تاپيك Xbox 360 داران مازندران

اُه اُه اُه !!! عجب گرد و خاکی گرفته این تاپیک!!!:biggrin1: تار عنکبوت بسته!:biggrin1:بابا عید نزدیکه نمیخواین یه گردگیری بکنین از این تاپیک!!؟:biggrin1::biggrin1:
واسه شروع کسی تو این استان Dead Spaceـه Pal نداره!!؟:smile: من دو سه تا گرفتم همه NTSC بود اجرا نشد!:biggrin1:

سلام دوستان واقعاً ممنون از اینکه این پیجو رو طراحی کردین من تو ساری هستم ۳ تا xbox360داشتم یکی‌ شو فروختم ۲ تا دارم هیچ مشکلی‌ هم نداره عالیه. only microsoft and x360 and kinect

سلام دوستان و همشهری های عزیز من مجتبی هستم تو شهر ساری زندگی میکنم Xbox360 , ps3 هم دارم قبلا با پوریا احمدیان دوست بودم اما دیدم دیگه خیلی زرنگ بازی در میاره خیلی چخان بود!
دوستان یه چیز بگم باور کنید بازی Medal of Honor هنوز نیومده! میگه دارم بازی میکنم امشب برات میارم! الان سه هفته شده!!! خوب وقتی نداری بگو ندارم چرا کلاس میزاری؟!!
داستان زیاد هست...

سلام دوستان الان 2 ماه كه تو ساري فروشگاه بازيكده تازه باز شده من خودم ازشون xbox360 خريدم كارشون و قيمت هاشون هم خيلي عالي هست

و تعميرات تخصصي و هرگونه آپديت هم براي تمامي كنسول ها رو انجام ميده و امروز من پيششون بودم گفتن كه ps3 هم هك شده و كلي اطلاعات در اين مورد به من دادند . كيفيت بازيها و قيمت هاشون هم عالي هست ضرر نميكنيد يه سري بزنيد به اين فروشگاه

اينم آدرسش : خيابان فرهنگ - روبروي ساختمان شهريار 3 - بازارچه فرهنگ انتهاي بازارچه هست سمت راست آقاي ستايش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or