تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

دوست عزیز خیلی بالا میگیری خودتو
طوری میگی بیتفیلد رو دارم که انگار هیج کی دیگه ای نداره
الان خودم در حال دانلودم و بزودی بازی رو انجام میدم و حالشو میبرم و نیازی به شما نیست
به بندری جماعت توهین نکن که بندری تو این فروم کم نیستا
اولین باره تو این پست ها اسم مغازه تو میشتوم و اصلا نم شما رو نمیشناسم
راستی خودت بچه کجایی که میگی به بندری نمیدم؟
(در کل نیازی به بازیهای شما ندارم واگه بازی بخام یا دانلود میکنم یا از زیر زبانسرا میگیرم و برای اپدیت هم پیش یه نفر میبرم که 10 تومن بیشتر نمیگبره؟زیاد سوسه نیا)
بعدشم اگه میتونید و براتون امکان داره از نوشتن پست های بیخود و دری بری گفتن به دوستان پرهیز کنید؟
اگه امکانش هست که فکر نمیکنم باشه

آخرین ویرایش:
Batman رو که از سیگما گرفتم سالم هم بود ولی یه خبر خوب دارم برای همشهری های عزیز

یه سایت پیدا کردم توی خود بندره و بازی ها رو با پیک موتوری میفرسته ( هزینه پیک موتوری 2000 تومن ) قیمت خود بازی هم 1700 ( باقاب ) بدون قاب هم 1400 ، اگه دوتا بازی سفارش بدین بدون قاب بازیی 2400 پاتون در میاد که خیلی ارزون تر از جاهای دیگه است و از همه مهمتر سریع بازی های جدید رو میاره ( همین الان COD رو آورده ) من منتظرم تا Skyrim رو هم بیاره و ازش بخرم اینم آدرسش : ( من هنوز ازش خرید نکردم پس تست نشدست اگه میخواید منتظر بمونید تا اول خودم تستش کنم ولی Batman رو که از سیگما گرفتم روی خود بازی آدرس سایت بود که نشون میده خودشون دان میکنند و سریعتر از جاهای دیگه میارن )

http://gameshopbnd.com/

دوست عزیز خیلی بالا میگیری خودتو
طوری میگی بیتفیلد رو دارم که انگار هیج کی دیگه ای نداره
الان خودم در حال دانلودم و بزودی بازی رو انجام میدم و حالشو میبرم و نیازی به شما نیست
به بندری جماعت توهین نکن که بندری تو این فروم کم نیستا
اولین باره تو این پست ها اسم مغازه تو میشتوم و اصلا نم شما رو نمیشناسم
راستی خودت بچه کجایی که میگی به بندری نمیدم؟
(در کل نیازی به بازیهای شما ندارم واگه بازی بخام یا دانلود میکنم یا از زیر زبانسرا میگیرم و برای اپدیت هم پیش یه نفر میبرم که 10 تومن بیشتر نمیگبره؟زیاد سوسه نیا)
بعدشم اگه میتونید و براتون امکان داره از نوشتن پست های بیخود و دری بری گفتن به دوستان پرهیز کنید؟
اگه امکانش هست که فکر نمیکنم باشه
دوست عزیز مخاطب شما کیست؟

این سایت خودش بندریه

خب ازش بازی سفارش دادم و گفت شنبه , یکشنبه با پیک موتوری میفرسته ( سفارشاتش خیلی زیاده برای همین وقت نمیکنه زودتر بفرسته )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or