تاپيك Xbox 360 داران مازندران

من با تلویزیون معمولی بازی میکنم به نظرم با این تلویزیون ها بهتر هم هست چون تصویر لبه نداره به قول معروف لبه تصویر گرده. ولی یکی دو دفعه رفتم کلوپ اونجا تلویزیون فلت داشتن تصویر خیلی لبه داشت. با تلویزیون پارس 21 اینچ و سامسونگ 29 اینچ بازی میکنم لبه ندارن.

یه چیز دیگه درباره xbox
چیزی که خود منو اذیت میکنه اینه که هر چند وقت یه بار که بازی جدید میاد 15 تومن باید بدی کنسول رو اپدیت کنی. من قبلا ps3 داشتم با این xbox که الان دارم عوضش کردم جدیدا هم شنیدم که ps3 کامل هک شده... دیگه از جزییاتش چیزی نمیدونم.
حالا بازم با تمام این صحبتا به نظرم انتخاب سلیقه ایه.
منظور از لبه چیه؟

منظور از لبه چیه؟

نمیدونم چطور تعریفش کنم باید خودت ببینی تا دقیقا متوجه بشی چی میگم. مثلا توی fifa تن بازیکنها یه جوری انگار جدا شده از جاهای دیگه. یعنی مرز تن بازیکن و مثلا چمن استادیوم انگار با یه خط تابلویی از هم جدا شده...
البته هر چیزی که برای ادم عادی بشه دیگه دیده نمیشه.

برو بچ سلام
من یک چند تا بازی دارم رو الایت اجرا نمیشه باید چه کار کنم ؟ :d
یکی از دوستام میگفت سیدی بوت هست باید اونو بزاری بعد بازی رو اجرا کنی

ســــــــلام به بچه های عزیز....
دوستان یک سوال دارم. من بابل زندگی می کنم. میخواستم بپرسم جایی رو برای آپدیت به LT+ سراغ دارید؟؟؟
بابل یا هرجایی که نزدیک بابل باشه :)

سلام آقا یه سوال داشتم میخوام یه چیزی برای بازی بگیریم خوب باشه بازی های روز بازی کنم از xbox360 هم دیگعه بدم امد زود سه چراغه میشه و ps3 هم با اینکه هک شده تنوع خوبی نداره به نظر شما بین این سه تا چی بگیرم ؟
PC
PS3
XBOX360
ممنون میشم کمکم کنید

سلام آقا یه سوال داشتم میخوام یه چیزی برای بازی بگیریم خوب باشه بازی های روز بازی کنم از xbox360 هم دیگعه بدم امد زود سه چراغه میشه و ps3 هم با اینکه هک شده تنوع خوبی نداره به نظر شما بین این سه تا چی بگیرم ؟
PC
PS3
XBOX360
ممنون میشم کمکم کنید
انتخابی باقی نمونده ! :( بهتره گیم رو ترک کنید ! :(

PC
PS3
XBOX360
ممنون میشم کمکم کنید
دوست عزیز من خودم X360 دارم و راضیم. ولی اگه الآن بخوام کنسول بگیرم فقط PS3

ســــــــلام به بچه های عزیز....
دوستان یک سوال دارم. من بابل زندگی می کنم. میخواستم بپرسم جایی رو برای آپدیت به LT+ سراغ دارید؟؟؟
بابل یا هرجایی که نزدیک بابل باشه

گیم‌نت Apple بردی؟! نمیکرد این کار رو؟!

یه xbox تر و تمیز دارم میخوام بفروشمش یا با ps3 تعویض میکنم.
کسی اگه مایله یا تماس بگیره یا پیغامی چیزی بده بهش بگم چی به چیه.
09364401890 سیامک از قائمشهر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or