amircrysis
کاربر سایت
مرسی منم تو فرجم و الان نمیخوام.اگر تونستید بعد امتحانات بگیرید ممنون میشماسم فروشگاهش وگاسونیک هست داخل زیتون پلاک 50من متاسفانه فصل امتحان هست مگرنه براتون میفرستادم![]()
مرسی منم تو فرجم و الان نمیخوام.اگر تونستید بعد امتحانات بگیرید ممنون میشماسم فروشگاهش وگاسونیک هست داخل زیتون پلاک 50من متاسفانه فصل امتحان هست مگرنه براتون میفرستادم![]()
بــــــَـــــه! میبینم که گیم شاپ تی شرت گروه LINKIN PARK رو هم آورده! دمت گرم آقا محمد![]()
فقط بازی هایی که AP2.5 و XDG3 هستند کار نمی کنند ...برنر مکس واسه lt 3 هست نه؟ اگه lt 3 بریزیم بازی های قبلی هیچ کدو بالا نمیان؟
برنر مکس واسه lt 3 هست نه؟ اگه lt 3 بریزیم بازی های قبلی هیچ کدو بالا نمیان؟
لیست بازیها رو که آرمان عزیز گذاشت...این بازیها رو Patch Topology کنی رو LT 3 اجرا میشن
به نظر من فعلا lt3 نکنید تا معلوم ایا بازی شاخی روی lt3 میاد یا نه .
قصد جسارت ندارم ولی این حرف شما وقتی درست که طرف فقط آفلاین بازی می کنهولی اگه آنلاین بخواد بشه باید LT3 کنه ...
توضیحات کاملتر از خلیل(Police _ 110) :
سوال: چه الزامی در نصب آپدیت LT+3.0 است و یا اگر آپدیت کردم، همچنان میتوانم بازی های قدیمی رو اجرا کنم؟
جواب: اگر آفلاین باز هستید، هیچ احتیاجی به این فریمور جدید ندارید و این ورژن فعلاً فقط مخصوص LIVE بازان است..تا زمانی که نصب آپدیت داشبورد جدید اجباری نشده و در دیسک بازی ها قرار داده نشود..میتوانید از همان وضعیت قبلی خود استفاده کنید که بهترین حالت داشتن داشبورد 2.0.13599.0 با فریمور LT+2.0 است...که میتوانید کلیه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنید.
سوال: این آپدیت جدید LT برای چی بودش؟ پچ ـش برای چی هست؟
جواب: بطور کلی تمامی بازی های XGD3 و AP25 برای اجرای کامل در داشبورد جدید، الخصوص محیط اصلی LIVE، نیاز به پچ جدید دارند و این هماهنگی، امنیت، در قالب LT+v3.0 وجود دارد.
در نهایت اینطور باید گفت که این آپدیت جدید LT+3.0 فقط برای اجرای بازی در LIVE است که تحت پچ کردن بازی است که دوباره بتوان بازی را از روی هارد اجرا کرد.

یعنی من که الان lt2 دارم میتونم بازی رو اجرا کنم یا باید حتما lt3 داشته باشم تا اجرا بشه؟