تاپيك Xbox 360 داران بندرعباس

میشه ادرس مغازه هایی که بایهای ایکس باکس رو از بقیه زودتر میارن بهم بگید

یکی که هیمن زیتون هست گفتم بهت

یکی دو جا دیگه که دیدم

یکی رو به رو حوزه علمیه تو خیابان امام موسی صدر
یکی دیگه طبقه دوم ستاره شهر از بله برقی که اومدی بالا برو سمت چپ پیدا میکنی

ولی بازم میگم از نت بگیری به صرفه تره ولی میل خودته ولی فکر کنم همون زیتون نسبت به اونا زودتر میاره بازی :d

hhhhhhhh

زير زبانسرا به نظر من از همه جا سريعتر بازي ها رو مياره مغازه دانشجو (نرم افزاريه) از همه بانك نرم افزاريش بيشتره اگه بازي يا برنامه ميخوايد بريد اونجا ..................بازيهاش 4000 يا 3500 قيمتش هم خوبهبعد اگه خدايي نكرده xbox360 تون 3 چراغ شد تعميركار x360 هم دارن..........شماره اش:09364131726

زير زبانسرا به نظر من از همه جا سريعتر بازي ها رو مياره مغازه دانشجو (نرم افزاريه) از همه بانك نرم افزاريش بيشتره اگه بازي يا برنامه ميخوايد بريد اونجا ..................بازيهاش 4000 يا 3500 قيمتش هم خوبهبعد اگه خدايي نكرده xbox360 تون 3 چراغ شد تعميركار x360 هم دارن..........شماره اش:09364131726

معمولا چه ساعتی بازه ؟ ( منظورت زیر زبانسرا تهرانه :d ) ؟؟ یعنی جدید ترین باز های xbox رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-/

اقا سلام من الان از کجای بند میتونم بازیهای جدید هیلو ریچ و RUSE رو برای 360 تهیه کنم اصلا کجا از همه زودتر میاره؟
باز MAG برای PS3 رو کجا کرایه میدم.
(زیتون رفتم هنوز مافیا2 هم نیاورده بود)

+هيچجا بندر نابوت+

سلام به بروبكس بندر/
عزيزان من ميخوام يه xbox ‎‏ بخرم لنگه كه گير نمياد از دبى هم بيارم كپى خور نيست شما تو بندر جاى رو نميشناسين xbox‏ بفروشه كپى خور هم باشه!
*با مراما منتظره جوابم*

سلام به بروبكس بندر/
عزيزان من ميخوام يه xbox ‎‏ بخرم لنگه كه گير نمياد از دبى هم بيارم كپى خور نيست شما تو بندر جاى رو نميشناسين xbox‏ بفروشه كپى خور هم باشه!
*با مراما منتظره جوابم*
زیتون-فروشگاه اپل بود فکر کنم اسمش....یه مغازه ی بزرگیه گوشه هم هست یعنی دقیقا وسط زیتون همونجا که پله هست میری بالا.......................:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or