورد : www.2reham.com
آموزش نصب و اجرای آن :
1- بعد از دانلود برنامه فایل Setup رو اجرا کرده و در محل نصب بازی آن را نصب کنید.
2- بعد از نصب برنامه آن را اجرا کرده و به بخش Internet بیایید.
3- سپس کمی منتظر بمانید تا سرور ها رو نشون بده و بر روی یکی از آنها کلیک کرده و گزینه ی Connect را زده و وارد بازی شوید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من معمولا تو سرور GTA Macreators هستم . اسمم هم تو بازی Dark هست.
میتونیم همین جا یه تیم راه بندازیم و تو بازی به بقیه حمله کنیم. بروبکس dial up هم می تونند بازی کنند چون واسه بازی کردن پینگ زیادی نمی خواد و با دایال آپ هم تست شده !
راستی برا اینکه تو بازی بشینید پشت موتور یا ماشین باید G بزنید.
برا مولتی پلیر کردن بازی باید برنامه ی زیر را دانلود کنید.
Grand Theft Auto San Andreas Mutiplayer Software :
Send Space Link
Speedyshare Link
پسورد : www.2reham.com
آموزش نصب و اجرای آن :
1- بعد از دانلود برنامه فایل Setup رو اجرا کرده و در محل نصب بازی آن را نصب کنید.
2- بعد از نصب برنامه آن را اجرا کرده و به بخش Internet بیایید.
3- سپس کمی منتظر بمانید تا سرور ها رو نشون بده و بر روی یکی از آنها کلیک کرده و گزینه ی Connect را زده و وارد بازی شوید.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
من معمولا تو سرور GTA Macreators هستم . اسمم هم تو بازی Dark هست.
میتونیم همین جا یه تیم راه بندازیم و تو بازی به بقیه حمله کنیم. بروبکس dial up هم می تونند بازی کنند چون واسه بازی کردن پینگ زیادی نمی خواد و با دایال آپ هم تست شده !
راستی برا اینکه تو بازی بشینید پشت موتور یا ماشین باید G بزنید.