شایعه تام هندرسون: کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد.

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
1000006579.jpg

شایعه: تام هندرسون شنیده که کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد + جزئیاتی از State of Play

تام هندرسون در یک پادکست اشاره کرد که طبق شنیده‌هایش، کریتوس جوان به یونان بازمی‌گردد، اما نتوانسته صحت این اطلاعات را تأیید کند. او نمی‌داند که این پروژه یک ریمستر، پیش‌درآمد یا بازسازی کامل است.

همچنین، یکی از اعضای پادکست به نام گرنت گفت که یک استودیو و پروژه‌ای که تاکنون نامی از آن‌ها برده نشده، قرار است بازی خود را در State of Play معرفی کند. او بعد از دیدن ویدئویی از این بازی، بسیار هیجان‌زده شده است. این استودیو سال گذشته در Gamescom حضور داشته است. شنیده‌ها حاکی از آن است که رویداد State of Play احتمالاً اواسط هفته آینده، احتمالاً پنجشنبه به وقت منطقه آن‌ها برگزار خواهد
شد.

حالا کاری با باقی حرفا نداریم که یه بخشیش سلیقه ایه یه بخشیش قابل بحثه ولی اگر این دو نسخه کمتر حماسی بوده دلیلش اینه که میتولوژی نورس حماسی نیست. تو نمیتونی اساطیر یونان با اون عقبه تمدنی و باستانی رو با نورس بربر و بدوی مقایسه کنی.

من حتی یادمه یه سری با ظاهر تور هم مشکل داشتن که چرا این شکلیه شبیه کارتونه. قشنگ انتظار ملت یه چیزی مثل هرکول بود فکر کنم.

والا بعضی پلیرا خودشونم نمیدونن که چی میخوان. سر MGS4 همه داشتن غر میزدن که چرا بازی این شکلیه مگه داریم فیلم میبینیم این که شد همش کات سین. سر همون کات سین اولش سال ها غر و ترول شنیدیم همه.
سر فانتوم پین میگفتن کو کات سین چرا همش باید نوار گوش بدیم و فلان. البته من خودمم MGS4 رو خیلی لذت بخش تر از فانتوم پین میدونم ولی باز اونم بازی بدی به هیچ وجه نبود. حداقل گیم پلی خیلی بهتری داشت.

مخالفای رگناروک دلیل میارن به هر حال حالا یه بخشیش حتی سلیقه ایه، به نظرم نیازی نیست کسی ناراحت بشه و بخواد تا سر بقیه بکوبه که رگناروک بهترینه !
من صرفا دارم میگم متای بالا دلیل به فوق العاده بودن یک بازی نسبت به نسخه های قبلیش نیست! ممکنه یک بازی با نمره پایینتر بهتر باشه حتی

Last edited by a moderator:
فکر کنم با اون گندی که سر رگناروک زدن دیگه بودجه ای مونده باشه برای سانتا
احتمالا همین ماه خبر تخته شدن درش بیاد;))
رگناروک توی گیم پلی بی نظیره
توی ویژوال و شخصیت پردازی کریتوس بی نظیره

اما توی چیزی که همیشه توش بهترین بوده توی رگناروک دیگه نیست !
باس فایت ! به تنهایی بالدر نسخه 2018 و پوسایدن نسخه سوم میرزه به تمام باس فایتهای رگناروک
حماسی بودن بازی خیلی خیلی کم شده بود

مراحل بسیار کسالت بار اتریوس که هیچ گیمیری توی دنیا وجود نداره که از گاد اف وار چیدن اناناس بخواد اونم 2 ساعت !
تغییر مود شخصیت های بازی در کسری از ثانیه !
مقدمات رگناروک : 18 ساعت
خود واقع رگناروک : نیم ساعت
پتانسیل از دست رفته شخصیت هایی که براشون کلی مقدمه چینی کردن : فنریر (مهمترین موجود توی رگناروک فنریر هست در واقع که قاتل اودینه)
20 مرحله یورمنگاندر براش زحمت کشیدیم اخرش هیچی !

اینا پتانسیل از دست رفته نورثه
شما اگه کتاب رگناروک رو نخوندی و نمیدونی رگناروک چهه غوغایی باید میشد و نشد تقصیر ما نیست

از رگناروک خوشت اومده نوش جونت بازی کن و حالت رو بکن
ما شما رو درک میکنیم، شما هم لطفا ما رو درک کن !

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain هم امتیاز 93 رو داره اما هیچ فنی از بازی نیست که بگه عجب نسخه ای بود !
و همه در کمال نا امیدی پایان بندی و داستان بازی براشون افتضاحه و به هیچ وجه با نسخه های قبل مقایسش نمیکنن
اول اومدی میگی رگنارک گند زده و خبر تخته شدن در سانتا قراره بیاد :) از همین کامنت اولت یه بازیسنتر پشماشون ریخت و بعدش فوری اومدی میگی خودتون به نففهمی نزنید و از کامنت دوم پرهاشون هم ریخت :D . اونم بازی ای که توی نظر سنجی ها پرچمداره اول برای سونی هست .

آخرین ویرایش:
اول اومدی میگی رگنارک گند زده و خبر تخته شدن در سانتا قراره بیاد :). از همین کامنت اولت یه بازیسنتر پشماشون ریخت و بعدش فوری اومدی میگی خودتون به نففهمی نزنید و از کامنت دوم پرهاشون هم ریخت :D . اونم بازی ای که توی نظر سنجی ها پرچمداره اول برای سونی هست .

شوخی میدونی چیه ؟ حسین اون بالا اینو گفت :

باز باید از بد بودن رگناروک بشنویم:D

منم به خاطر مزاح گفتم باید درشو تخته کنن و از اموجی هم کاملا مشخصه که شوخیه !
خب داداش من چیکار کنم نظر شخصی قبول نمیکنید و شمشیر از رو میکشن همه انگار سهام پدرشونه سانتا !

من خوشم میاد بگم اصلا رگناروک زبالست واقعا به کسی چه مربوطه !

شوخی میدونی چیه ؟ حسین اون بالا اینو گفت :

منم به خاطر مزاح گفتم باید درشو تخته کنن و از اموجی هم کاملا مشخصه که شوخیه !
خب داداش من چیکار کنم نظر شخصی قبول نمیکنید و شمشیر از رو میکشن همه انگار سهام پدرشونه سانتا !

اصن شوخیشم زشته مگه با چند نفر اینجا صمیمی هستی

اون که نظر شما محترمه

ولی وقتی به بقیه میگید "خودتون رو در مورد بازی به نفهمی نزنید"
با این که میشه اهانت مستقیم در نظر گرفتش و اخطار داد، حالا ما میگیم چیز خیلی بدی نیست
یعنی دارید لذت بقیه از بازی رو هم مورد انتقاد قرار می دید.
حالا GOW Ragnarok که بازی نامزد گوتی و متای 94 و فروش 10 میلیون به بالا است...

اگه کسی با همین لحن به لذت بردن مردم از یه چیز معمولی مثل نمیدونم... Sonic Frontiers هم انتقاد کنه، برخوردش اشتباهه.

قطعا به راگناروک نقد وارده. ما خودمون کلی کوبیدیمش تو تاپیک بازی.
ولی هیچ جا نمیتونید برای ارزشی که بازی واسه بقیه مخاطبین اش داره تعیین تکلیف کنید.

===========

بگذریم

خدا کنه این شایعه واقعی نباشه
یعنی چی فلش بک بزنیم به یونان؟ :|
قصه زئوس و کریتوس قبل وقایع GOW 1؟
پس Ascenstion و Chains of Olympus چی بودن خو؟

بابا ادامه بدید برید همون مصر؟ قاطی درامای خداها و اساطیر مصر شید
مصر نشد، چین
چین نشد، ژاپن
ژاپن نشد، برگردید اروپا برید بریتانیا
بابا این همه اسطوره تاریخی سرتاسر دنیا

اصن شوخیشم زشته مگه با چند نفر اینجا صمیمی هستی
من گفتم در سانتا رو تخته کنن به بقیه حرف بدی نزدم که : دی

اون که نظر شما محترمه

ولی وقتی به بقیه میگید "خودتون رو در مورد بازی به نفهمی نزنید"
با این که میشه اهانت مستقیم در نظر گرفتش و اخطار داد، حالا ما میگیم چیز خیلی بدی نیست
یعنی دارید لذت بقیه از بازی رو هم مورد انتقاد قرار می دید.
حالا GOW Ragnarok که بازی نامزد گوتی و متای 94 و فروش 10 میلیون به بالا است...

اگه کسی با همین لحن به لذت بردن مردم از یه چیز معمولی مثل نمیدونم... Sonic Frontiers هم انتقاد کنه، برخوردش اشتباهه.

قطعا به راگناروک نقد وارده. ما خودمون کلی کوبیدیمش تو تاپیک بازی.
ولی هیچ جا نمیتونید برای ارزشی که بازی واسه بقیه مخاطبین اش داره تعیین تکلیف کنید.

===========

بگذریم

خدا کنه این شایعه واقعی نباشه
یعنی چی فلش بک بزنیم به یونان؟ :|
قصه زئوس و کریتوس قبل وقایع GOW 1؟
پس Ascenstion و Chains of Olympus چی بودن خو؟

بابا ادامه بدید برید همون مصر؟ قاطی درامای خداها و اساطیر مصر شید
مصر نشد، چین
چین نشد، ژاپن
ژاپن نشد، برگردید اروپا برید بریتانیا
بابا این همه اسطوره تاریخی سرتاسر دنیا

درسته من فکر میکنم لحن توی TEXT مشخص نمیشه و شاید تند رفتم، به هر حال قصد توهین به کسی نبود
----
اره به نظرم الان که GOD OF HOPE شده میشه و توی اخرین پیش گویی همه بهش سجده میکردن میتونه به سرزمین های دیگه بره و مردم رو از دست خدایان اونجا نجات بده
به خصوص مصر که خدایان ظالمی هم داشته یه جورایی و پتانسیلشون هم خیلی بالاست چون تا دلت بخاد خدا داره اونجا

Last edited by a moderator:
به نظرم اگه میرفتن مصر جالب میشد.
مصر اساطیر و حماسه کم نداره.
اگه بازی تو یونان باشه و داستان به عقب برگرده که شخصیت قطعا کریتوس هست.
اگه بخوان برن مصر، فکر میکنم شخصیت رو باید عوض کنن و این به مزاج همه خوش نمیاد و تو فروشش تاثیر میزاره.
------------------------------------

در مورد رگناروک باید بگم که بازی خیلی خوب بود منهای بخشایی که با آترئوس بازی میکردیم.
تحول شخصیتی کریتوس هم مشکلی نداشت چون آدما توی سنین مختلف تغییر میکنن و قرار نیست همیشه یه مدل بمونن.

به نظرم اگه میرفتن مصر جالب میشد.
مصر اساطیر و حماسه کم نداره.
اگه بازی تو یونان باشه و داستان به عقب برگرده که شخصیت قطعا کریتوس هست.
اگه بخوان برن مصر، فکر میکنم شخصیت رو باید عوض کنن و این به مزاج همه خوش نمیاد و تو فروشش تاثیر میزاره.
------------------------------------

در مورد رگناروک باید بگم که بازی خیلی خوب بود منهای بخشایی که با آترئوس بازی میکردیم.
تحول شخصیتی کریتوس هم مشکلی نداشت چون آدما توی سنین مختلف تغییر میکنن و قرار نیست همیشه یه مدل بمونن.
بهترین اساطیر با اختلاف مال ایرانه ولی خب هعی دیگه.

بهترین اساطیر با اختلاف مال ایرانه ولی خب هعی دیگه.
اون که صد در صد
ایران قدیمی ترین کشور(امپراطوری) دنیا رو داره و از مصر هم قدیمی تره ولی خب....

توی همون Pop the lost crown یه نمونه دیدیم که اگه بخوان داستان بسازن چه چیزای خفنی که میشه ساخت.

از ۷ خوان رستم قشنگ میشه ۷ تا بازی ساخت!

واقعا کاش بساط این پدرانگی و عاقله مرد بازیا و مخصوصا اون جوجوش رو جمع کن یه ریبوت کنن برگردن یونان و اینبار وحشی تر و بی بند و بارتر و خودخواهتر از قبل کریتوسو ببینیم دیگه خسته شدیم از گل و بستنی چوبی
بوی بوی بوی ولمون کن بابا کریتوسی که wiseه کریتوس نیست
واقعا کریتوس الان هیچ جذابیت ذاتی برا من به شخصه نداره واقعا این حجم از پروداکشن واسه ننه قلقله زنم بذاری امرو مشتبه میکنه چیز مهمی در جریانه مگرنه core داستان و شخصیتها و اتفاقات واقعا حوصله سر بر و ناگیراست

در این بین یه سری از دوستانم هستن کافیه سونی(قبله عالم) یه بیگ پروداکشن بده سلیقه شونو با اون تنظیم میکنن(این چیزیه که من باید یا بمیرم یا ازش خوشم بیاد!) که طبیعتا تعصبیترینا هم همونان نمیشه تو فروم کمتر از گل به فراورده های PSS گفت یه وقت واقعیت(؟!) برساخته دوستان ذره ای متزلزل نشه ناناعت بشن

• Like
Reactions: GPSY and amonre
اون که صد در صد
ایران قدیمی ترین کشور(امپراطوری) دنیا رو داره و از مصر هم قدیمی تره ولی خب....

توی همون Pop the lost crown یه نمونه دیدیم که اگه بخوان داستان بسازن چه چیزای خفنی که میشه ساخت.

از ۷ خوان رستم قشنگ میشه ۷ تا بازی ساخت!
همچنین از هفت خوان اسنفدیار 7تا بازی دیگه!
البته حتما روایت رستم جزئیات بیشتری داره.

خارج از فضای شاهنامه:
کلی خدا(ایزد) مثل آناهیتا ، میترا ،بهرام و... داریم.
از قهرمانها کاوه رو داریم ، آریوبرزن داریم یا همین سپاه جاویدان تو POP آخری و...

تو همه اون افسانه ها اصلا زیست بوم و حیات وحش با موجودات تصویرسازی شده از کلی موجودات فانتزی داریم که خودشون میتونن در نقش مینی باس یا شخصیت همراه بازیکن یک دنیای جذاب رو تشکیل بدن.

ولی واقعا خارج از این هم بینهایت منبع دیگه داریم که حتی خودمون حتی یک خط در موردشون نمیدونیم ولی از دوران تحصیل در مورد زنِ برده فلان پیامبر یا امام چندتا مطلب تو ذهنمون هست.
یا فلانی با فلانی وقتی خودشون دوتا تنها بودن چی به هم گفتن!
متاسفانه.

بیرون از فضای تلویزیون، درس و دانشگاه هم بمبارون تاریخ یا افسانه های ژاپن ، چین ، یونان و... شدیم و مو به مو اونها رو میشناسیم یا ازشون خوندیم ولی در مورد تاریخ یا اساطیرِ اگه نگم به مراتب جذابتر خودمون جز چندتا اسم هیچی نمیدونیم.

حتی از تو دل بخشی از همین افسانه های شاهنامه و اساطیر ایرانی دیگه یکی مثل تالکین تونسته تاثیر بگیره و با کمی تغییر در ارباب حلقه ها از اونها استفاده کنه.

ولی آقایون رفتن پایه رو تاریخ و قهرمانهای کشور دیگه ای انتخاب کردن و اون رو مال خود کردن ، حالا که ملت پس زدن مینالن که چرا وطن پرستی و افتخار به میهن و خاک تو نسلهای جدید کمرنگ شده.

====================
اما در مورد رگناروک به نظر من با همه خوبیهاش واقعا نسبت به نسخه 2018 جایگاه پایینتری داره.
روایت و هسته بازی واقعا جذابه.
طبق معمول تو همه بازیهای خوب بخشهای متوسط و ضعیف هم وجود داره ولی اینجا چون نسخه دومه ، نسبت به نسخه 2018 تو بعضی از ویژگیها عقبگرد داشته.
تعدادیش رو اینجا دوستان بهشون اشاره کردن.

من بخوام اضافه کنم پیسینگ بازی واقعا بعضی جاها اعصاب خوردکن بود چون آب بستن تو بازی و به زور باد کردنش.(2018 اینطور نبود یا اگه دارم غلو میکنم به نسبت خیلی زیادی این مورد درش کمتر بود).
غیر از اون خیلی دوست دارم یکی یه ماد بسازه که بخش Vanaheim به کل از بازی پاک بشه!
با اختلاف یکی از بدترین طراحی های مراحل بین بازیهای AAA تو چند سال اخیر بود که بازی کردم و یکی از حوصله سر بر ترین اونها.

احتمالا بعدها تو استودیوها یا دانشگاهها این بخش رو مثال میزنن و میگن هر کاری که طراح بازی تو Vanaheim کرده رو شما نکنین.

مطلب طولانی شد برای همین ادامه نمیدم .
فقط یه چیزی اضافه کنم اونهم اینکه اگه کسی به مخالفت با یه بازی و هرچی با شما وارد بحث میشه و برای حرف و مطالبش دلیل و مثال میاره ــ جدای از اینکه درست میگه یا نه ــ درست تر اینه که شما هم با مثال و دلیل به مخالفت با اون برید.
نه اینکه تو نمیدونی ، همونی که فلان رو گفتی و...
اینکه N میلیون ملت بازی کردن و راضی بودن...
اینقدر فروش داشته ، متاش فلان شده و....

این شکل بحث کردن خیلی بچگونست و خب حتما نباید تو بحث از الفاظ زشت و زننده استفاده کنیم که مطمئنا طرف مقابل نمیخونه و رد میشه.
اصلا نمیشه اینطوری وارد بحث شد.

آخرین ویرایش:
ادامه دادن GOW و قصه کریتوس و آتریس خیلی سخته. کریتوس تو رگناروک میگه "من به اینجا اومدم که از گذشته م فرار کنم" و دائم میگه نمیخوام اون آدم گذشته باشم.
حالا بردارن ببرنش مصر باز بزنه خدا بکشه؟ :Dاینجوری خیلی بی منطق هست و تمام صحبتهاش در دو نسخه نورس و تلاشش برای تغییر شخصیتش میشه کشک.
مگه اینکه یه دلیل خوب و محکمه پسند وجود داشته باشه که بره مصر و مثلا اونجا یه بلایی سر آتریس بیاد (ایشاله:D) و کریتوس هم بره به جنگ خدایان مصر.

• Like
Reactions: SΛDrA-HhH
جدیدا یک وضعیتی شده با این شرح حال: یا از بازی که من خوشم میاد باید خوشت بیاد و در تاپیکاش به به چه چه بزنی اگر نه حق انتقادی نداری و باید جمع کنی از تاپیک بری

من به شخصه دوس دارم یک ای پی جدید از این شرکت ببینم.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
ادامه دادن GOW و قصه کریتوس و آتریس خیلی سخته. کریتوس تو رگناروک میگه "من به اینجا اومدم که از گذشته م فرار کنم" و دائم میگه نمیخوام اون آدم گذشته باشم.
حالا بردارن ببرنش مصر باز بزنه خدا بکشه؟ :Dاینجوری خیلی بی منطق هست و تمام صحبتهاش در دو نسخه نورس و تلاشش برای تغییر شخصیتش میشه کشک.
مگه اینکه یه دلیل خوب و محکمه پسند وجود داشته باشه که بره مصر و مثلا اونجا یه بلایی سر آتریس بیاد (ایشاله:D) و کریتوس هم بره به جنگ خدایان مصر.
طبق داستان کمیک که منتشر شدن کریتوس قبل نورس به مصر رفته،احتمالا داستان مصر بین یونان و نورس قرار داره،البته شاید داستان کمیک ها کانن نباشه ولی خب بازم احتمال داره خط داستانی به این صورت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or