تو خودت آپدیت کن اولچرا اینجا کسی خودش ایکس باکسشو اپدیت نمیکنه؟
کار 1ساعته!
فقط اگه دستگاه رو باز کنید دیگه همه چی تمومه!!!
راستی کینکت بندر چنده؟
من که خودم اپدیت میکنم!
یادمه اولین باری که اپدیت کردم از 1.51 به 1.6 بود
بعد از 1.6 به lt
دیروزم از lt به lt+ 1.1
اینم عکسش:
https://sites.google.com/site/hosseinproject/uploadcenter/IMG_20110313_143138.jpg?attredirects=0
از بچه های بندر کیا پایه لایون؟؟؟
سلام به همشهری های گل
من میخواستم Xbox 360 رو به مانیتور وصل کنم گفتن یه کبل VGA و یه فیش تبدیل دو سر ماده میخواد.
کابل vga هم دو فیش سفید و قرمز داره که برای داشتن صدا باید به اسپیکر وصل بشه.خب اسپیکر من پشتش فقط دو تا جا داره که واسه بلندگو ها هست.یعنی اگه فقط دو تا فیش کابل vga رو به اسپیکر وصل کنم صدا خواهم داشت؟
آره شما فیش رو بزن به اسپیکر صدا درست میشه :d:d:d
بله! تا فریمور جدید تعطیل!!!سلام
با این آپ جدید که میاد باید چه کرد ؟ ما که GOLD1 ساله خریدیم چه کنم ؟ یعنی همش پر شد؟
خب من الان کابل vga رو وصل کردم صدا که نداشت هیچ کیفیتش هم افتضاح بود.حالا نمیدونم مشکل از مانیتوره یا کابل vga ؟
دیگه vga هستش خوب hdmi گیر نیوردی که :d:d:d:d اگه مانیتوری که کابل hdmi پشتیبانی کنه داشته باشی کیفیت صدا و تصویر خوب میشه :d:d
مانیتورم LG Flatron w1952tq هست و 19 اینچه. پشتش هم سه تا جا داره یکی واسه برقشه.یکی هم DVI-SUB هست و آخری هم که کابل vga بهش وصل میشه DVI-D هست.
منظورت از کابل hdmi کدوم یکی از ایناست؟
![]()
اگه اینا باشه که فکر نکنم بخوره.فکر کنم با تبدیل hdmi-to-dvi بشه بهش وصل کرد.درسته؟
کالب hdmi میشه سمت چپی . اینطوری کارت مشکل شده باید یه تبدیل sub به dvi بزنی که فکر نکنم کیفیت خوب باشه :d:d:d:d