شایعه تام هندرسون : God of War بعدی در مصر اتفاق خواهد افتاد

خیلی هم عالی
فقط از کریتوس اخلاق مدار، مرد خانه و خانواده و معلم پرورشی نمونه بکشن بیرون.
جذابی شخصیت کریتوس به بد بودنشه.
تو زمانی که همه داشتن برای بازیهاشون هیرو میساختن سانتا مانیکا اومد یه کرکتر ضد قهرمان دارک معرفی کرد که شد محبوب دلها. توی دو نسخه آخر خیلی دیگه همه چی رنگی و صلح و صفا بود.

پتانسیل مصر اگه بیشتر از یونان نباشه، کمتر نیست، خیلی دوست دارم ببینم چه سلاحی میدن به کریتوس، حدس خودم Khopesh یا داس هست.

فقط امیدوارم بازی جای ممکن با ۲ شماره آخر متفاوت باشه. یه بازی ۱۳-۱۵ ساعته بدون فچ کوئست و کات سین های کُند.

پتانسیل مصر اگه بیشتر از یونان نباشه، کمتر نیست، خیلی دوست دارم ببینم چه سلاحی میدن به کریتوس، حدس خودم Khopesh یا داس هست.

فقط امیدوارم بازی جای ممکن با ۲ شماره آخر متفاوت باشه. یه بازی ۱۳-۱۵ ساعته بدون فچ کوئست و کات سین های کُند.
این کثافتکاریهای که تو رگناروک انجام دادن رو اگه به مصر هم بیارن ملت قیام میکنن.
درسته که تو آفریقاست ولی عملا خاورمیانه ای هستن.
اینجا ملت اعصاب مصاب ندارن که به این بهانه که ما کاری به وفاداری به اسطوره ها ، تاریخ و... نداریم و مسیر خودمون رو میریم بزارن هرکاری سانتا بخواد انجام بده.
یه جوری تشتک سانتا رو بکشن روی سرش که اون سرش ناپیدا :D

سانتا با دم شیر داره بازی میکنه :))

اولاً اسم بازی God of War هست و اگر قراره هر کس دیگه‌ای به جای کریتوس، نقش اولِ بازی باشه، لازمه ابتدا تکلیف کریتوس روشن بشه و این یعنی یکی پیدا بشه و بتونه اون رو بکشه و جاش رو بگیره! مثل کاری که خودِ کریتوس کرد و اول Ares رو کشت و جانشینش شد. البته ممکنه بگید کریتوس خدای جنگ یونانه و مثلا Mythology مصر، خدای جنگ خودش رو داره؛ خب مسئله اینجاست که آیا اون خدای جنگ می‌تونه جای کارکتر پر ابهتی مثل کریتوس رو که در بیش از 8 عنوانِ GoW برامون خاطره ساخته، پُر کنه؟!

ثانیاً کریتوس یه موجود عادی نیست که بشه مثل یه کهنه سرباز باهاش برخورد و بازنشسته‌اش کرد. کریتوس، خیر سرش خداست و به اصطلاح ageless محسوب میشه و کهولت سن در موردش بی‌معنیه (فکر کنم در خلال جریانات Ragnarok، بین 1054 تا 1064 سالشه!!)

بنابراین کنار گذاشتن کریتوس، جدای از اینکه کار بیهوده‌ایه، به لحاظ استقبال مخاطبین، کار به شدت پُر ریسکیه! بماند که تا الان که داریم حرف می‌زنیم، سانتا مانیکا هنوز جانشین درخوری نتونسته براش معرفی کنه و مثلاً کارکتر Atreus، پشم سلطان کریتوس هم به حساب نمیاد :D

من یه بار گفتم بازم میگم برگردوندن کریتوس قدیمی هیچ کاری نداره فقط کافیه خدای مصر یه شبیه خون بزنه بیاد جلو چشم کریتوس آتریوس رو شرحه شرحه کنه+یدونه ژیلت :D
هم گیمر ها از دست آتریوس راحت میشن هم خون پدر به جوش میاد و میره واسه پاره کردن خدایان مصر:D

نمیدونم چرا خبری از سری جدیدی نیس .... سال بعد میشه 4 سال از رگنارگ میگذره ... حداقل باید یه ساخت جدید در دستور کار باشه یا نصفه کاره باشد ////

نمیدونم چرا خبری از سری جدیدی نیس .... سال بعد میشه 4 سال از رگنارگ میگذره ... حداقل باید یه ساخت جدید در دستور کار باشه یا نصفه کاره باشد ////
اگه این شایعه هم درست باشه GOWبعدی میره برا اواسط نسل دهم
بازی جدید سانتا رو برا اخر این نسل داریم

• Like
Reactions: satellitedvb
اینکه یه عده میگن شیردوشیه یا برن سراغ یه کاراکتر دیگه یا یه ای پی جدید معرفی کنن اشتباهه .

با یه کارگردانی خوب و با سرمایه گذاری مناسب میتونه یه شاهکار خلق کنه .

حتی همین رگناروک که خیلی ها ناراضی هستن من هر چند وقت یه بار یه کرمی میگیره که مجددا برم سراغش ، بدجوری کشش داره این بازی .

توی نظر سنجی این بازی در کنسول اول بود .

نسخه 2018 عالی بود همون بیس و درون مایه قدیم با تغییرات مدرن مثل فرنچایز RE ولی رگناروک فاجعه بود و انگار اصلا از دنیای gow نبود بیشتر شبیه پارودی طنز بود تا بازی.اگه مسیر ۲۰۱۸ رو ادامه بده همچنان موفق میشه ولی اگه مثل رگناروک باشه یه چیز فاجعه میشه(البته dlc والهالا تغییر مثبتی رو داشت نسبت به نسخه اصلیش)
پ.ن:تا زمانیکه کیفیت بالای بازی و متای بالا تضمین شده هست و dna کلی و درون مایه بازی حفظ میشه ادامه دادنش هیچ اشکالی نداره و خیلی هم عالیه.این بازی همون قدر شیردوشیه که gta و رددد و زلدا و ماریو و re شیردوشی هستن

من خودم با یکسری از رفتارهای آترئوس مشکل دارم... ولی آیا کریتوس از بچگیش همینطوری بودی:دی

حالا اسپویل نکنیم،ولی با توجه به ماهیت اصلی آتریوس خیلی پتانسیل داره یه کیاس زیبا در تمام دنیاها ایجاد کنه:دی

برگردیم به ریشه های شخصیت اصلیش،دستشون بسیار برای گیمپلی هم بالاست
.
.
فقط کسایی که ماهیت واقعیشو می دونن باز کنند
فقط امیدوارم اگه روزی رفتن سراغ این پسرک، از ویژگی خاصش نخوان سو استفاده کنند:دی چون طبق اساطیر لوکی می تونسته تغییر جنسیت بده، و کنار اینکه اینکه پدر چند تا بچه اش هست... مادر یکی دو تای خاص هم هست:دی

• Smile
Reactions: Love Console
منم ترجیح میدم این کریتوس خوب، بخش آخر داستانش باشه، و اگه میره مصر یا هرجای دیگه ای، مربوط به قبل داستان فعلی باشه و یک، اتریس نباشه تو بازی، و دو خود کریتوس از وحشی گری نکشیده باشه بیرون. بزنیم همه رو به خاک خون بکشیم.

پ.ن: من کماکان معتقدم بهترین ایده برای گاو بردن ایشون به عربستانه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or