تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

بــــــَـــــه! میبینم که گیم شاپ تی شرت گروه LINKIN PARK رو هم آورده! دمت گرم آقا محمد:دی

مرسی.خیلی وقت بود داشتم الان تموم شده.

دارم یه سایت موسیقی تخصصی طراحی میکنم تموم بشه لینک میزارم توی فروشگاه + اینکه اونجا چیزهای بیشتری هست

برنر مکس واسه lt 3 هست نه؟ اگه lt 3 بریزیم بازی های قبلی هیچ کدو بالا نمیان؟
فقط بازی هایی که AP2.5 و XDG3 هستند کار نمی کنند ...
لیست بازی ها :
flag.png
لیست بازیهای XGD3

• Driver: San Francisco
  • Warhammer 40000: Space Marine
  • Rise of Nightmares (Kinect)
  • Gears Of War 3
  • X-Men Destiny
  • RAGE
  • NBA 2K12
  • Dark Souls
  • Forza Motorsport 4
  • Ace Combat: Assault Horizon
  • Batman: Arkham City
  • Just Dance 3
  • The Adventures of Tintin
  • Sonic Generations
  • GoldenEye 007 Reloaded
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • The Lord of the Rings: War in the North
  • Saints Row: The Third
  • Your Shape Fitness Evolved 2012
  • Assassin's Creed: Revelations
  • Lego Harry Potter Years 5-7
  • Metal Gear Solid HD Collection
  • Rayman Origins
  • Halo: Combat Evolved Anniversary
  • Need for Speed: The Run

flag%20red.png
لیست بازیهای AP2.5
Call Of Duty 6: Modern Warfare 2 , Call of Duty: Black Ops , Halo : Reach , Assassins Creed: Brotherhood , Fable III

لیست بازیها رو که آرمان عزیز گذاشت...این بازیها رو Patch Topology کنی رو LT 3 اجرا میشن

بله ج میدن.بعضی از بازیها این قفل هارو دارن و همه بازیها نیستن.

به نظر من فعلا lt3 نکنید تا معلوم ایا بازی شاخی روی lt3 میاد یا نه .

---------- نوشته در 11:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:02 AM ارسال شده بود ----------

خیالتون راحت اگه بازی هم روی lt3 بیاد و شما هم lt3 کرده باشین و بخواین بازیهای که این قفلها رو دارن انجام بدین واستون اوکی میکنم مشکلی از این لحاظ دیگه ندارید.

دیگه نیازی نیست هزینه زیاد کنید تا از شهرستان بگیرید.دیسکها هم وربا هستن.

به نظر من فعلا lt3 نکنید تا معلوم ایا بازی شاخی روی lt3 میاد یا نه .

قصد جسارت ندارم ولی این حرف شما وقتی درست که طرف فقط آفلاین بازی می کنه :) ولی اگه آنلاین بخواد بشه باید LT3 کنه ...
توضیحات کاملتر از خلیل(Police _ 110) :
سوال: چه الزامی در نصب آپدیت LT+3.0 است و یا اگر آپدیت کردم، همچنان میتوانم بازی های قدیمی رو اجرا کنم؟
جواب: اگر آفلاین باز هستید، هیچ احتیاجی به این فریمور جدید ندارید و این ورژن فعلاً فقط مخصوص LIVE بازان است..تا زمانی که نصب آپدیت داشبورد جدید اجباری نشده و در دیسک بازی ها قرار داده نشود..میتوانید از همان وضعیت قبلی خود استفاده کنید که بهترین حالت داشتن داشبورد 2.0.13599.0 با فریمور LT+2.0 است...که میتوانید کلیه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنید.

سوال: این آپدیت جدید LT برای چی بودش؟ پچ ـش برای چی هست؟
جواب: بطور کلی تمامی بازی های XGD3 و AP25 برای اجرای کامل در داشبورد جدید، الخصوص محیط اصلی LIVE، نیاز به پچ جدید دارند و این هماهنگی، امنیت، در قالب LT+v3.0 وجود دارد.
در نهایت اینطور باید گفت که این آپدیت جدید LT+3.0 فقط برای اجرای بازی در LIVE است که تحت پچ کردن بازی است که دوباره بتوان بازی را از روی هارد اجرا کرد.

قصد جسارت ندارم ولی این حرف شما وقتی درست که طرف فقط آفلاین بازی می کنه :) ولی اگه آنلاین بخواد بشه باید LT3 کنه ...
توضیحات کاملتر از خلیل(Police _ 110) :
سوال: چه الزامی در نصب آپدیت LT+3.0 است و یا اگر آپدیت کردم، همچنان میتوانم بازی های قدیمی رو اجرا کنم؟
جواب: اگر آفلاین باز هستید، هیچ احتیاجی به این فریمور جدید ندارید و این ورژن فعلاً فقط مخصوص LIVE بازان است..تا زمانی که نصب آپدیت داشبورد جدید اجباری نشده و در دیسک بازی ها قرار داده نشود..میتوانید از همان وضعیت قبلی خود استفاده کنید که بهترین حالت داشتن داشبورد 2.0.13599.0 با فریمور LT+2.0 است...که میتوانید کلیه ی بازی ها رو بدون مشکل اجرا کنید.

سوال: این آپدیت جدید LT برای چی بودش؟ پچ ـش برای چی هست؟
جواب: بطور کلی تمامی بازی های XGD3 و AP25 برای اجرای کامل در داشبورد جدید، الخصوص محیط اصلی LIVE، نیاز به پچ جدید دارند و این هماهنگی، امنیت، در قالب LT+v3.0 وجود دارد.
در نهایت اینطور باید گفت که این آپدیت جدید LT+3.0 فقط برای اجرای بازی در LIVE است که تحت پچ کردن بازی است که دوباره بتوان بازی را از روی هارد اجرا کرد.

نه چه جسارتی.شما درست میگید ولی خیلی ها هم افلاین بازی میکنن.ولی هر کس هم انلاین بخواد بازی کنه . مشکلی نداره دیگه ;)

سلام

یه تعدادی رایتر لایت آن سری B اونم خرید جدید واسه فروش موجوده .هر کدوم از دوستان میخواد یه p.m بده... و همونطور که میدونید واسه رایت به روش برنر مکس باید رایتر لایتآن سری B باشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or