شایعه تام هندرسون : God of War بعدی در مصر اتفاق خواهد افتاد

منم ترجیح میدم این کریتوس خوب، بخش آخر داستانش باشه، و اگه میره مصر یا هرجای دیگه ای، مربوط به قبل داستان فعلی باشه و یک، اتریس نباشه تو بازی، و دو خود کریتوس از وحشی گری نکشیده باشه بیرون. بزنیم همه رو به خاک خون بکشیم.

پ.ن: من کماکان معتقدم بهترین ایده برای گاو بردن ایشون به عربستانه:دی

تو كميكى كه در مورد اتفاقات بين نسخه ٣ و دنياى نورس منتشر شد يه سرى اتفاقا به مصر ميزنه :D

کریتوس باید باشه، اصلاً آوردن شخصیت جدید مثل اینه به طرف فحش نامو* بدی
بعدشم، اگه تنها باشه و کسی همراهش نباشه، بازی خیلی مرموزتر و جذاب‌تر میشه.

• Like
Reactions: Thundersky
مثل نسخه 4 گاد اف وار میشه که هم برای سونی 4 داد هم سونی 5 !
ایندفعه هم هم برای 5 و هم برای 6 میده بیرون !
اقا این اصطلاح سونی 3 4 5 اینا مال زمانه تیرکمون که مردم سواد درست و حسابی نداشتن :D
مخففش لاقل بگید پلی 3 4
با این فرمون ماکروسافت 360 یا ماکروسافت سریز ایکس هم باید داشته باشیم:D

اقا این اصطلاح سونی 3 4 5 اینا مال زمانه تیرکمون که مردم سواد درست و حسابی نداشتن :D
مخففش لاقل بگید پلی 3 4
با این فرمون ماکروسافت 360 یا ماکروسافت سریز ایکس هم باید داشته باشیم:D
عمو جان این مال زمانیکه سونی 1 تازه اومده بود و همه ریخته بودن کلوپ و برو بچ همه میکفتن تیکن یا فوتبال الون 99 برامون بزار ... خیلی با این لغات حال میکنم و خاطره داریم در کلوپ .... :D

عمو جان این مال زمانیکه سونی 1 تازه اومده بود و همه ریخته بودن کلوپ و برو بچ همه میکفتن تیکن یا فوتبال الون 99 برامون بزار ... خیلی با این لغات حال میکنم و خاطره داریم در کلوپ .... :D
احسنت.
یه وقت مثل این سوسول موسولهای جدید به کلوپ نگی کلاب :D
تسلیم نشو و همین خط رو ادامه بده آقا.

احسنت.
یه وقت مثل این سوسول موسولهای جدید به کلوپ نگی کلاب :D
تسلیم نشو و همین خط رو ادامه بده آقا.
خود همین سونی 1 و دو گفتن سوسول بازی بود اون موقع. یه مردِ با تستسترون بالا به تمام کنسولای بازی از nes به این طرف میگفت آتاری :D

نمی‌دانم این نام آتاری را چه کسی برای نخستین بار بر زبان انداخت، اما هر که بوده، آدم خبره‌ای بوده است چون از قدرت واژه‌ها در برخورد اول باخبر بوده. قدرت آتاری در معنای ظاهری‌اش نیست،بلکه در بازآفرینی معنای همه‌چیز در یک چیز است،چیزی که همه‌چیز با آن آغاز شد

با توجه به پایان والهالا اصلا کلهم اجمعین تحت هیچ شرایطی فکر خشن شدن دوباره ی کریتوس رو نباید بکنید:دی
وجود نداره اون شخص دیگه... این همه رفت بالای منبر... والهالا و دو تا بازی 40 ساعته چرخ زدن و حرف زدن که از اون نقطه خارج بشه

اگر یادتون رفته چه خبره یه نگاهی به اسم تروفی پایان والهالا و نقش جدید کریتوس تو دنیای بازی بندازید:دی

برگشتش یعنی هیچ، یعنی سرکار بودیم کلا:دی

یعنی ما اگر حتی ریمیک ( چیزی که کلا بکوبن از اول بسازن مثل FF7 ) هم روزی روزگاری ببینیم از بازی های یونان، مطمئنم مثل اسنشن (در اصل هر سه نسخه فرعی) بیشتر به ابعاد دیگه ی کریتوس توجه میکنند تا فقط اون بخش کشتن

---

من که از دیدن کریتوس سیر نمیشم، و برام جذابه مصر هم بره، ولی کریتوس به شدت کاراکتر OPیه، و پرداخت خیلی کاملی هم ازش شده... نمیدونم دیگه چطور میتونند براش به عنوان شخصیت اصلی داستان درست درمون و چالش ایجاد کنند

برای همین دیدن کاراکتر جدید توی سری هم میتونه خوب باشه، و دستشون برای انواع داستان نویسی و پرداخت هم باز هست

فقط نخوان به هر دلیلی کاراکتر جدید رو بزارن جلوی کریتوس، که اون موقع کلاهمون میره تو هم و طرف غلط کرده:-"

ورژن ایده آلم از داستانم قبلا گفتم، که دیگه زیادی تکراری میشه بازم بگمش:))

با توجه به پایان والهالا اصلا کلهم اجمعین تحت هیچ شرایطی فکر خشن شدن دوباره ی کریتوس رو نباید بکنید:دی
وجود نداره اون شخص دیگه... این همه رفت بالای منبر... والهالا و دو تا بازی 40 ساعته چرخ زدن و حرف زدن که از اون نقطه خارج بشه

اگر یادتون رفته چه خبره یه نگاهی به اسم تروفی پایان والهالا و نقش جدید کریتوس تو دنیای بازی بندازید:دی

برگشتش یعنی هیچ، یعنی سرکار بودیم کلا:دی

یعنی ما اگر حتی ریمیک ( چیزی که کلا بکوبن از اول بسازن مثل FF7 ) هم روزی روزگاری ببینیم از بازی های یونان، مطمئنم مثل اسنشن (در اصل هر سه نسخه فرعی) بیشتر به ابعاد دیگه ی کریتوس توجه میکنند تا فقط اون بخش کشتن

---

من که از دیدن کریتوس سیر نمیشم، و برام جذابه مصر هم بره، ولی کریتوس به شدت کاراکتر OPیه، و پرداخت خیلی کاملی هم ازش شده... نمیدونم دیگه چطور میتونند براش به عنوان شخصیت اصلی داستان درست درمون و چالش ایجاد کنند

برای همین دیدن کاراکتر جدید توی سری هم میتونه خوب باشه، و دستشون برای انواع داستان نویسی و پرداخت هم باز هست

فقط نخوان به هر دلیلی کاراکتر جدید رو بزارن جلوی کریتوس، که اون موقع کلاهمون میره تو هم و طرف غلط کرده:-"

ورژن ایده آلم از داستانم قبلا گفتم، که دیگه زیادی تکراری میشه بازم بگمش:))
نمی دونم میشه این اساطیر مصر بیارن بین
یونان و‌ نورث
اون موقع هم میشه کریتوس انتقام بگیر در بیارن که به کلیت اخر رگناروک لطمه‌ نخوره

چون اگه بخوان بلایی سر اترئوس بیارن کریتوس بفرستن مصر برا انتقام یه جوری تکراری می زنه

• Love
Reactions: Thundersky
بهترین تصمیم رو گرفتند

مصر عالیه و غنی

نمی دونم میشه این اساطیر مصر بیارن بین
یونان و‌ نورث
اون موقع هم میشه کریتوس انتقام بگیر در بیارن که به کلیت اخر رگناروک لطمه‌ نخوره

چون اگه بخوان بلایی سر اترئوس بیارن کریتوس بفرستن مصر برا انتقام یه جوری تکراری می زنه
اتفاقا اگر خوب و منطقی پرداخته بشه ، انتقام اترئوس خود تستوسترون خالصه

آخر بازی روح همسر و اترئوس در خواب به دیدن کریتوس بیان با یک موسیقی خفن ، اشک آوره

حتی می تونه بعد انتقام ، کریتوس بمیره و اون دنیا پیش زن و بچه اش بره و خانواده یونانش هم ببینه . این دیگه تهشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or