تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

قیمتاش که خیلی خوبه چند وقت پیش یه 60 ازش گرفتم 45

شعبه ی دوم زیتون بازی های جدیدو اورد Dues Ex و کلا چیزایی که جدید اومده کلا بازی های توپی اورده بود کمبت هم توش بود یه مدت دنبالش بودم آخرش از نت گرفتم!

ایول به شعبه ی دوم زیتون!:دی

دوستان الان من برم یه هارد 60 بگیرم بهتره یا صبر کنم این ه*ک جی تگ جدید( reset glitch ha*ck) کامل بشه برم یه هارد لپ تاپ *512 گیگ بگیرم 20 تومن ؟

ایول به شعبه ی دوم زیتون!:دی

دوستان الان من برم یه هارد 60 بگیرم بهتره یا صبر کنم این ه*ک جی تگ جدید( reset glitch ha*ck) کامل بشه برم یه هارد لپ تاپ *512 گیگ بگیرم 20 تومن ؟
هارد ماله شعبه ی 1 هست الان هم تموم کرده!;;)
کلا خدمات مثل بازی ریختن روی PS3 و بازی های PC و PS2 و کلا از همه مهمتر X360 و اینا توی شعبه ی دوم هست!;)

سلام.
فروشگاه سیگما هم بازی های جدید آورده
Lt+ 1.91 هم انجام می ده 20 تومن
به زودی هم Lt+ 2 رو ساپورت می کنه
جنسای جدیدش هم تا چند وقت دیگه می آد هرکی چیزی می خواد بیاد سفارش بده قبل از این که جنسا بیاد براش سفارش بده مثلا هارد xbox یا بازی ps3

سلام.
فروشگاه سیگما هم بازی های جدید آورده
Lt+ 1.91 هم انجام می ده 20 تومن
به زودی هم Lt+ 2 رو ساپورت می کنه
جنسای جدیدش هم تا چند وقت دیگه می آد هرکی چیزی می خواد بیاد سفارش بده قبل از این که جنسا بیاد براش سفارش بده مثلا هارد xbox یا بازی ps3
بازیا رو گرون میده فایده نداره!
زیتون هم گفت داریم تست میکنیم برای کپی خور کردن اسلیم و 1.91
تا 2-3 روز دیگه اسلیم هم انجام میده کپی خور

سلام

کسی میدونه بازی red dead redemption رو از کجا میتونم گیر بیارم؟(red dead redemption;Undead Nightmares رو گرفتم ولی نمی دونستم همش زامبیه!!)
4/5 جا رفتم ولی پیدا نکردم!

بازیا رو گرون میده فایده نداره!
زیتون هم گفت داریم تست میکنیم برای کپی خور کردن اسلیم و 1.91
تا 2-3 روز دیگه اسلیم هم انجام میده کپی خور
بازی هارو دونه ای سه میده جدیدا در ضمن برا کپی خور همه ی کونسولا حتی اسلیم رو انجام میده یه چیز دیگه که باید بگم اینه که آپگرید کنسول و .... رو من انجام میدم براش و زیتون هم بعضی اوقات من انجام میدم ولی از یارو زیاد خوشم نمی آد در ضمن هرکی بازی پچ شده خواست در خدمتیم به زودی هم jtag تمامی کنسول ها( اگه به طور کامل انجام بشه)

در ضمن جا های دیگه مثل زیر زبانسرا و بیژن هم شمارمو دارن ولی هنوز برا آپدیت کنسولی به من ندادند ولی پچ بازی چرا

---------- نوشته در 12:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

هر موقع کی رفتی مگه؟
من کمک دستشم همیشه هم هستم!:|
شما اون یارو کچله ای

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or