شایعه تام هندرسون : God of War بعدی در مصر اتفاق خواهد افتاد

شایعه: تام هندرسون می گه نسخه اصلی GOW آینده تو مصر جریان داره و کریتوس سلاح مصری خواهد داشت
View attachment 393367
شیر دوشیه.

چرا از اون بازی کوری خبری نیست ؟! انگار سانتا طلسم شده فقط گاد بسازه

شایعه: تام هندرسون می گه نسخه اصلی GOW آینده تو مصر جریان داره و کریتوس سلاح مصری خواهد داشت
View attachment 393367
می دونم نظر نامحبوبیه ولی کاش از kratos بکشن بیرون پایان valhalla بهترین خاتمه داستانی بود که می شد برای kratos رقم زد.

می دونم نظر نامحبوبیه ولی کاش از kratos بکشن بیرون پایان valhalla بهترین خاتمه داستانی بود که می شد برای kratos رقم زد.
واقعا نمیشه.
یه سری از بازیها محکوم هستن که تا آخر شخصیتشون رو زنده نگه دارن یا برگردونن.
مثل اینکه مستر چیف رو از Halo بزاری کنار.
میره کنار ولی هربار برش میگردونن.
اگه بخوان این کار رو کنن خیلی بهتره کلا یه بازی با یه اسم دیگه بسازن که طرفدارها هم بی خیالشون بشن و کمیونیتی رو چندتکه نکنن.

نهایت کاری که بشه کرد مثل دانته تو DMC 4-5 بره تو حاشیه یا همین ریو تو NG4 و...
که هم هستن و هم نیستن.
این ریسک خیلی کمتری داره.

بهترین روند رو نینتندو با ip هاش میره.نه کارکتراش سنشون بیشتر میشه نه لازمه داستان به هم مرتبط باشه.تا n سال میتونه زلدا بسازه هر کدوم هم متفاوت.دوست دارم gow و ip های سونی هم این رویه رو برن.من به شخصه تو گیم دنبال منطق داستانی نیستم چون گیمه.هر دفعه یه خط داستانی جدید با یه کاراکتر بسازن باهاش راحتترم تا داستان ادامه دار.

بهترین روند رو نینتندو با ip هاش میره.نه کارکتراش سنشون بیشتر میشه نه لازمه داستان به هم مرتبط باشه.تا n سال میتونه زلدا بسازه هر کدوم هم متفاوت.دوست دارم gow و ip های سونی هم این رویه رو برن.من به شخصه تو گیم دنبال منطق داستانی نیستم چون گیمه.هر دفعه یه خط داستانی جدید با یه کاراکتر بسازن باهاش راحتترم تا داستان ادامه دار.
چیزی که بازیا سونی جذاب کرده همینه که شخصیتا عمری دارن و میمیرن و میرن سراغ ای پی ها و دنیا های جدید کسی که بخواد ماریو زلدا بازی کنه میره سوئیچ میخره نه پلی استیشن !

خدای جنگ نماد پلی‌استیشن از نسل ششم تا نسل حاضر است. با توجه به جذابیت شخصیت کریتوس، دنیاسازی گسترده و محبوبیت سری خدای جنگ در هر نسل ادامه ندادن این مجموعه اجتناب‌ناپذیر به نظر می‌رسد. اما از آنجا که از نظر داستانی دیگر کشش چندانی باقی نمانده،به نظر می‌رسد تیم اصلی دیگر روی این سری تمرکز ندارد و هدف آن‌ها ساخت بازی کاملا جدیدی است. خدای جنگ بعدی قطعا توسط تیمی دیگر ساخته خواهد شد

واقعا نمیشه.
یه سری از بازیها محکوم هستن که تا آخر شخصیتشون رو زنده نگه دارن یا برگردونن.
مثل اینکه مستر چیف رو از Halo بزاری کنار.
میره کنار ولی هربار برش میگردونن.
اگه بخوان این کار رو کنن خیلی بهتره کلا یه بازی با یه اسم دیگه بسازن که طرفدارها هم بی خیالشون بشن و کمیونیتی رو چندتکه نکنن.

نهایت کاری که بشه کرد مثل دانته تو DMC 4-5 بره تو حاشیه یا همین ریو تو NG4 و...
که هم هستن و هم نیستن.
این ریسک خیلی کمتری داره.
کاری که با گرز کردن ٬ مارکوس بعد سال ها داره برمیگرده به سری

سونی اگه عقل داشت روی همین جین ساکای سرمایه گذاری میکرد که بشدت با یه نسخه محبوب شد! این بنده خدارو گذاشتن کنار!
اینا نه اینکه شیردوشی کنن از کریتوس که می بایست کاراکتر جدید خلق کنن روی اون سرمایه گذاری انجام بدن که نمونه بارزش نسل ۸ جین ساکای و الوی بود. یکی رو دیگه کردن تو حلق مخاطب ولش نمیکنن و اون یکی رو پروندشو با یه بازی بستن و حیف شد رسما.
اینا حتی دنبال برگردونن نیتم دریکم هستن. در صورتی که کلی کاراکتر دیگه وجود داره که همچنان پتانسیل سرمایه گذاری دارن ولی افتادن یه گوشه خاک میخورن! همین ساکرپانچ نسل ۷ شخصیت کول مک گریث رو خلق کرد که همچنان پتانسیل داشت ولی بازم بی رحمانه کنارش گذاشتن.

سونی اگه عقل داشت روی همین جین ساکای سرمایه گذاری میکرد که بشدت با یه نسخه محبوب شد! این بنده خدارو گذاشتن کنار!
اینا نه اینکه شیردوشی کنن از کریتوس که می بایست کاراکتر جدید خلق کنن روی اون سرمایه گذاری انجام بدن که نمونه بارزش نسل ۸ جین ساکای و الوی بود. یکی رو دیگه کردن تو حلق مخاطب ولش نمیکنن و اون یکی رو پروندشو با یه بازی بستن و حیف شد رسما.
اینا حتی دنبال برگردونن نیتم دریکم هستن. در صورتی که کلی کاراکتر دیگه وجود داره که همچنان پتانسیل سرمایه گذاری دارن ولی افتادن یه گوشه خاک میخورن! همین ساکرپانچ نسل ۷ شخصیت کول مک گریث رو خلق کرد که همچنان پتانسیل داشت ولی بازم بی رحمانه کنارش گذاشتن.
مشکل اینه وقتی داریم در مقیاس پلتفرم هولدر ها حرف می زنیم، کار هنری که راحت از یک کاراکتر عبور کنی به شدت سخته...

یا باید تمرکز کنی روی بازی های پلتفرمر با شخصیت های خاص...

یا اینکه تو بازی های داستانی ریلستیک یا حتی فانتزی... جای اینکه تمرکزتو بزاری رو کاراکتر... از همون نسخه اول زمینه چینی کنی برای دنیا سازی و اینکه نوید اینو به مخاطب بدی کلی کاراکتر دیگه هم هستند،پس اگه حذف کردیم یک کاراکتر رو اصلا نگران نباشید!!!

ولی خب متاسفانه اسم نمی برم... دو سه چهره تو استدیو های سونی هستند،که با افتخار می گن وقتی یک بازی رو شروع می کنیم،اصلا نمی تونیم به نسخه های آینده فکر کنیم...

من اصلا نمی گم این نگرششون اشتباهه... ولی سونی یک کمپانی کوچک نیست... با کلی سهام دار... باید به حفظ فرنچایز هاش فکر کنه... اصلا تو همچین کمپانی هایی نمی شه عناوینی با بودجه صد میلیونی بسازی و بگی باشه می زارم کنار... مگر اینکه اسکیل بازی ها به شدت کوچیک باشه و با تیم های محدودی ساخته شده باشه...!!!

گیم پلی ۲۰۱۸ لوکیشنش دروازه غار هم بود جواب میداد(خودم دروازه غار پس دارم)
ولی الان اگه بخوان همین گیم پلی رو فقط روکش مصر بهش بکشن احتمالا به وضع و حال اون یکی GOW میوفته آی پی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or