تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

سلام من پریشب رفتم زیتون *قیمت face plateرو بپرسم خیلی گرون میگفت*
دو نفرم داخل مغازه بودن یکیشون کچل بود یکیشون اونجا بود ؟(فروشنده)
خیلی گرون میگفتن قاب کامل مگه 18 تومن نیست حالا face plateده تومن اخه گرون نیست*
راستی جایی سراغ ندارین قاب کامل داشته باشه؟

سلام من پریشب رفتم زیتون *قیمت face plateرو بپرسم خیلی گرون میگفت*دو نفرم داخل مغازه بودن یکیشون کچل بود یکیشون اونجا بود ؟(فروشنده)خیلی گرون میگفتن قاب کامل مگه 18 تومن نیست حالا face plateده تومن اخه گرون نیست*راستی جایی سراغ ندارین قاب کامل داشته باشه؟
بندره دیگه اکثر فروشنده ها دزدن وقتی یه بازی دو دی وی دی رو میدن 7 تومن دیگه چه انتظاری باید ازشون داشت.

آخرین ویرایش:

خوبه حالا 3 تومن میده این بدبخت
راستی یه فروشگاه داخل ستاره شهر بود هر بازی رو 8 تومن میداد درش رو تخته کردن فکر کن کدوم .... بوده که خریده:d

والا من که از همین زیر زبانسرا گرفتم 7 تومن بود. ولی خوبیش اینه که بیشتر بازیا رو داره.

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما هم همینطوری گرفتید؟بنظرتون 7 تومن گرون نیست؟از نت هم بخرید با پست همینقدر در میاد اونم ورباتیمحالا مگه دنبال چه بازی هایی هستید دوست گلم؟
چی کار کنم پس!!؟ وقتی هر جایی که میری ندارن بازیو مجبوری بخری دیگه !! تازه من Ultimate collection ش رو میخواستم که اونو عمرا گیر بیارم. ولی خداییش بازی به این قدیمی که سال 2009 اومده رو اینقد گرون دادن دزدی حالا اگه بازی جدید بود یه چیزی!! از نت بخوای بخری هزینه پستش زیاد میشه تازه باید صبر کنی تا حدود 10 تا بازی بیاد بعد سفارش بدی که هزینه پستش کمتر بشه حالا این وسط تکلیف اونایی که میخوان یه بازی یا دو تا که جدید اومده روبخرن چیه؟!! فعلا دنبال همون Dead to Rights: Retribution و DAnte's Inferno هستم. (البته یه مشتری پیدا کردم میخوام ایکس باکسو با PS3 عوض کنم:دی)

با سلام خدمت همه
اقا من قشم هستم کسی میدونه که اگر یه روز بخوام بیام بندر برای lt2 کجا برم از همه ارزونتر بگیره و ترجیها بهتر هم کار کنن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or