شایعه تام هندرسون: کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006579.jpg

شایعه: تام هندرسون شنیده که کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد + جزئیاتی از State of Play

تام هندرسون در یک پادکست اشاره کرد که طبق شنیده‌هایش، کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد، اما نتوانسته صحت این اطلاعات را تأیید کند. او نمی‌داند که این پروژه یک ریمستر، پیش‌درآمد یا بازسازی کامل است.

همچنین، یکی از اعضای پادکست به نام گرنت گفت که یک استودیو و پروژه‌ای که تاکنون نامی از آن‌ها برده نشده، قرار است بازی خود را در State of Play معرفی کند. او بعد از دیدن ویدئویی از این بازی، بسیار هیجان‌زده شده است. این استودیو سال گذشته در Gamescom حضور داشته است. شنیده‌ها حاکی از آن است که رویداد State of Play احتمالاً اواسط هفته آینده، احتمالاً پنجشنبه به وقت منطقه آن‌ها برگزار خواهد
شد.

اين قضيه رگناروك تو اين سايت واقعا جالبه!
بازى تو نظرسنجى كاربراى ps نسبت به نسخه قبل خودش و كل بازياى انحصارى سونى بيشتر راى آورده ولى كارشناسان مقيم بازيسنتر نگاه عميق ترى دارن.
الان ديدم يه سرى از دوستان حرف از حقيقت و فرار از حقيقت ميزنن!
ببينيد حقيقت و واقعيت اينه كه رگناروك با متاى ٩٤ يعنى يه بازى تقريبا بى نقصه! باهاش كنار بيايد.
حالا شما دنبال سايز كفش دلفين ميگرديد يا بنا بهر دليلى حال نميكنيد يا هيت خاصى داريد مشكل خودتونه.

ایران قدیمی ترین کشور(امپراطوری) دنیا رو داره و از مصر هم قدیمی تره ولی خب....

بيخيال واقعا؛ اهرام مصر فقط 5000 سال قدمت دارن و تازه مربوط به دودمان چهارم فراعنه قديم بودن :D

ایران قدیمی تره :D
View attachment 366876

من واقعا نميدونم معيار اينا چى بوده ولى با ارفاق اگه ما از حكومت عيلام در نظر بگيريم ميشه ٢٧٠٠ سال قبل از ميلاد :D
اونم در حالتيه كه تمدن دنباله دار از نظر فرهنگى و زبانى آريايي ما از دوره ماد شروع ميشه عملا كه اونم زير ٣٠٠٠ سال ميشه.
مگه اينكه اون شهر سوخته زابل يا اون تمدن جيرفت مدنظر باشن كه اصلا هنوز معلوم نيست اونا چى بودن.

ایران هم ۶۰۰۰ سال قدمت داره.دهمین الان تپه پوستچی وسط شیراز گفتن که حدود ۶۰۰۰ سال قدمت داره!
اگه دقت کرده باشی نوشتم که اولین امپراطوری دنیا!
وگرنه تمدنای کوچیک از قدیم هم توی مصر بوده هم ایران.
توی ایران هم حکومتای ایلامی، اکدی، سکاها، آشوریان و بابل و ..... بودن.
شهر سوخته و نمیدونم تمدن جیرفت و .....

در کل از زمان انقلاب به بعد، زیاد اکتشاف و خاکبرداری نشده، وگرنه خیلی چیز برای کشف کردن هست.

بالاتر توضيح دادم من باب اين تپه ها و فيلد هاى باستانى.
تمدن پيوسته از نظر فرهنگى و زبانى فعلى ما حداكثر ٢٧٠٠ سال قدمت داره كه دربرگيرنده روايات اساطيرى ما هم بشه.
اكد و آشور و بابل هم تو ايران نبودن.
سكا ها هم بحثشون جداس.
و هم زمان با دوره ماد حضور داشتن.

آخرین ویرایش:
اين قضيه رگناروك تو اين سايت واقعا جالبه!
بازى تو نظرسنجى كاربراى ps نسبت به نسخه قبل خودش و كل بازياى انحصارى سونى بيشتر راى آورده ولى كارشناسان مقيم بازيسنتر نگاه عميق ترى دارن.
الان ديدم يه سرى از دوستان حرف از حقيقت و فرار از حقيقت ميزنن!
ببينيد حقيقت و واقعيت اينه كه رگناروك با متاى ٩٤ يعنى يه بازى تقريبا بى نقصه! باهاش كنار بيايد.
حالا شما دنبال سايز كفش دلفين ميگرديد يا بنا بهر دليلى حال نميكنيد يا هيت خاصى داريد مشكل خودتونه.

بيخيال واقعا؛ اهرام مصر فقط 5000 سال قدمت دارن و تازه مربوط به دودمان چهارم فراعنه قديم بودن :D
ایران هم ۶۰۰۰ سال قدمت داره.همین الان تپه پوستچی وسط شیراز گفتن که حدود ۶۰۰۰ سال قدمت داره!
اگه دقت کرده باشی نوشتم که اولین امپراطوری دنیا!
وگرنه تمدنای کوچیک از قدیم هم توی مصر بوده هم ایران.
توی ایران هم حکومتای ایلامی، اکدی، سکاها، آشوریان و بابل و ..... بودن.
شهر سوخته و نمیدونم تمدن جیرفت و .....

در کل از زمان انقلاب به بعد، زیاد اکتشاف و خاکبرداری نشده، وگرنه خیلی چیز برای کشف کردن هست.

من واقعا نميدونم معيار اينا چى بوده ولى با ارفاق اگه ما از حكومت عيلام در نظر بگيريم ميشه ٢٧٠٠ سال قبل از ميلاد :D
اونم در حالتيه كه تمدن دنباله دار از نظر فرهنگى و زبانى آريايي ما از دوره ماد شروع ميشه عملا كه اونم زير ٣٠٠٠ سال ميشه.
مگه اينكه اون شهر سوخته زابل يا اون تمدن جيرفت مدنظر باشن كه اصلا هنوز معلوم نيست اونا چى بودن.

بالاتر توضيح دادم من باب اين تپه ها و فيلد هاى باستانى.
تمدن پيوسته از نظر فرهنگى و زبانى فعلى ما حداكثر ٢٧٠٠ سال قدمت داره كه دربرگيرنده روايات اساطيرى ما هم بشه.
اكد و آشور و بابل هم تو ايران نبودن.
سكا ها هم بحثشون جداس.
و هم زمان با دوره ماد حضور داشتن.
اگه بخوای تمدن رو با معیار پیوستگی و زبان در نظر بگیری، مصر تمدنش از ۱۴۰۰ سال پیش شروع میشه چونکه زمانی که اعراب مصر رو فتح میکنن، مصری ها زبانشون رو از دست میدن و زبان رسمیشون میشه عربی و همچنان هم عربی هست، در صورتی که برای ایران همچنان فارسی مونده :D
خلاصه چونه نزن. ایران قدیمی ترینه.:D

آخرین ویرایش:
اتفاقا برای منم سوال شده بود این رتبه بندی در نتیجه یه گزارش مربوط به همین رتبه بندی اخیر رو خووندم تا متوجه بشم دلیل این رتبه بندی چی بوده که دو تا مورد عمده دیدم:

مهمترین دلیل اول شدن ایران وجود اولین نشانه های استقرار جمعیت یا توده انسانی یا همون " Human Settlement" بوده.
دلیل دوم هم پیوستگیه تاریخی و وجودی ایران یا همون "Continuous Existence" بوده بر خلاف بقیه گزینه ها. اینکه در طول این چند هزار سال تونسته هسته جغرافیایی، فرهنگی و ... خودش رو حفظ کنه و فرهنگش کامل سقوط نکنه.

البته بنظر من هم اگر به قضیه از بعد علوم اجتماعی نگاه کنیم، طبیعتا مصر قدیمی تره چون تمدن و شهرنشینیش از ایران بیشتره. ولی اگر از بعد علوم تاریخی نگاه کنیم چون پارامترهایی مثه استقرار انسان و پیوستگی مهمتر از تمدنه ایران قدیمی تره

.​

آخرین ویرایش:
اتفاقا برای منم سوال شده بود این رتبه بندی در نتیجه یه گزارش مربوط به همین رتبه بندی اخیر رو خووندم تا متوجه بشم دلیل این رتبه بندی چی بوده که دو تا مورد عمده دیدم:

مهمترین دلیل اول شدن ایران وجود اولین نشانه های استقرار جمعیت یا توده انسانی یا همون " Human Settlement" بوده.
دلیل دوم هم پیوستگیه تاریخی و وجودی ایران یا همون "Continuous Existence" بوده بر خلاف بقیه گزینه ها. اینکه در طول این چند هزار سال تونسته هسته جغرافیایی، فرهنگی و ... خودش رو حفظ کنه و فرهنگش کامل سقوط نکنه.

البته بنظر من هم اگر به قضیه از بعد علوم اجتماعی نگاه کنیم، طبیعتا مصر قدیمی تره چون تمدن و شهرنشینیش از ایران بیشتره. ولی اگر از بعد علوم تاریخی نگاه کنیم چون پارامترهایی مثه استقرار انسان و پیوستگی مهمتر از تمدنه ایران قدیمی تره

.​

بحث جاش اينجا نيست ولى اينطور نيست :D

کارشناسان همه چیز دان بازیسنتر تو این مورد هم دنیا رو زیر سوال میبرند؟ :D

حالا دعوا سر اول و دوم خیلی مهم نیست :D مهم این هست که ایران و مصر قدیمی ترین مناظق متمدن دنیا هستند و بیشترین پیوستگی فرهنگی و تاریخی رو دارند، و بقیه در حد و حدود این 2 تا نیستند :D چین هم البته بهشون خیلی نزدیک هست...

در مورد ایران هم احتمالا تمام تمدن های بین النهرین رو ریشه های ایران در نظر میگیرند و برای همین اول شده، نون جغرافیا رو میخوریم فکر کنم :D حتما دلایل تکنیکی و حرفه ای وجود داره وگرنه سر همچین موضوعی اگه رو هوا بود بقیه تمدن/کشور ها تا حالا پدر این سازمان هارو دراورده بودند، کاسه داغ تر از اش نشیم :D

فقطم بین النهرین نیست، از تپه سیلک کاشان تا پادشاهی های مرکزی ایران در دوران باستان قبل ماد ها حتی، اینقدر زیاده که واقعا قابل شمارش نیست... همه هم یک جایی بند ناف ایران و تمدن اریایی بهشون وصل میشه... این منطقه در 4 5 هزار سال پیش حکم بهشت رو داشت (گرمای کافی، زمین های مساعد کشاورزی، کوه های محافظ)

آخرین ویرایش:
بحث جاش اينجا نيست ولى اينطور نيست :D
حالا من که از خودم درنیاوردم این criteria ها رو.... نقل قول کردم. ولی منابع مختلف با معیارهای متفاوت رو هم چک کنی معمولا ایران و مصر جزو قدیمی ترین ها هستن. مثلا درسته چین شاید تو پارامترهایی خیلی قدیمی تر از این دو هم باشه ولی وقتی صحبت از قدیمی ترین کشور میاد معمولا جزوی سه تای اول نیس هرگز

کارشناسان همه چیز دان بازیسنتر تو این مورد هم دنیا رو زیر سوال میبرند؟ :D

حالا دعوا سر اول و دوم خیلی مهم نیست :D مهم این هست که ایران و مصر قدیمی ترین مناظق متمدن دنیا هستند و بیشترین پیوستگی فرهنگی و تاریخی رو دارند، و بقیه در حد و حدود این 2 تا نیستند :D چین هم البته بهشون خیلی نزدیک هست...

در مورد ایران هم احتمالا تمام تمدن های بین النهرین رو ریشه های ایران در نظر میگیرند و برای همین اول شده، نون جغرافیا رو میخوریم فکر کنم :D حتما دلایل تکنیکی و حرفه ای وجود داره وگرنه سر همچین موضوعی اگه رو هوا بود بقیه تمدن/کشور ها تا حالا پدر این سازمان هارو دراورده بودند، کاسه داغ تر از اش نشیم :D
یه بار هم که تو دنیا با مدرک و سند اول شدیم خودمون قبول نمی کنیم :D

کلا قدمت تاریخ ایران اکثرا نون "شوش" رو میخوره - این منطقه هستش که از لحاظ قدمت تمدنی تنه به تنه مصر میره جلو . جیرفت و ...قدیمی تر هم باشن در حد شوش شناخته شده نیستن و ابعادشون مبهمه

.

حالا من که از خودم درنیاوردم این criteria ها رو.... نقل قول کردم. ولی منابع مختلف با معیارهای متفاوت رو هم چک کنی معمولا ایران و مصر جزو قدیمی ترین ها هستن. مثلا درسته چین شاید تو پارامترهایی خیلی قدیمی تر از این دو هم باشه ولی وقتی صحبت از قدیمی ترین کشور میاد معمولا جزوی سه تای اول نیس هرگز

یه بار هم که تو دنیا با مدرک و سند اول شدیم خودمون قبول نمی کنیم :D

کلا قدمت تاریخ ایران اکثرا نون "شوش" رو میخوره - این منطقه هستش که از لحاظ قدمت تمدنی تنه به تنه مصر میره جلو . جیرفت و ...قدیمی تر هم باشن در حد شوش شناخته شده نیستن و ابعادشون مبهمه

.
دقیقا همون تمدن های مرکزی ایران کافی هستند؛ کلا البته وجدانن من مصر و چین رو خیلی دوست دارم و واقعا تو فاز کلکل بینشون نیستم و به نظرم همگی عظیم هستند، مثل این میمونه بین ب م و بنز و فولکس واگن و ائودی کلکل کنیم....

این رو قبلا تو تیپ سنتر فرستاده بودم خیلی کمک میکنه:

حالا دعوا نکنید در مورد کی از همه قویتره و تمدنش بیشتره.فعلا کشوری که ۳۰۰-۴۰۰ سال قدمتشه داره بازی ها رو میسازه و اساطیر رو زنده میکنه و سودش رو میبره
و قدیمی ترین کشور هم مردمش پول خرید اون‌بازیا رو ندارن

• Like
Reactions: Iman Shadow
در صورتی که برای ایران همچنان فارسی مونده :D
آف تاپیک؛البته ایران زبان گفتاریش رو حفظ کرد اما الفباش رو از دست داد عربی شد و بعدش اصلاح(همون گ پ ژ...)
و بعدش هم اعتقادات و هویت ملی که مال اعراب قالب شد

آف تاپیک؛البته ایران زبان گفتاریش رو حفظ کرد اما الفباش رو از دست داد عربی شد و بعدش اصلاح(همون گ پ ژ...)
و بعدش هم اعتقادات و هویت ملی که مال اعراب قالب شد
اعتقادات رو نمیدونم ولی انصافا هویت ملی اعراب هیچوقت در ایران قالب نشد.

• Like
Reactions: He!n3ger
اعتقادات رو نمیدونم ولی انصافا هویت ملی اعراب هیچوقت در ایران قالب نشد.
هویت ملی یعنی دنبال کردن شخصیت های ملی!
چطور میگی هیچوقت هویت ملی اعراب تو ایران قالب نشد وقتی که یه کیسه برنج بلند میکنی درجا میگی یاعلی!نکنه شما میگید یا رستم

این صحبت ها جاش تو بازیسنتر نیست و قبل از کامنت دادن هم گفتم آف تاپیک!
آف تاپیک رو ادامه ندید تا موضوع تاپیک منحرف نشه

• Like
Reactions: RedShift

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or